güneş yanığından kaput boyatmak
-
-
fotoğrafları çekip boyatabilirsiniz 2002 modelde değişen boya arayanda almasın ya cidden sıfırı bayide,eğer önemli bi yerlerde sorun yoksa boya iyidir temiz olur ama bizim millette tam tersi
-
Boyaya gerek yok. Yanik verniktedir. Cernigi kazitip vernik attirin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Üst yorumdaki gibi yapılacak başka şeyler olabilir.
2002 model araçta boyanın değer düşüreceğini düşünenlere de telefonu kapatır geçersiniz hocam. Aracı kullanmak için mi satmak için mi tutuyorsunuz? Keyifle kullanmaya bakın. Kılın biri a bunda boya var deyip fiyat kırmaya çalışacak diye sallamayın.
-
2002 model arabada orjinallik arayan adamla ticaret yapılmaz zaten amacı sadece fiyat düşürmektir, önce vernik düzeltmesini deneyin kurtarmazsa boyatın gitsin.
-
Hocam 20 yaşında araçtaki boya dert edilmez alacağım araç eski ise ben genelde boyalı tercih ediyorum … Son aldığım araçta arkadaşlar diyor senin araba ne kadar diri duruyor bende diyorum komple boyalı normal
Ne alaka yahu . 2002 model olunca değişen niye aramayalım ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Boyatma hocam bırak olduğu gibi kalsın. Satmak isteyince güneş yanığı olan araba daha hızlı satılıyor. “ Bak boya yok orjinal araç” diyorlar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
sıfır otomobil'mi alıyorsunuz ?
-
O hesapla 2021 model arabaya da bakma boya değişen ? Sıfır araba mı alıyoruz
2002 modelde kaç yaş var,2021 modelde kaç yaş var belirli yaştaki otomobilde anlamıyorum ben değişen boya takıntısını
-
Takıntı değil bizim insanımız düzenbaz. Çizik boyası adıyla satıyor ama arabanın başına gelmeyen kalmamış. Haklı olarak boya takıntısı oluşuyor.
Keşke her çizik boyası diyen arabasını çizikten dolayı boyatmış olsa ..
2002 model arabada boya var hesabı fiyat kırmaya çalışanlara yorum dahi yapmaya gerek yok hocam sen de yapma boşver.
-
Araç şuan 3. sahibinde 10 sene oldu . yalama bir araç değil . benim kafamda öyle diyor sonuçta kavanozda mı saklayacak millett 23 yıllık araç.
-
otomobil almadan önce sahibine bakılır zaten o belli eder kendini,ben kendi otomobilimi komple boyattım yanıklı yanıklı dolacağıma tertemiz binerim,ha yarına birgün satarken buna istinaden fiyat kıran olursa da bayiden sıfırını alsın,
-
boyatın tertemiz binin
-
sağol onu da soralim bakalım boyacıya . mikrona uygun boya atan yerler varmış. boyatıp al mikrona uygun deyip geçeceksin de bize yakışmaz. araç şuan 3. sahibinde 10 sene oldu .
-
yazdığın şeyin saçmalığını sende farketmişsindir biri 2 senelik araç biri 20 senelik. kaldı ki taklalı araç değil sadece güneş yanığı var .
-
Insanlarin manyakliklariyla ugrasmak istemiyorsaniz, onkaputu sökturun.
Çikma 2. El tercihen kazali bi ön kapjt alin aracin rengine boyatin taktirin. Guzel guzel binin. Satacaginiz zaman manyagin tekine denk gelirseniz bak orjinal kaput burda deyip orjinal kaputu takip verin.
Araci sattiktan sonra diger kaputu iyi fiyata satarsiniz.
Özellikle kaputun boyasız olması aracın önden ciddi hasar almadığına dair iyi bir işaret.
Aracın yaşından bağımsız olarak boyasız kaput satışı kolaylaştırır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Üst yorumdaki gibi yapılacak başka şeyler olabilir. 2002 model araçta boyanın değer düşüreceğini düşünenlere de telefonu kapatır geçersiniz hocam. Aracı kullanmak için mi satmak için mi tutuyorsunuz? Keyifle kullanmaya bakın. Kılın biri a bunda boya var deyip fiyat kırmaya çalışacak diye sallamayın. |
fotoğrafları çekip boyatabilirsiniz 2002 modelde değişen boya arayanda almasın ya cidden sıfırı bayide,eğer önemli bi yerlerde sorun yoksa boya iyidir temiz olur ama bizim millette tam tersi |
2002 model arabada orjinallik arayan adamla ticaret yapılmaz zaten amacı sadece fiyat düşürmektir, önce vernik düzeltmesini deneyin kurtarmazsa boyatın gitsin. |
sıfır otomobil'mi alıyorsunuz ? |
Benzer içerikler
- bridgestone blizzak lm005 yorum
- arabanın altından yağ damlaması
- dizel araba hava yaparsa nasıl çalışır
- eurorepar yorumları
- wöbermann filtre nasıl
- fiat pulse
- 8 yerli otomobil
- dacia elektrikli fiyat
- chery tiggo 8 pro özellikleri
- chery fiyat listesi 2024
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X