Vodafone yanımda, kampanya varsa vodafone pay ile kombolanabilir, Edit: 2'li alımda mart ayına özel 50 tl indirim ve ilk kez vodafone faturasıyla alanlara 75 tl iade var. https://vfselfservis.com/VFMALL/product%2Fcd72c5ce-503e-41f2-ae48-31597b57b69c < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend_84 -- 12 Mart 2023; 15:17:8 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Gündoğdu Tam Yağlı Taze Kaşar 1 Kg 152,91 TL (2 kg 255 TL)
-
-
Hocam v.pay ile ödeme iadesi var mi? Kampanya hangisi herkese mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
150/25 ile birleşir 128e gelir kilosu
hangi kod hocam?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kod değil vpay iadesi
-
Yeni uye ye indirim filan var mi arkadaşlar? İlk defa kullacagim bu sistemi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2 kilo alınca 50 TL indirim yapıyor zaten. Ekstra bir indirim kodu vs var mıdır?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
trendyol 216 tl hb 276 tl, güzel fiyat
2 tane alınca 50 tl indirim yapıyor ayrıca, bunu sonradan gördüm 3 kg aldık mecbur. sipariş anında hazırlanıyor oldu iptal edilmiyor. telefonla edilebilir belki
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 10 Mart 2023; 23:42:59 > -
Telefonla da etmiyorlar boşuna aramayın. Ben de adresi değiştirmek için aradım etmediler.
Gündoğdu kaşar iyidir,kaçırmayın.
-
Faydalandım teşekkür ederim
2 kilo 255e geliyor doğru mudur?
Güzel fiyatta eskiden Ne kadar ucuza alıyorduk bu kaşarı ya, hey gidi günler hey
İki adet alımda vpay iadesini de hesaba katınca şu piyasada yanıyor. Güzel fırsat
İyi bir kaşar değil, belki tostta kullanılabilir. Piyasada benim denk geldiğim en iyi kaşar Türkova şu an. Bulabilirseniz çok memnun kalırsınız.
-
"Piyasadaki en iyi ürünler" forumunda olduğumuza emin miyiz hocam... :)
-
-
Bilgilendirme için teşekkürler. Eski hediye çarkından çıkan ve kullanmadığınız kodlar varsa kullanabilirsiniz. Geçen yıldan kalma ss aldığım kullanmadığım kodlar halen çalışıyor. 25 tl kuponla düştü. Vodafone mobil ödeme ile de 40 30 20 tl falan da geri geliyor. Katıl 40 katıl 30 katıl 20 katıl gb yazıp 2020ye gönderin.
3 harflilerdeki 700 gr kaşarlar 112 lira. Bunun 700 gr ı 90 tl ye geliyo gayet iyi
Bu 75 lira iadeye bende tıkladım faturama yansıtla ödedim
Bu nasıl iade olacak 75 TL mevcut tarifem 55 tl
255 TL ödedim
Edit: Mobil Odeme hizmet ucreti uc aylik olarak ucretlendirilmektedir. Ocak Şubat Mart donemi hizmet ucretiniz vergiler dahil 11.99 TL olarak tahsil edilmistir. 01/04/2023 tarihine kadar ilave ucret odemeden Mobil Odeme islemlerinizi gerceklestirebilirsiniz.
Birde böyle SMS geldi bu nedir hep 11.99 parami kesilecek benden
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BenYoruldumHayat -- 11 Mart 2023; 10:16:24 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- bim çiğköfte fiyatı 1 kg
- vakıf birlik zeytinyağı hile
- afyon eko sucuk yorumları
- coffy bedava kahve
- bim soğuk baklava
- kasım indirimleri ne zaman
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X