Şimdi Ara

Güneş sistemleri ile pc çalıitırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler..Forumda yeniyim umarım doğru yere açmışımdır konuyu. Ben solar paket (güneş paneli sistemleri) ile masaüstü bilgisayarımı 7/24 çalıştırmak istiyorum.
    Satılık hazır solar paket sistemleri mevcut.Anahtar teslim 5000watt solar paket ve rüzgar gülü toplam maliyeti 25.000tl

Sistemin özellikleri

· 12 Adet - Lexron 275 Watt Polikristal Güneş Paneli
    1 Adet - İstabreeze 2000 Watt Rüzgar Türbini + Şarj Kontrol ve Frenleyici
    · 1 Adet - Tommatech 5000 VA / 5000 Watt Akıllı Tam Sinüs İnverter ( Yeni Seri + Anti Toz Koruyuculu )
    · 4 Adet - Jel Star 200 Amper Deep Cycle Jel Akü ( Yerli Üretim )
    · 30 Metre - Kırmızı Solar Kablo
    · 30 Metre - Siyah Solar Kablo
    8 Set - İkili Paralelleme Konnektörü
    · 10 Set - Tekli Solar Bağlantı Konnektör

Böyle bir sistem ile masaüstü bilgisayarımı 7/24 çalıştırabilirmiyım acaba? pc güç tüketimi saatte yaklaşık 1000watt
    konu hakkında bana yardımcı olan arkadaşlar olursa çok makbule geçer..Her türlü oneri ve fikirlerinizi bekliyorum...şimdiden teşekkürlerGüneş sistemleri ile pc çalıitırma

• bu bilgisayarının özelliklerine bağlı bir şey. güçlü donanıma sahip bir oyun bilgisayarı değilse, büyük ihtimalle karşılar. kırsal kesimde yaşamıyorsan veya işinle ilgili bir şey değilse, bence lükse kaçar.
  • Bilgisayarınızın Saatlik Tüketimi 1000 watt olsun

Günlük Tüketiminiz: 1000 watt x 24 saat : 24.000 Watt

Güneş Panelleri Üretimi: 12 adet /4 = 3000 watt/saat

Rüzgar Türbini Üretimi : 2000watt/saat ( rüzgar hızı 10metre/s deki hızda )

Batarya Kapasitesi: 200Ah x 12 volt x 4 adet = 9.600 watt depolama alanı (%15 tölarns düşülür) =8.160 watt kullanılabilir enerji

Sonuç: Güneşlenme potansiyeli yüksek olan bir ilde otuyorsanız ve sürekli bir rüzgara sahipseniz bu ürünleri kullanabilirsiniz.

Önerdiğim Videolar

• Bu sistemle Cihazların A++ olması koşuluyla tv 8 saat,buzdolabı 24 saat, haftada 3 kere çamaşır makinesi,elektrikli süpürge günde 1 saat ve pc 24 saat çalıştırabilirsin. sorman kabahat.
    Bende 2x270w panel ile 3kva sinüs inverter ile 2x 100 amper akü var. buzdolabım 12 saat, tv 5 saat.aydınlatma (4x10w led) 10 saat çalışıyor. 3 panel ve 3 akü takviyesi ile buzdolabını 24 saate çıkarıp çamaşır makinesi ekleyeceğim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.