ARKADASLAR GÜNDE KAC SAAT KİTAP OKUYORSUNUZ BEN GÜNDE 2 SAAT KİTAP OKUYORUM YA SİZLER
0
valla ben bir kitap sarınca sabah oturup akşama bitiriyorum ama onun dışında öyle her gün belli bir miktar okuma planım yok herkesin annesi çocuğuna kitap okutmaya çalışır ben o kadar çok okuyorum ki annem okul zamanında kitap okumamı yasaklıyo
sabah-akşam dh'de okuduklarımız yetmiyo mu?
e-book lar dahil mi???
değişiyor bazen hiç bazen 2 saat ayrıca çok kitap okumakla kültür artar mı düşünmek lazım.Sonuçta Ayşe'nin maceraları yada Ahmet'in yolda başına gelenler tarzı kitapları okuyarak muhakeme kabiliyetimiz artabilir ama daha fazlasını beklememek gerekir.Yada işimize yaramayan dünya görüşü kazandırmayan ,yaşamın anlamını düşünmemize yol açmayan bir yığın bilgi ile dolmak kültür müdür?
kitap okursam bile l-manyak lombak fln okurum kitapta denmez ama onlara neyse
quote:
Orijinalinden alıntı: ensar
değişiyor bazen hiç bazen 2 saat ayrıca çok kitap okumakla kültür artar mı düşünmek lazım.Sonuçta Ayşe'nin maceraları yada Ahmet'in yolda başına gelenler tarzı kitapları okuyarak muhakeme kabiliyetimiz artabilir ama daha fazlasını beklememek gerekir.Yada işimize yaramayan dünya görüşü kazandırmayan ,yaşamın anlamını düşünmemize yol açmayan bir yığın bilgi ile dolmak kültür müdür?
katılmıyorum.. ne olursa olsun , kitabın zararlısı yoktur.
senede 2 saat okurum toplam bana yetiyor
quote:
Orijinalinden alıntı: uzerme jr.
0
+127182718271821
Normalde dergi alıyorum her ay onu okuyorum.Arada gazete ve internette sürekli takıldığım forumlardaki yazıları okuyorum.Ayrıca Tv izleyemediğim zamanda internetten takip ediyorum gündemi
ben 7 gün 24 saat kitap okuyorum o kitap öyle güzel ki tavsiye ederim...Kitabın adı donanımhaber
ya açıkçası günde kaç saat okuduğumu tam olarak bilmiyorum çünkü her boş bulabildiğim ve otobüslerde kendimi iyi hissettiğim zamanlarda okumaya özen gözteriyorum ama sayfa olarak sorarsan sanırım günde 50 ile 100 sayfa arasında okuyorumdur. arkadaşlar siz nasıl düşünüyorsunuz bilmem ama ne e-book ne de nette gazete okumak gerçek kitap ve gazete okumanın yerini alamaz bende siz nasıl düşünüyorsunuz?
bende pc başında okuyamıyorum e-kitaplar bana göre değil
ewet ben de ondan yakınıyorum işte hem okuyamıyorum hem gözlerimi düşünüyorum hem de aynı zevki vermiyor ben de ondan okumuyorum.
Toplum olarak bu konuda tembeliz. Ben serviste yarım saat okuyorum.
30dk-1sa. arası değişiyo. Bazende 2-3sa.
1 saat falan okuyorum.
kitap olsa okuycaz da çok pahalı alamıyoz her zaman.
ya zaten türkçe e-book bile yok ki piyasada. txt uzantılı kitaplar var onlar da okunmaz. pdf olsa okurum vallahi. bu arada bildiğiniz siteler var mı PDF KİTAP BULUNDURAN.
quote:
Orijinalinden alıntı: defacto
valla ben bir kitap sarınca sabah oturup akşama bitiriyorum ama onun dışında öyle her gün belli bir miktar okuma planım yok herkesin annesi çocuğuna kitap okutmaya çalışır ben o kadar çok okuyorum ki annem okul zamanında kitap okumamı yasaklıyo
Bende kendimi yanlız sanıyordum bir kere bi arkadaşla iddalaştık ben kitabı çıktığının sabahı yani çıkmadan bir onceki gece babamın tanıdığı sayesinde raflara konmadan aldım kitapçıdan sonra okula goturdum oğlan okulda ankresorluden aradı kitabı aldırıp okula getirtti Sonra bi başladık 800 sayfayı o aynı gece bitirdi ben gecikmelide olsa ertesi gunun oğlesinde bitirdim