Şimdi Ara

GÜNEŞ ENERJİLİ ŞARJ CİHAZI iPHONE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

almayı düşünüyorum. modazoom adlı sitede gördüm.

sbs marka.

bu cihazı iphone ile kullanan , memnun olan , sorun yaşayan var mı ?

en önemlisi ne kadar zamanda şarj ediyor iPhone ?

yorumlarınızı bekliyorum

• Telefonu en fazla 4 saatte şarj ettiği yazıyor ürün bilgisinde ne derece doğru bilemem.Birde bu mA olayı önemli bence.eğer 2000 mA lik bi ekstra şarj ürünü alırsanız 3-5 kere şarj edersiniz..Onlar kılıf gibi birde.Hoparlörlü ve flaşlı olan kılıflarda var.eğer arada çok fiyat farkı yoksa bu kılıflar daha faydalı olacaktır.bu 2000 mA lık şarj kılıfıyla 10 gün kullanırsınız..10 gün içindede o kılıfı şarj edersiniz..
  • link verir misin sitede göremedim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serkan&Merve

link verir misin sitede göremedim?

http://www.izlesene.com/video/bpk301-sarjli-kilif-seti-tanitim-videosu/1763805

Bu ürün iphone3gs için ancak videoda daha anlaşılır diye bunu koydum..Başka bi sitede bunu fotoğrafıda vardı ancak baktım silinmiş..
  • Sakin sakin bosuna umutlanma 2000mah ile 10 gun hayatta kullanamazsin normalde kac gun gidiyorsa iki katina cikar o kadar.
  • İlk şarjı 1 günde bitti tabi çok kurcaladım halada çok kurcalıyorum ve 2.5 günü gördüm kullanım süresini azaltarak..Birde o kılıfların özelliği her ince usb girişi ile şarj olabilmesi.iphone kablosuna ihtiyaç olmuyor..her yerde şarj edilebiliyor..
    Tabi 10 gün içinde illa bi yerden şarj edilir.Kılıf olması cazip kılıyor..
  • Dealextreme de bir tane bulmustum, bos zamanimda ugrasip veririm siparis, ama ordan da gelmesi uzun suruyormus
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pil şarj cihazı önerisi?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.