Yakşalık 4 ay önce iptal ettirdiğim poliçemin parasını ajanstan alamıyorum. Merkez sürekli bir yerlere yönlendiriyor ama yönlendirilen yerler telefonu açmıyor. Ajanstaki arkadaşa ulaşamıyorum telefonu açmıyor, yerinde de yok. Ajansı anlarımda firmada çözüm üretmiyor. Firmanın şikayet bölümü kayıt almak yerine yönlendiriyor sadece. Bu durumda ne yapmam gerekir? Hukuki yollar nasıl işler alacağım 410 tl, Tüketici mahkemesine başvursam sonuç alabilirmiyim?
Ben de başka bir sigorta şirketinde öyle bir sorun yaşamıştım. Çok geç dönüp ödeme yapıyorlar. Böyle sebepler yüzünden araba satıp başak araba alası gelmiyor insanın.
Çok ilginç halbuki bilindik bir sigorta.
Ben geçen hafta aracı sattığım gün noter satış sözleşmesini mail olarak acentaya gönderdim., hemen ödeme işlemini yaptılar.
neymiş Güneş sigortadan yaptırmıyormuşuz destek
quote:
Orijinalden alıntı: TrLucifer
Yakşalık 4 ay önce iptal ettirdiğim poliçemin parasını ajanstan alamıyorum. Merkez sürekli bir yerlere yönlendiriyor ama yönlendirilen yerler telefonu açmıyor. Ajanstaki arkadaşa ulaşamıyorum telefonu açmıyor, yerinde de yok. Ajansı anlarımda firmada çözüm üretmiyor. Firmanın şikayet bölümü kayıt almak yerine yönlendiriyor sadece. Bu durumda ne yapmam gerekir? Hukuki yollar nasıl işler alacağım 410 tl, Tüketici mahkemesine başvursam sonuç alabilirmiyim?
Telefon açtığınızda sizi hazineye şikayet edeceğim diyebilirsiniz. ve hazineye şikayet edebilirsiniz. Tüketici hakem heyeti ile uğraşmayın, hazineye şikayet etmek en mantıklı olan yoldur.
ben 2 sene güneş sigortadan anında almıştım parayı. sigortacıya göre mi değişiyor acaba.
Merhaba konuyu poliçenizi yaptırmış olduğunuz acentenize iletin poliçenizi anında iptal edip iadenizi yapacaktır poliçe örneğinizi umaysigorta2@hotmail.com adresine mail atın ben size yardımcı olmaya çalışayım saygılarımla
300 tl aldım acenteden firmayı aradım 415 tl almanız gerekiyor dedi ben acenteye 4 ay sonra ulaşabilmişim zaten ne telefonu açık nede yarinde firma desen kimi arasam birine yönlendiriyor Ankara merkez sonra başkanlık telefonu açanlarda uykulu bir şekilde büyük ihtimalle uyuyorlar. Firmada kalite yok ki acentesinde olsun.
113 tl lik parayı alamadım sorun değil lakin iptal için vermiş olduğum trafik çekme belgemi de alamadım. Bulamadığını söyledi, bu yüzden tekrar belge çıkarmak durumunda kaldım. 200 tl zarar ettim. Firma soruna çözüm bulmak yerine acentesine güvenmeyi seçti hazineye şikayette bulundum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme