23 yaşında bilgisayar mühendisliğine girseniz, 5 yılda bitirseniz ve bu saçma işte sarf edeceğiniz eforu okul süresince kendinizi geliştirmeye sarf etseniz 28 yaşında mühendis olur rahat iş bulursunuz. Bu eforla en kötü 2. sınıftan itibaren para da kazanırsınız. Hiçbir şey için geç değil. Burada önemli nokta geçindirmeniz gereken bir aile var mı? Ailenizle mi yaşıyorsunuz? Onların gelir durumu nasıl ve size destek çıkabilecekler mi? Dediğim gibi bu saçma işte bu eforu sarf edene kadar başka bir şeyde uzmanlaşın. Üniversite - IT sektörü de şart değil sadece mühendislik dediniz diye örnek olarak dedim. |
Günde neredeyse 14 saat çalışmak (2. sayfa)
-
-
ekstra vardiya paranızı veriyorlar mı bari..
-
Vardiya saatlerini 1 hafta sabitleyin. Haftslik degissin. Cok daha iyi olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sizin patron yolunacak kaz arıyor kusura bakmasın..
14 saate 4600 yok paşam başkasını kullansın..
ben günde 8 saat çalışırdım güvenlikte ekstra varidya yazdığı zaman paramızı öderlerdi senin çok daha fazla para alman lazım çık başkasını yolsun o patron bozuntusu..
-
Gece vardiyası bilmem be ıvırınzıvırı çek 4600 vay anasını ya kardeşim 40 yerde iş bulsan ordan iyisini bulursun bence çık
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çok haklısınız evet dediğiniz gibi böyle saçma işlerde kendimi heba edeceğime kendimi geliştireceğim alana yönelmek daha iyi olur. Babam emekli memur maaşı 5000 civarında dgs ile 4 yıllığa geçiş yapacağım dediğimde bile benim gücüm yok okutamam dedi o yüzden biraz sıkıntı. Bir diğer çok sevdiğim film, sinema sektörü için de bölümünü okudum ama ülkenin durumları maalesef yıktı umutları. Yine de bu sene dgs sınavına gireceğim zaman ne gösterecek bakacağım
-
Tabi kesintisiz 14 saat olmasa da yine de çalışmış oluyoruz :d Yarın 23:30 vardiyam var çıkışımı vereceğim lanet olsun böyle işe
-
Valla cidden çok az kişi çekebilir bu işi 6 depocuyuz 17-18 tane de kurye var herkes bir yandan konuşuyor kafa kalmıyor şikayet ediliyoruz o bir dert. Her gün yaptığımız skt ayrı bir dert :D Aynı ürünlerin sktsini her gün yapıyoruz ya arkadaş akıl var mantık var sistemin var sevkiyat gelmediyse tekrar tekrar aynı ürünlere skt yapman gerekmez haftalık, aylık yapar geçersin inanılmaz yorucu valla gece vardiyasında zaten koskoca depoya tek başına bakıyorsun temizliği cartı curtu bitmiyor
-
kendi işin olmadıktan sonra rezillik baştan aşar bu ülkede. bu işte bu sıkıntın olur iş değiştirirsin ya maaşını vermez ya geç verir illa bi ipnelik çıkarırlar . türkiyede ya devlet ya kendi işin .
-
+Sonsuz hocam
-
Memnun değilsen çikmadan once baska bir ise basvur, sonra gecisini yap.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kurye olabilirsin güzel iş patron yok
-
Mezuniyet ve askerlikten sonra çok uluslu firmalarda pazarlama elemanı olarak çalıştım.
Sıfır km Honda Cıvıc, limitsiz kredi kartı, yüksek meblağlı pazarlama bütçesi, her ay en az bir defa 5 yıldızlı otellerde sınırsız yeme içmeli eğlenler vs. gibi imkanlar vardı. Pazarlama emekten ziyade zeka gerektirdiğinden yan gelip yatarak maaş ve prim alıyordum. Günde sadece 4 veya 5 saat çalışırdım. Sürekli sahada mobil olduğum için başımda müdür vesaire yoktu. Mesai saati yoktu, istersen gece çalış, senden tek beklenen verilen bütçeyi harcaman ve kotaları tutturman.
Öylesine bir bolluk vardı ki maaşı bile harcaysmaz B likit fon ve Dolar alırdım. Aldığım dolarları evin kuytu yerlerine zarf içinde saklar ve unuturdum. Hatta unuttuğum bu zarflar içindeki dolarları annem küflenmek üzereyken bulup bankaya yatırmıştı.
Çılgın partiler, meşhur sanatçıların katıldığı yemeki toplantılar vs. tam bir gece hayatı vardı. 3-4 ayda bir Antalya otellerine eğitim toplantılarına giderdik. Yılda bir defa yurtdışı gezisi vardı...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hangi firma bu?... Hemen başvurmak istiyorum...
-
Hikayenin sonunda neler oldu o önemli hocam :D Güzel hayat yaşamışsınız maşallah
-
Güvenlik kartı alın güvenlikçilik yapın 8 saat çalışırsın.. ben öyle yaptım..
-
Bu konudan sonra bir akraba aradı İtalya'dan şansa bak :D Gelsin çalışmaya ama 700-800 euro maaş alır sadece kalacak yer ayarlarsak eve para ödemez dedi. (Milano şehri) Çok düşük bir ücret gitsem mi acaba
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X