rüzgar tiribünü yapmayı düşünüyordum ama güneş enerjisi düşünüyorum acaba bu gün gelinene son nokta nedir ve en ucuz ne kadara bir panel alabilirim watt başına en ucuz fiyat nedir
forumda aratma yapmanı tavsiye ederim
adaşım samet2005 inde dediği gbi forumda biraz aratmanı tavsiye ederim ama 1800 ytl ye 18-22 amper bi sistem için panelleri alabilirsin buna tam sinüs 600w invertör eklesek 550-600 ytl bide 200 amper 2 tane kuru akü onlarda 500 tutsa hesap edin bi!!!
forumu aramanızı öneririm yerine cevap verebilirseniz daha iyiy olur değilmi elbetteki forumdaki yazıları okuyoruz ama yeni nano teknoloji ile üretilen paneller mesela yaygınlaştımımı kaça alınabiliyor nano paneller yoksa daha varmı gelmesine bunun gibib 5kw lık sistem kurucam yardımlarınızı bekliyorum kaça mal olur nano teknolojili paneller hazırsa onlarla kaça mal ederim bi yerde bulamadım onlerın fiyatlarını
ürünlerime bakmanı tavsiye ederim daha uygun fiyatlarda sunabilirim
Arkadaşlar geçen hafta internette bu konuda küçük bir fiyat araştırması yapmıştım Fiyatlar birbirine yakın, ve 1w baz alındığında da en düşük 9,5YTL civarında