Şimdi Ara

Güneşlikteki Airbag Etiketi!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Allah askina bu etiket bu guneslikten nasil cikacak, tirnakladim bir iki ama yok banamisin demiyor arkadas, alttaki kisma zarar vermeden nasil cikacak bu var mi fikri olan? Fotograf ekleyecektim ama mobil surumde yuklenmiyor sanirim daha sonra eklerim. Arac honda civic 2015.

Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercanhcoban -- 9 Ağustos 2015; 18:39:19 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• sercanhcoban kullanıcısına yanıt
    Kardesim bir cok aracta var bosver kalsin zarari yoksa...Göz tirmalamiyor sanirim sürüs modun da...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden sökmek istiyorsun ki. Onlar bir çok şeye dayanıklı olarak imal edilir güneş filan etkilemesin diye. Ama belki şaç kurutmayla filan yumuşayıp çıkartabilirsin.
  • Çıkartmayı denemiştim bende ama çıkmıyor çıkarken zarar verir bence. Ya da ısıtarak çıkartmayı deneyin.
  • Makyaj aynasi kapagina koymuslar koca etiket hadi o neyse, digeri gunesligin ara icine bakan kisminda, uzun sigara paketi boyutunda hic hos durmuyor. O yuzden cikarayim dedim ama mumkun degil gibi. Yani aracin gorunus acisindan estetigini bozuhor bence. Ah mobil surumden fotografta koyamiyorum ki, goruntuyu gorseniz sanirim siz de rahatsiz olursunuz ya da ben takintiliyim biraz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fotograf burada arkadaslar, eski aracimda boyle birsey yoktu, bu çin mali su tabancasinin uretim etiketi gibi japon çin ortakligi herhalde :-) normal mi bu etiket

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercanhcoban -- 10 Ağustos 2015; 10:28:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercanhcoban

Fotograf burada arkadaslar, eski aracimda boyle birsey yoktu, bu çin mali su tabancasinin uretim etiketi gibi japon çin ortakligi herhalde :-) normal mi bu etiket

bizde de 2012 model civic var ancak benim gözümü hiç kurcalamadı burası belkide yoktur bile bugün binince bir göz atayım. Eski aracımızda kesinlikle vardı ama bu araçta 2 senedir hiç dikkatimi çekmedi. Gerçekten şöyle bakınca sinir bozucu duruyor.

• Benim Civic HB deki etiketin ucu sıcaktan kalkınca -ki zaten sinir oluyordum- çıkartmaya çalıştım. Altındaki yapışkan madde oraya kaynamış, beceremeyince servise uğradığım bir vakit üzerine yenisini yapıştırdılar.

Hala gözüm takılıyor, sinir oluyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 10 Ağustos 2015; 11:31:25 >
  • O etiket normal.

Kafaya takmamaya çalışın.
    Çıkarmaya çalışırsanız daha kötübir hale gelebilir.

Eğer illa ki çıkarmak istiyorsanız; aşağıdaki linki inceleyin derim...
    http://forums.vwvortex.com/showthread.php?5531191-MK6-GLI-visor-and-airbag-sticker-removal-guide
  • bildiğim kadarıyla bazı yasal şartlardan dolayı araçlarda bulunmak zorunda olan bir etiket

ayrıca sökeyim derken söktüğünde daha kötü bir görüntü ortaya çıkabilir ki mevcut aracımda eski sahibi öyle yapmış, her gördüğümde sövüyorum kendisine
  • Önce güvenlik!

Doğru, biraz baştan savmışlar, etiket için daha ciddi bir tasarım yapılabilirmiş ama işlevini görüyor.
  • sercanhcoban kullanıcısına yanıt
    puhhaaahaha bu ne lan belediye otobüsü gibi :) İlk defa gördüm böyle bir etiket :))
  • Kaza testi yapan firmalar(Euro Ncap gibi)o uyarıların yeterince anlasilir olmaması nedeniyle ciddi puanlar kiriyorlar.

• Herkesin mesajina tesekkur ederim, gerci bazi arkadaslar araca modifiye yapmisim, sehirici 180 gidiyormusum muamelesi yapmislar ama… :-) sahsi gorusum oraya etiket yapistir tamam da, biraz şık olsun arkadas o ne oyle gercekten. Artik serviste soracagim ya da etiketsiz yeni bir tane alacagim. Ön koltuga bebek koltugu koyacak zihniyette birinin o etikete ihtiyaci oldugunu kendi acimdan dusunmuyorum.

• Hocam ben araci kendim icin aldim, 2. Elde satarken makyaj isiginin kapagindaki duruyor onu gosteririm, 5-6 yil sonra satacagim aracta zaten bildigim birsey tabi ki "bence"dir. Kendim icin aldigim araci olmayan cocugumu, kim oldugu belirsiz 2. Sahibi icin 5 yil boyle kullanmak mantikli degil. Kaldi ki yolcu koltuguna bebek koltugunu ters koyma, bebek koltugu koyarsan air bagi kapat tarzi uyarilar var, bahsettigimiz şey "bilinçli" olmak ise, cocugun orada ne isi var. Arka koltugun on koltuktan cok daha guvenli oldugunu tartismaya gerek yok sanirim. Cocuklarin veya yan koltuktaki yolcularin guvenligi icin olan etiket fakat airbagi kapatma yetkisi anahtar ile soforde… O iş "camasir makinesinde kedi yikanmaz" ibaresi ile ayni mantikta, tazminat odememek icin… ayrica onu oraya koyuyorsan bir zahmet "yolcu" koltugunda oturan adamin insiyatifine sun acilip kapanmasini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercanhcoban -- 10 Ağustos 2015; 20:24:09 >
  • Yeni civic çöp

• quote:

Orijinalden alıntı: Mazotşist

Yeni civic çöp

O halde "kullanıcı adınıza binaen" bir Civic size hayatın mutluluğunu sunabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.