server larda sorun var .02:00 pm de server bakıma girecek felan diyor da anlamadım tam olarak the server will be going down at 2:00 pm maintenance die bir notice geldi. bende dc yiyip duruyom pre var ama lag var X1 de.diğer serverlarda durum ne alemde.
quote:
Orjinalden alıntı: timeboy
server larda sorun var .02:00 pm de server bakıma girecek felan diyor da anlamadım tam olarak the server will be going down at 2:00 pm maintenance die bir notice geldi. bende dc yiyip duruyom pre var ama lag var X1 de.diğer serverlarda durum ne alemde.
alakaya teyyare
kardeş o sorun bence sende değil çünkü önceden bende de oluyordu artık olmuyo mesela yağmurlu havalarda sürekli int kesiliyordu geliyordu
Bende de tam tersi gündüz saglam gece baglantı kopuyo
ben yurttan baglaniyorum bizde us robotics wireless modem var
modem den 1 kablo geliyor switch ile 3 e bolunuyor teki benim pc ye teki server a giriyor
server dan yaklasik 40 pc ye daitiliyor
wirelesss dan 4 5 kisi girior birde ben giriyorum
modem max 30 dakkada bir kitleniyor ama kitlenme aninda bazi pc lerde server dan baglanan windows messenger calisiyor ama onlarda dahil hic kimse internet e giremiyor ya kafayiy yiyecem ne merchant yapabiliyom ne de pk :D
modem kitlenmesi sole oluyor mesela normalde agdan girdigim icin modemin ip sini yazinca direk modem acilir ama o anda acilmiyor ole bekliyor
2. si 3 4 dakkada yeniden duzeliyor ellemeyince ama modeme reset atinca 20 30 saniyede sak diye geliyor internet
benimde problemim bu
yurt istanbul vefa da
kardeş benimde başıma böyle birşey geldi ama biraz farklı benim int gece 12 den sonra çalışıyodu sabahları gündüz vakti çalışmıyodu 2 ay nedenini öğrenmeye çalıştım ama bulamadım sonra kardeşim elektrilkli sobayı çıkadı bi gün int çalıştı sobayı taktım bi daha bu sefer gitti yni elektrik düşük olduu zman modeme bi bak deri int girmeybilir sende evde bi aletin fişini çıkar 10 d k bekle buzdolabı olabilir yada başka bişi senin sorunun bu olabilir kardeş
1 tane daha var yağmurlu havalarda bazen böyle şeyler oluyo ondanda olabilir.... bu dediklerimde olmassa sen en iisi git bi modem al
quote:
Orjinalden alıntı: hyt
kardeş benimde başıma böyle birşey geldi ama biraz farklı benim int gece 12 den sonra çalışıyodu sabahları gündüz vakti çalışmıyodu 2 ay nedenini öğrenmeye çalıştım ama bulamadım sonra kardeşim elektrilkli sobayı çıkadı bi gün int çalıştı sobayı taktım bi daha bu sefer gitti yni elektrik düşük olduu zman modeme bi bak deri int girmeybilir sende evde bi aletin fişini çıkar 10 d k bekle buzdolabı olabilir yada başka bişi senin sorunun bu olabilir kardeş
1 tane daha var yağmurlu havalarda bazen böyle şeyler oluyo ondanda olabilir.... bu dediklerimde olmassa sen en iisi git bi modem al
eyw kardeşim saol deneyeceğim
çünkü gece fazla yoğunluk olmuo
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme