Şimdi Ara

Güneş Batıdan Doğuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
1.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bu işin şakası olmaz elinize pusulayı alın veya evinizde batı yönüne doğru dönün güneş o tarafta gerçekten yoksa ben mi yanlış görüyorum biri baksın lütfen.

• Burda kuzeyden doğuyo lan nolcak şimdi
  • Allah başka dert vermesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanimadami

Allah başka dert vermesin
    Abi pusula kullanmayı bilmiyorsun gelmişsin burdan güneş Batı'dan doğuyor diyorsun.
  • ankara temiz
    dememi mi bekliyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne oluyor ki batıdan doğunca

• quote:

Orijinalden alıntı: inexo

ankara temiz
    dememi mi bekliyorsun
    Gallifrey deydim kafam Karıştı Acele Alınık Tardis arıyorum 2. el bölümüne bakayım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazymania56

Gallifrey deydim kafam Karıştı Acele Alınık Tardis arıyorum 2. el bölümüne bakayım

• quote:

Orijinalden alıntı: berkes

Abi pusula kullanmayı bilmiyorsun gelmişsin burdan güneş Batı'dan doğuyor diyorsun.

Alıntıları Göster
    Baktım şimdi her sabah doğduğu yerden doğuyor yoksa her gün batıdan mı doğuyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: elente

quote:

Orijinalden alıntı: crazymania56

Malum Güneş 1 tane değil ki Hocam Nere döneceğimi şaşırdım

• quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Baktım şimdi her sabah doğduğu yerden doğuyor yoksa her gün batıdan mı doğuyordu

Alıntıları Göster
    ay ile güneşi karıştırıyor olabilir misin ?
    şuan tam batıda kocaman dolunay duruyor doğuda gün ağarıyor bayağı enterasan bir durum

• quote:

Orijinalden alıntı: jorge

şuan tam batıda kocaman dolunay duruyor doğuda gün ağarıyor bayağı enterasan bir durum

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeff Hanneman

quote:

Orijinalden alıntı: jorge

Alıntıları Göster
    durumun daha vahim o vakit

@Jeff Hanneman

• Daha mehdi as gelmedi sacmalama

• quote:

Orijinalden alıntı: Patria o Muerte

Daha mehdi as gelmedi sacmalama

• quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: Vain

quote:

Alıntıları Göster
    Aslında bu güneş'in ; BATIDAN DOĞUP , DOĞUDAN BATMASI olayı bizlerin anladığı gibi değil.Mecaz mevcut bu sözde.Şöyle ki ; Güneş geçmişte bilgelik , ilim ve bilimi temsil ederdi.Ve bundan yaklaşık 300 - 400 yıl önce bahsettiğimiz Güneş , NORMAL ŞEKLİYLE DOĞUDAN DOĞUYORDU VE BATIDAN BATIYORDU... Yani ilim ve bilimin öncülüğü Doğu Medeniyetine aitti. Ancak şuan ise bu tam tersi , Avrupa'lıya ait şimdi bu...

Yani özetlemek gerekirse ; Bahsedilen bu terim (bu konuya uygun bir cevap değil belki ancak ) bilimsel olarak Güneş'in gerçekten doğudan batacağı değil , mecazi olarak doğudan batacağı anlamındadır ki şuan Doğu'nun ( lran'ı / Türkiye'si / Cezayir'i / Tunus'u / Mısır'ı vb ) güneşinin çoktan battığını söyleyebiliriz

• quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

Aslında bu güneş'in ; BATIDAN DOĞUP , DOĞUDAN BATMASI olayı bizlerin anladığı gibi değil.Mecaz mevcut bu sözde.Şöyle ki ; Güneş geçmişte bilgelik , ilim ve bilimi temsil ederdi.Ve bundan yaklaşık 300 - 400 yıl önce bahsettiğimiz Güneş , NORMAL ŞEKLİYLE DOĞUDAN DOĞUYORDU VE BATIDAN BATIYORDU... Yani ilim ve bilimin öncülüğü Doğu Medeniyetine aitti. Ancak şuan ise bu tam tersi , Avrupa'lıya ait şimdi bu...

Yani özetlemek gerekirse ; Bahsedilen bu terim (bu konuya uygun bir cevap değil belki ancak ) bilimsel olarak Güneş'in gerçekten doğudan batacağı değil , mecazi olarak doğudan batacağı anlamındadır ki şuan Doğu'nun ( lran'ı / Türkiye'si / Cezayir'i / Tunus'u / Mısır'ı vb ) güneşinin çoktan battığını söyleyebiliriz

Alıntıları Göster
    Olacağı yok ama insan bekliyor işte.

• gunesin batidan dogmasi fiziki bir olaydir ve olacaktir. genislemeye devam eden evren saat yonunde donerek genislerken , bir anda genislemesi duracak ve bu sefer kapanmaya baslayacaktir saat yonunun tersine . evrendeki isleyis tamamen hareket olarak tersine donecektir.

bu oyle muthis bir istir ki bu olaya sahit olan herkes iman etmek isteyecek kiyametin korkusuyla bu Kuranda acik net ve sabittir.

kiyamet saati icin karia da denir kuranda.

kiyamet sureci fiziken gunesin batidan dogmasi ile baslayacaktir ve evren genislemeden daralmaya/kapanmaya basladiginda bu cok hizli olacaktir. oyleki evren merkezine yani karadelige saniyenin 400 milyonda biri hizinda akacak. iste bu yuzden kiyamet saati karia dir.

kapiya dayanan hemen basucumuzdadir.

• Bir an için 'kıyamet' geldi sanmıştım. Heyecanla terasa çıktım. Hala olması gereken yerde.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.