Bildirim
Günde kac saat ps4 te oyun oynuyorsunuz ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
birşey olmaz. -
Dostum teknoloji şans işidir, kimisi gider sony den alir ariza verir. Kimisi de benim gibi ebay dan alir ariza cikarmaz. Ama arada fark var konsolu satmak istesem satamam. Garantisi yok. Alan olmaz. Velhasil, kafana takma boyle seyleri sadece ps4 u havadar bir yerde birak . Hava sirkülasyonu mutlaka olsun -
Yerini falan ayarladım o konuda problem yok da birkaç gün oynamayıp haftasonu başına geçince 6 saati buluyor hocam o takıldı kafama.. -
Sonuçta bunun için üretilmedi mi ? -
Oynanmak icin yapilmis bir cihaz hocam zaten. 4-5 saatten bir sey olmaz. -
Korkmayın böyle şeylerden yahu ve sonuçta oyun oynamak için üretilmiş bir cihaz, oyun oynamak en doğal hakkın ben ps3 ilk aldığımda 6 saatten fazla oynadım tost makinesi gibi ısınmıştı cihaz orası ayrı. -
64 saatir hic kapanmadi -
Hocam naptiniz öyle -
6 da mesaim biter h.içini oyun gününden saymam 2-3 saat oynarım eve gelınce. Ama cuma günü saat 6 dan sonra 2 gün boyunca benim günümdür. cuma akşamından c.tesi sabahına kadar aralıksız garanti oynarım sonra uyurum öğleden sonra kalkarım sonra tekrar c.tesi saat 5-6dan pazar günü sabahına kadar kesintisiz oyun saatimdir. ve konsola da hiç bişey olmaz rahat ol. 50 saate yakın aralıksız çalıştı konsolquote:
Orijinalden alıntı: Elross95
Hocam naptiniz öyle -
9-10 saat. -
Bu gta5i yuklyorum 3 gunde yuklndi oyunu icerden yukldgi icin uyku modunada alamadm oyla salakca bi durum iste ama.tekno garanti var bozulsada sknti dgil -
Ps4'ün oyuncağı olmayın.. Teknolojidir eğlence konsoludur bırakın keyfiniz kaç saat istiyorsa oynayın, aman bozulur aman şey olur diye sakınırsanız daha çok şey geliyor başınıza emin olun. Rahat rahat takılın istediğinizi yapın.quote:
Orijinalden alıntı: nural1990
Bu gta5i yuklyorum 3 gunde yuklndi oyunu icerden yukldgi icin uyku modunada alamadm oyla salakca bi durum iste ama.tekno garanti var bozulsada sknti dgil -
7 saat oynardım bebeğimiz oldu açamıyorum bile sevinsemmi üzülsemmi :) satacam Az daha direnecem bakalım :) -
Oyun için yapılmış bi cihaz bişi olmaz cihaz çok ısındığında uyarı veriyor zaten o zaman kaparsın o uyarıyada çok nadir denk gelirsin yaz aylarında felan -
Taş gibi alet +şans elektronik işi zati garantiside var hiç birşey olmaz vur gitquote:
Orijinalden alıntı: eray1135
Oyun için yapılmış bi cihaz bişi olmaz cihaz çok ısındığında uyarı veriyor zaten o zaman kaparsın o uyarıyada çok nadir denk gelirsin yaz aylarında felan -
Benim ps4 4 gun araliksiz acik kaldi tas gibi bisey olmaz garantisi varken oyna bitince tirsarsin -
quote:
Orijinalden alıntı: sonernural78
64 saatir hic kapanmadi
Gta mi iniyor -
korkma be kardeşim. hiç bişey olmaz o makineyequote:
Orijinalden alıntı: ficarof
Benim ps4 4 gun araliksiz acik kaldi tas gibi bisey olmaz garantisi varken oyna bitince tirsarsin -
2000li yılların başındaki bilgisayar ısındı kapatalım artık muhabbetini hatırlattı sağol :)
Benzer içerikler
- ps5 ısınma sorunu çözümü
- gta 5 dil değiştirme
- ps3 kırmızı ışık hatası
- ps4 bluetooth kulaklık desteklemiyor
- ps5 hdmi sorunu
- fc 25 inter
- ghost of tsushima 2
- ps plus fiyat
- en çok oynanan oyunlar
- fifa 25 diziliş değiştirme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X