Şimdi Ara

güneş pili hakkında bilgiler buraya toplansın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • güneş pili kaç volt ertir ve ankarada nerede bulabilirim.
    şimdiden teşekürler.

• wala elektronikle ilgili hersey ulustaki konya sokakta war, gunes pili de ordadir.
  • bu pillerin boyutlarına göre oluşturdukları gerilim değişir.Fakat fiyatları oldukça pahalı.Geçenlerde bir pil sordum 1.2 v üretiyor, fiyatı ise 7 ytl..
  • ben istanbulda sordum fiatları voltajına ve akımına göre değişiyor örneğin yaklaşık 18 volt 5 amperlik solar panel 480$+kdv.
  • evet boyutuna göre değişir. proje yarışması için biz bu pillerle araba yapmıştık okul olarak ; www.turgutreis26.com gerekli açıklamayı bu sitede bulabilirsin !!
  • kendimiz yapmaya çalışcak olmazmı acaba beinmde ihtiyacım war fakat o bilinen olla çok zor farklı işiyler giliştiremezmiyiz ?
  • arkadaşlar 18v bu güneş panellerinden bende iki adet var yaklaşık gün içinde ışık şiddetine bağlı olarak değişik akımlar verebiliyor iyi bir ışıkta 1a gibi akım veriyor 60 a aküyü şarj etmek için kullanmayı düşünüyorum sorum şu bu iki paneli parelel bağlamayı ve bağlama sırasında her iki panel ayaklarına seri wattlı 5 w gibi 0.1 ohm lık direnç bağlarsak iyimi olur yada sizin önerebileceğiniz bir başka işlemimi yapmalıyım
    saygılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1milyoncudan aldımız hesap makınalarındakı güneş panellerni söküp yapsak olmasmı???
  • evet vastarın dediği gibi bir sürü hesap makinası alıp güneş panellerini seri bağlasak daha ucuza gelmez mi?
  • haftasonu selanik handa bende bi fiyat sordum 12v 260mah 40$ dediler
  • karaelmas kardeşim,hayırlı olsun benimde senin gibi bazı projelerim var.düşüncelerine katılıyorum,
    ayrıca kaç amper veriyorsa vermiş olduğu akımın az altında sigorta koruması koyarsan zarar görmesini en -
    gellemiş olursun sana tavsiyem budur.işlerinde başarılar dilerim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.