< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Sütaş'ta yok. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 12 Mart 2023; 11:36:5 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
en son aldığımızda tadını pek beğenmemiştim bir acılık var gibiydi bilginize |
evet bir yara bandı ekleyince 300 oluuor :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
0531 682 53 53 WhatsApp ina yazarak iptal ettim. Bilgilerinize < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
İçim'in de taze kaşarı aynı içeriğe sahip. Diğerleri eritme peyniri diye geçiyor. Bu sadece sütten yapılmış olduğu için taze kaşar diye geçiyor. www.migros.com.tr İçim Taze Kaşar Peyniri 700 G - Migros https://www.migros.com.tr/icim-taze-kasar-peyniri-700-g-p-9a3ee7 |
Pastörize inek sütü, sofra tuzu, peynir kültürü, tuz, peynir mayası. Kuru maddedeki süt yağı oranı en az %45'dir. Bunun haricinde en ufak bir ibare var ise o kaşar değildir bilginize. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0B46CB32A -- 13 Mart 2023; 18:51:9 > |
O kadar kötü olacagini zannetmiyorum a101 den tarabya kasar aldim cok koyuydu bunun bir suru yorumu var internette < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Uygun kaşar arayanlar bimde aknaz kaşarı deneyebilir. |