Şimdi Ara

Güneş Gözlüğü Fırsatları 2016 (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
755
Cevap
80
Favori
66.062
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

imzamdaki konuyu takip ederseniz,arada sıcak paylaşımlar yapıyorum.tavsiyelerde oluyor.
  • aLTaR_07 kullanıcısına yanıt
    Hocam denediniz mi o gözlüğü bir de nasıl bir yüz yapınız var merak ettim yani kare gözlükler hangi yüze gider ya da elips olanlar hangisine gider çerçeveli mi olmalı nasıl olmalı ben bir öğrenci daha önce hiç çok pahalı güneş gözlüğü almadım aldıklarımın en pahalısı 100 tl idi araba kullanırken karşıdan güneş gelince çok zor oluyor deneyip almak daha doğru mu olur bilemedim deneyince kendimi almak zorunda gibi hissederim diye düşünüyorum ya da en uygun hangi markadan deneyip almak gerekir biraz bilgi verirseniz çok müteşekkir kalırım teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar hayrettinin gözlüğünden bulabilirmiyiz ? çok karizma gözüküyor

Güneş Gözlüğü Fırsatları 2016
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunusemrenarin

Telefon aranmıyo ayrıca orjinal olduğunu düşünebilio musunuz hayal kırıklığı yaşamadan uzak durun derim. Boynerden ve morhipodan 150 civarına ray-ban 4195 serisi aldım indirimleri takip edin derim macera aramayın.

150tl mi? hocam o fiyata nasıl aldınız? morhipodan mı aldınız?
  • killer83 K kullanıcısına yanıt
    Evet hocam kampanya var 190 a falan geliyodu çek ve hopi ile 150 liraya aldım boynerde baktım aynısı 360 liraydı. Alacaksan hocam yaz gelmeden al derim kampanyaları vs takip et fakat artık hopi özel indirim kulubünde geçmicekmiş sanırım ona dikkat et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Matias12

arkadaşlar hayrettinin gözlüğünden bulabilirmiyiz ? çok karizma gözüküyor

Instagram eyepetizer_tr olarak aratin çıkar. Yalnız 1000 lira falan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunusemrenarin

Evet hocam kampanya var 190 a falan geliyodu çek ve hopi ile 150 liraya aldım boynerde baktım aynısı 360 liraydı. Alacaksan hocam yaz gelmeden al derim kampanyaları vs takip et fakat artık hopi özel indirim kulubünde geçmicekmiş sanırım ona dikkat et.

cevabiniz icin sagolun ancak morhipoda sadece 1 adet ray ban gozukuyor suanda ilginc takip etmek gerek galiba

• killer83 K kullanıcısına yanıt
    Özel indirim kulubünü takip edin hocam %50-%70 net indirim oluyo ama 1 saat içinde bitiyo az koyuyolar zaten takip edin indirimli alırsınız.
  • Rayban 3025 i en ucuz nasıl alırım aston martin 4026 10 la çok fark varmı arasında

• kızıl ay K kullanıcısına yanıt
    İnan bu gözlük işi uzaktan bakarak öneri işiyle olacak iş değil, şöyleki yüzün teorik olarak gözlük camı şekline uygundur ama alır bi bakarsın burun yapın kemeri,yüksekliği vs. yüzünden sende çok farklı duruyor. Veya gözlük ekartmanı denilen boyutu, gözlüğün sende duruşunu çok değiştiriyor. Standart boyut yüzünde emanet gibi dururken küçük boyut sana uygun olabiliyor. Gözlükten çok anlayan biri değilim bunlar tamamen kendi tecrübelerim.

Öneri işine gelcek olursak yüzüm heralde biraz sivri, üçgen olarak geçiyor ve yüzüm küçük olduğu için küçük ekartmanlar bana yakışıyor. rb 2132 52mm kullandım yüzüme yakışıyor, geçenlerde bir arkadaşımda bu justini denedim ve güzel durdu. Git bir avm ye atasun vs. bir gözlükçüye gir internetten beğendiğin modelleri söyle ve tek tek dene aynada bak, öyle deneyince alacaksın diye bir şart yok ayrıca, satıcının fikrini iste hatta selfie çek git arkadaşlarına ailene göster yakıştımı diye onların da fikrini al böylece doğru kararı verirsin. Sonra satıcıya teşekkür et çık

• Burası resmen Rayban fırsatları bölümü olmuş.

http://www.kizilay.org.tr/ adresinden Rayban ile ilgili daha detaylı bilgi alınabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Haygagan

100 liraya kadar sağlıklı cama sahip bir gözlük arıyorum önerisi olan var mıdır?

çek satıştan 125/20 çek al. 100 tl nin altına maledilmiş harika bir gözlük almış olursun.

urun.n11.com
    2020 Erkek Güneş Gözlüğü Modelleri & Fiyatları - n11.com
    http://urun.n11.com/erkek-gunes-gozlugu/esprit-et17865-538-erkek-gunes-gozlugu-P136851842

Gözlük almak isteyen arkadaşlara Esprit, Breil, Oxydo, Iceberg, Blue Bay, Smith gibi markalara bakmasını öneririm. 100 tl civarına nefis gözlükler alabilirsiniz.

Rayban ardından elde tuzlukla koşmanın manası yok.

• aLTaR_07 kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için çok teşekkür ederim hocam gidip dediğiniz gibi yapacağım sağolun

• biuu kullanıcısına yanıt
    www.decathlon.com.tr
    Decathlon | Türkiye'nin En Büyük Spor Giyim ve Malzeme Mağazası
    https://www.decathlon.com.tr/walking-400-gune-gozluu--id_8353631.html

bu gözlükğü kullanan arkadaşlar bu gözlükten memnun musunuz hala .göze zarar verir mi acaba.70 e başka bi alternatif yok sanırım
    polarize camlı olan bu linkteki mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal0001903 -- 19 Şubat 2017; 14:30:7 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• kartal0001903 kullanıcısına yanıt
    KÖR EDER..
  • nihilist76 kullanıcısına yanıt
    Hocam orj midir bu bayağı güzelmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: Haygagan

Hocam orj midir bu bayağı güzelmiş

Ürün tükenmiş maalesef , 5 adet vardı stokta.
    Alternatifleri var ama

Bunlar yeni gelmiş bak.

n11'de ESPRİT ET17842 505 Unisex Güneş Gözlüğü seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!
    http://urun.n11.com/unisex-gunes-gozluk/esprit-et17842-505-unisex-gunes-gozlugu-P136851835

n11'de ESPRİT ET17842 545 Unisex Güneş Gözlük seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!
    urun.n11.com
    2020 Unisex Güneş Gözlük Modelleri & Fiyatları - n11.com
    http://urun.n11.com/unisex-gunes-gozluk/esprit-et17842-545-unisex-gunes-gozluk-P111845649

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihilist76 -- 19 Şubat 2017; 16:23:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: betakors4n

quote:

Orijinalden alıntı: Matias12

arkadaşlar hayrettinin gözlüğünden bulabilirmiyiz ? çok karizma gözüküyor

Instagram eyepetizer_tr olarak aratin çıkar. Yalnız 1000 lira falan

Çinde muadilini bulamazmiyiz?

• Serengeti modelleri en uygun nerede satılıyor bilen var mı acaba?
  • Güneş Gözlüğü Alacak Arkadaşlar Bana Ulaşabilirsiniz Gözlükçüyüm İstediğiniz Rayban vs. Gözlüğe fiyat verebilirim size kutulu özellikle barkodlu garanti belgeli gönderilir istediğiniz herkese gösterebilirsiniz...
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.