< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksinaletinsan -- 14 Mart 2023; 13:23:20 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Gündoğdu Tam Yağlı Taze Kaşar 1 Kg 152,91 TL (2 kg 255 TL) (4. sayfa)
-
-
Bitti mi devam ediyor mu göremedimde uygulamada kaşarı
-
Siparişim hala hazırlanıyor görünüyor? 11 Mart. Benzer durumda olan var mı
-
marketlerdeki kaşarlarda bulamazsınız bu tadı, güzel lezzetli kaşardır afiyet olsun
-
Aynı durumdayız hocam. Benim siparişde hala hazırlanıyor...
Size cevap verdiğim anda kargoya verildi bildirimi geldi hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neferino -- 14 Mart 2023; 17:8:42 > -
gönderirler mi bilemedim. aynı mağaza aynı ürünü başka sitelerde aynı ürünü 375 liraya satıyor.
-
Bende de aynı şekilde kargoya verildi yaziyor. Teslimat yarin görünüyor ve hepsijet ile gönderilmiş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benimde verilmiş hocam, gelince yazarım ilk defa deneyeceğim.
-
benimki dün geldi
paketleme güzel.soğutucu vardı kutuda.
tadında az acılık var
diğer markalara göre yogun bir tadı var.
kendine özgü bir tadı yok!
(president kaşarın, kendine özgü bir tadı var.)
aman aman bir ürün değil.
Vodafone uygulamada 50 tl düşme olayı bitti mi deniyorum sepette 300 üzeri görünüyor rakam?
-
Aynı telefon numarasına ikinci bir 50 tl indirim vermiyor. Biraz önce farklı bir telefon numarasından denedim ve indirimli olarak alışveriş yaptım.
-
yok tamamen farklı numara ve farklı telefondan denedim 300 üzeri olduğu halde düşmedide acaba kart bilgilerini girdikten sonra falan mı düşüyordu yoksa ilk etapta da sepette görünmesi mi lazım.
-
Emin olmak için alışveriş yapılmamış bir telefon numarasından şimdi denedim. Sepete Gündoğdu kaşar 700 gr x 3 + 9 tl yara bandı attım. Sepette 50 tl indirimli olarak 255,90 tl görünüyor.
-
Ben beğendim. Tostta iyi gidiyo.
-
Güncel yanımda kampanyaları nedir acaba arkadaşlar ?
reserved. nası alıyoz kupon felan bilen var mı
-
Önceden daha iyidi, bunlar da bozdu. Ekonomi taklaya gelince, kalite hızla düşüyordu
migros indirim oldukça içim kaşar daha mantıklı değil mi 700+700gr 200 lira oluyor.
pahalanmış. kg170 verdikten sonra, heryerden alabilirwiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X