Şimdi Ara

güneş yanığı var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • alacağım araç 2005 opel corsa 86.000 de 1.3 dizel essentie araba tamamen orjinal boya değişen yok. 28.750tl de anlaştık fakat aracın tavan ve ön kaputunda güneş yanığı var. fiyatı nasıl sizce birde güneş yanığına karşı pasta cila yaptırıp folyo ile kaplatmayı düşünüyorum önerir misiniz? veya başka önerileri olan??

güneş yanığı var

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • essentia en boş donanım değil mi ? 11 yaşında en boş paket b segment arabaya bu para verilir mi yav, sonra "efendim piyasa çok uçtu" e uçar tabi.
  • Ben aracın güneş yanığından damalı gibi görünmesine fakat boya yok orjinal diye tabir edilmesine karşıyım. Öyle kötü duracağına boyatmak daha mantıklı

• Böyle bir aracin bence ederi taş çatlasin 24_25 ama alacaksaniz iyi kontrol ettirin 12 yasinda arac sonucta...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 28 e mi anlaştınız

Afiyet olsun
  • Sağol ama malum sitede araçlar bu fiyatta

• Geçen araba pazarında hatasız 2005 model opel corsa gördüm. Araba 75000 km civarında idi tavanda ve kaputta güneş yanıgı vardı aracın boyaya ihtiyacı vardı. Sahibi 30.000 tl istedi. Yaşlı bir amca idi. İsteyen istediği fiyatı çeker. İş sizde biter 30000 tl ye ne arabalar var. Alan arkadaşa hayırlı uğurlu olsun. Bu saatten sonra hayırlı olsundan başka bişi denmez. Eleştirenler de dozunu kaçırmadan kalp kırmadan yaparsa iyi olur.
  • Uzun sure kullanacaksaniz deger kaybini goze alip iyi bir yerde komple boyatin. Sadece tavan olsa folyo mantikliydi ama bu haliyle tamamini duzgunce kaplatmak boyadan masrafli olur.

• Özellikle opel corsa olmasının bir sebebi var mi? Fiyat bana da yüksek geldi.

• Diğer aksamlar sorunsuzsa alıp boyatabilirsiniz ama sizden sonraki alıcının vereceği fiyattaki değer kaybı yüzünden biraz indirim isteyin.

• biz araba satsak böyle saf müşteri bulamayız,hep uyanıklar bulur

• Antalyada 12-13 yaşında arabalar hep bu şekilde dolaşıyor..En sinir olduğum şey, arabada güneş yanığı olması.

• O corsa 28.750 ediyorsa...

• İşim nedeniyle yoğunum bulunduğum yer küçük bir ilçe dışardan araç baktırmaya zamanım yok .bildiğim bir arac sahibi cok titiz bakimlarini hep zamanindan once yaptirmiş , kullandığı yakit sabit hep belli yerden birazda ondan bu parayı veriyorum:( ,araç değer kaybedeceğinden boyatmak istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barut04 -- 17 Eylül 2016; 13:34:04 >
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.