Şimdi Ara

güneş yanığından kaput boyatmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 20 yaşında araçta kaput boyası aramak haklı olabilirler gereksiz bir durum ama tam tersi boyasız olması durumunda daha yüksek değerde satarsınız malesef bizim insanımızda saçmasapan takıntılar var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 22 yaşında araç hocam , boyat gitsin.

benim de tavanda vardı, boyattım gitti.

dalmaçyalı gibi geziyordum yollarda , kurtuldum

• 8-10 sene önce Broadway' im vardı sadece sol ön çamurluk ve şoför kapısında dıştan boya vardı sol farı değişmişti kalanı orijinal bir araçtı. Arabayı pazara çektim kılın biri geldi inceledi arabada boya var, far değişmiş o kadar etmez şu kadar vereyim dedi pazarın tam karşısında da Renault bayisi var bayiyi göstererek bak şuradan karşıya geç, beğendiğini al sana araba yok deyip kovmuştum herifi aynı gün onun teklif ettiği fiyatın 100 lira üstüne yeni evli bir çifte satmıştım ilk arabalarıydı noterden önce kuyumcuya gitmiştik:) İçinize sinmiyorsa boyatın gitsin dert etmeyen bir alıcı mutlaka çıkar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bence kaputta bir karışlık yer varsın yanık kalsın hiç başınızı ağrıtmayın. Çünkü ilerde tavan gibi parçalar da illa yanacaktır, o zaman komple boyatırsınız hem tek tek boyatmaya göre daha ekonomik olur hem de 20 yaşındaki araçta tek parça kaput boyattığınızda ton farkı olacak ve sırıtacaktır.

• Benim siyah renkli eski aracımda da başlamıştı aynı olay. Bir kaportacinin tavsiyesi üzerine gittiğim detailing ustası kaputu çeşitli işlemlerle -boya değil - eski haline getirip tavan ve kaputa seramik çekti. Ayna gibi oldu araç. Boyamadan önce birkaç detailing ustası ile görüşün bence. Alıcı olsam kaput boyalı araçtan uzak dururum ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yiğit_kemal -- 10 Aralık 2023; 0:0:59 >
  • Benim 2014 aracın kaput verniği dandik fabrikasyon vernik prosesi sebebiyle soyulması nedeniyle araştırdığımda "boya tek çare" dedi ustalar. Ben bıraktım, kaput boyalı deyince 7 sülasine sövmüş gibi tepki veriyor insanlar diye. Ama şimdiki aklım olsa boyatırdım herhalde eski yıllarda, şimdi bu işlemin fiyatı katlandı zira.

Bir de RestorFX diye birşey vardı ama keriz.avi gibi geliyor bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 10 Aralık 2023; 0:33:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaygerya kullanıcısına yanıt

cidden iyi fikirmiş. kaput fiyatı ,değer kaybı falan bi hesaplayıp yapmak lazım. öyle gte böyle tarrak. millet işte böyle böyle dalgaya düzene alışıyor.

• aga valla napcaz bilemedik. aracın yaşı belli işte bugün kaput yandı yarın çamurluk yanacak . bizim milletin herşeyi sorun yeminle.

• ABCdiküçgeni kullanıcısına yanıt

ya cidden bende çok sinir olurum öyle şeylere . benimki daha avuç içi kadar ama bu yaz daha büyüyecek işte belli. bana kalsa baharda boyatırım. 22 yaşında araba bakımlıymış denmesi lazım aslında ama bizim milletin beyninin kuşa taksan kuş ters uçar.

• crow in cornfield C kullanıcısına yanıt

Tabi olm kaza yapsan on kaput yamulsa bile orjinali sende zaten. Söktak var der satarsin

• şu kadar mesajdan anladığım boyatmayacağım. alacak adam güneş yanıklı alsın boyatsın. bizim millete de allah akıl fikir versin . eski arabaya bakım yapacağız boyayıp masraf edeceğiz değeri düşüyormuş... aklını sktiklerim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.