arkdaslar 99 hyundai accent 1,5 gls okyanus mavisi arabam var tavan ve arka direklerde günes yanıgından kaynaklanan soyulmalar var boyatmıyım diyorum ama gittikce buyuyor ve gözüme hiç güzel gözükmüyor özellikle arabayı yıkattıgımda hemen o gunes yanıgı bölümlerdikkatimi cekiyor. ne yapcagmı bilemedm
Boyatma boşver. Hele hele tavanda boya satarken baya sorun olur. Ama daha uzun süre kullanırım satmam diyosan o ayrı..
ilk önce kücük boyuttaydı simdi git gide buyuyor o yüzden endiseleniyorum sorun gittikce buyuyor
Önceki halinin resmini çekin. Hatta bir sürü açıdan çekin ve sonra da boyatın. En fazla birkaç müşteri kaçırırsınız satarken.
evet tesekkürler burdan en azından sizin tavsiyelerinizi alcam ona göre harket etcem cok farklı yöntemler var mesala tavana komple siyah yapıstırma tarzı seyler varmıs onu yapabilirsin dedi hem de daha spor durur dedi.söyle düsündügümde mantıklı geldi sunroof yaptır diyen de var ama bilemiyorum.boyatmakta olabilir ama araba simdi takla atmıs muhabbeti olacagı içinde insan dusunuyor zaten arabanın simdiden o gunes yanıgı olan yerleri cektim.videoya da cekmeye düsünüyorum.sizlerinde tavsiyesine göre yapcam bi seyler
quote:
Orijinalden alıntı: ogzylmz
evet tesekkürler burdan en azından sizin tavsiyelerinizi alcam ona göre harket etcem cok farklı yöntemler var mesala tavana komple siyah yapıstırma tarzı seyler varmıs onu yapabilirsin dedi hem de daha spor durur dedi.söyle düsündügümde mantıklı geldi sunroof yaptır diyen de var ama bilemiyorum.boyatmakta olabilir ama araba simdi takla atmıs muhabbeti olacagı içinde insan dusunuyor zaten arabanın simdiden o gunes yanıgı olan yerleri cektim.videoya da cekmeye düsünüyorum.sizlerinde tavsiyesine göre yapcam bi seyler
1-Yapıştırma tarzı şeylerde zamanla boyaya hava aldırmadığından aşınma yapabilir 2-sunroof arabaya güzel olur mutlak ancak yarın başka bi kısımdan boyanın atmayacağı ne malum kesin çözüm değil 3-bence en iyi ve güzel yöntem araç uzun yıllar kullanılıcaksa hiç dokunmamak,yok gözüme batıyor derseniz bence aracı servisinde boyatın neden boyandığına dair serviste kaydınız olsun resimde çekin videoda 4-aracınız zaten 90'lı yıllardan bir model bu yıllarda kullanılan boyalarda hemen hemen her firmada bu güneş yanıkları mevcut bilen bilir sorun etmez kayıt yada resim vs olunca bence resimleride boyatıcağınız yerde çektirin 5-aracı tanzikli suyla yıkatmayın zamanla daha fena olur
Katılıyorum çok güzel bir yaklaşım...
quote:
Orijinalden alıntı: AiQUiDiE
Önceki halinin resmini çekin. Hatta bir sürü açıdan çekin ve sonra da boyatın. En fazla birkaç müşteri kaçırırsınız satarken.