Şimdi Ara

Satılan aracın HGS etiketi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aracımı satarken camdan HGS etiketini sökmeyi unuttum. Araç başka bir şehire gittiği için geri almam da pek mümkün değil. Etiketi iptal ettirmem gerekir mi? Etiket olmadan iptal işlemi yapıyorlar mı? Bilgi sahibi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srz -- 17 Ocak 2014; 20:47:27 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Net olarak bilgim yok ama tahminimi yazıyorum;

PTT şubesine giderek adına kayıtlı olan hgs kullanımını iptal ettirebilirsin, noter satış senedini ve kimliğini götürmeyi unutma.
  • Herhangi bir evrak lazım degil biz bir kere kullanmıştık sonra babam bankayı aramış iptal ettirmiş daha lazım olmaz diye.

Banka kanalı ile aldıysanız arayın iptal ettirin.
    Etiket falan istemezler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 2 ay önce arabayı bi tanıdığa satıp yeni araba aldım.
    Etiketi ise yapıştırmamıştım ve hala bende, 40 lira falan para verip 1 kere kullandım daha.
    Ne yapmam gerekli açıkçası hala bilmiyorum.
  • etiket no ile ptt ye gidiyorsunuz arabanızı sattıgınızı paranı veri almak isediginizi söylüyorsunuz size bi kagıt veriyor 1ay sonra içerdeki parayı alıyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan Çetin

etiket no ile ptt ye gidiyorsunuz arabanızı sattıgınızı paranı veri almak isediginizi söylüyorsunuz size bi kagıt veriyor 1ay sonra içerdeki parayı alıyorsunuz

Adalet ve kalkınmaya bak hele, ihtiyacım yok diyip kapatıcam buna rağmen 1 ay sonra geri ödeyecek, aynı adaleti biz yapalım , bizde önce geçelim geçişleri 1 ay sonra ödeyelim bakalım nasılmış adalet we kalkınma...

Adamlar faiz yada vs.. neyse parayı kullanıcam diye ölüyor adeta...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cavador -- 17 Ocak 2014; 21:34:33 >
  • Olay sadece etiketi sokmekle de bitmiyor ben aracı başka bir ilden almıştım yolda hgs etiketi aldım. Daha sonra kendi ilime gelince plakayı değiştirdim ve sehir dışına çıkmadığım için hgs plakasını değiştirmedim ve bir Bayram tatilinde olan oldu; kredi kartımdan otomatik hgs yüklemesi yapıldı. Benim boşa düşen plakayı başkası almış ve geçiş yapmış ama nasıl bir sistem yapmışlarsa etiket eslestirmesi olmadan benim bakiyeden düştü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sıfır Araç Plaka İşlemleri
    5 yıl önce açıldı
    YENİ ARACA PLAKA TAŞIMA
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.