Şimdi Ara

GÜNDÜZ KOPUYOR GECE KOPMUYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BENİM PROBLEMİM ŞU GÜN İÇİNDE YADA AKŞAM SAATLERİNDE İNTERNETE GİRDİĞİMDE 10DK. YADA 15 DK.

SONRA İNTERNET SAYFASINDA SAYFA GÖRÜNTÜLENEMİYOR ÇIKIYOR OYUNDAN DA DC YİYORUM İNTERNETTE TEKRAR

AÇILMIYOR İNTERNET KOPARKEN BAŞLAT ÇUBUĞU ACAYİP BİR ŞEKİLE GİRİYOR. ANCA YENİDEN BAŞLATMAM GEREKİYOR.

MODEMİMİN IŞIĞI DEVAMLI YANIYOR KABLOLARI DA DEĞİŞTİRDİM SORUNUM DA BİR DEĞİŞİKLİK OLMADI. BENİM

ANLAMADIĞIM GECE NEDNE BÖYLE BİR OLAY OLMUYOR

BANA YARDIMCI OLACAK KARDEŞLERİMİZ VARSA BURDAN YADA

fb_ismail_57@hotmail.com

dan ulaşabilirler kfayaı yemek üzereyim

• server larda sorun var .02:00 pm de server bakıma girecek felan diyor da anlamadım tam olarak
    the server will be going down at 2:00 pm maintenance die bir notice geldi.
    bende dc yiyip duruyom pre var ama lag var X1 de.diğer serverlarda durum ne alemde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: timeboy

server larda sorun var .02:00 pm de server bakıma girecek felan diyor da anlamadım tam olarak
    the server will be going down at 2:00 pm maintenance die bir notice geldi.
    bende dc yiyip duruyom pre var ama lag var X1 de.diğer serverlarda durum ne alemde.

alakaya teyyare
  • kardeş o sorun bence sende değil çünkü önceden bende de oluyordu artık olmuyo
    mesela yağmurlu havalarda sürekli int kesiliyordu geliyordu
  • Bende de tam tersi gündüz saglam gece baglantı kopuyo
  • iyi bi cevap hayla gelmedi
  • up!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dsl sürekli kopuyor
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bendede soyle bir sorun var

ben yurttan baglaniyorum bizde us robotics wireless modem var

modem den 1 kablo geliyor switch ile 3 e bolunuyor teki benim pc ye teki server a giriyor

server dan yaklasik 40 pc ye daitiliyor

wirelesss dan 4 5 kisi girior birde ben giriyorum

modem max 30 dakkada bir kitleniyor ama kitlenme aninda bazi pc lerde server dan baglanan windows messenger calisiyor ama onlarda dahil hic kimse internet e giremiyor ya kafayiy yiyecem ne merchant yapabiliyom ne de pk :D

modem kitlenmesi sole oluyor mesela normalde agdan girdigim icin modemin ip sini yazinca direk modem acilir ama o anda acilmiyor ole bekliyor

2. si 3 4 dakkada yeniden duzeliyor ellemeyince ama modeme reset atinca 20 30 saniyede sak diye geliyor internet

benimde problemim bu

yurt istanbul vefa da
  • kardeş benimde başıma böyle birşey geldi ama biraz farklı benim int gece 12 den sonra çalışıyodu
    sabahları gündüz vakti çalışmıyodu
    2 ay nedenini öğrenmeye çalıştım ama bulamadım
    sonra kardeşim elektrilkli sobayı çıkadı bi gün int çalıştı
    sobayı taktım bi daha bu sefer gitti yni elektrik düşük olduu zman modeme bi bak deri int girmeybilir sende evde bi aletin fişini çıkar 10 d k bekle buzdolabı olabilir yada başka bişi
    senin sorunun bu olabilir kardeş

1 tane daha var yağmurlu havalarda bazen böyle şeyler oluyo ondanda olabilir....
    bu dediklerimde olmassa sen en iisi git bi modem al

• quote:

Orjinalden alıntı: hyt

kardeş benimde başıma böyle birşey geldi ama biraz farklı benim int gece 12 den sonra çalışıyodu
    sabahları gündüz vakti çalışmıyodu
    2 ay nedenini öğrenmeye çalıştım ama bulamadım
    sonra kardeşim elektrilkli sobayı çıkadı bi gün int çalıştı
    sobayı taktım bi daha bu sefer gitti yni elektrik düşük olduu zman modeme bi bak deri int girmeybilir sende evde bi aletin fişini çıkar 10 d k bekle buzdolabı olabilir yada başka bişi
    senin sorunun bu olabilir kardeş

1 tane daha var yağmurlu havalarda bazen böyle şeyler oluyo ondanda olabilir....
    bu dediklerimde olmassa sen en iisi git bi modem al

eyw kardeşim saol deneyeceğim

• çünkü gece fazla yoğunluk olmuo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.