Şimdi Ara

Günlerdir araştırdım ve 2 alternatif kaldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
2
Favori
2.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • wifi olayı dışınnda evet laptop son derece hızlı akıcı, hiçbir sorun yok şarj en az 5 saat gider normal kullanımda ise 6-7 yi bulur, açılıp kapanma harika güç düğmesine bas 5 e kadar saymadan Windows hazır karşında
  • bende aldım hayırlısıyla dfs den bakalım yarın gelecek
  • hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: delimavii67

hayırlı olsun

aldığım zaman ne yapmamam lazım olan bişey varmı yada yapacağım

teşekkürler
  • Her şey hazır geliyor zaten, extrabişey yapmama gerek yok,
  • sarj durumu nedir alır almaz sarj yapmak lazımmı ?
  • Bana geldiğinde şarjı 0'dı prize takıp açtım ilk başta. Bu arada makineyi her geçen dakika daha çok sevmeye başladım ancak geri gönderebilirim. A harfine basınca diğer harflerden daha farklı bir ses çıkıyor. Sanırım gevşek birazcık. Epey oyunlarla zorladım turp gibi valla cihaz on numara ya. Ne yapmam gerekiyor bunun gibi bir problemde çok bilgim yok. Dfs'yi mi aramalıyım ?
  • son mesajımda edit kısmını göremedim bu sebeple tekrar yazıyorum kusura bakmayın. Herhangi bir wifi sorunuyla karşılaşmadım. Bilgisayara windows güncellemeleri yapıp yapmadığım konusunda emin değilim. Dün kurcalarken bir kaç güncelleme yaptı yaklaşık 1.20 gb civarındaydı sanırım. Bu arada canımı sıkan bir nokta da yaklaşık 70 gb boş alanla başlıyorsun bilgisayara. System dosyaları 50 gb'a yakın yer kaplıyor.
  • ben dfs yi aradım ancak iade alabilmeleri için önce hp teknik servise gönderip onların raporuyla iade alınabiliyormuş, ama hepsiburada bimeks gibi yerler koşulsuz şartsız 15 gün içinde iade alıyor,
    evet 70 gb boş alan var bence yeterli ben kurtarma bölümünü usb diske attım ayrıca dvdye recovery oluşturdum garanti olsun diye, 16 gblik kurtarma alanı silinebilir.
  • evet bana da aynı cevabı verdiler şimdi servise götüreceğim ona göre belki iadeye gerek kalmayabilir.
  • Servistekiler böyle bir rapor vermediklerini açıkladılar ama buna rağmen DFS Bilgisayar inatla bu belgeyi istiyor. Servistekiler bile şaşırdı daha yeni almışsınız ve sorun var ne raporu isteniyor diye. Dell Call centerı aradım durumu anlattım bana yardımcı oldular mail olarak bir rapor gönderdiler. Cihazın kutusuna bu mailin çıktısını alıp geri gönderdim satıcıya bugün itibariyle. Cihaz gerçekten tam aradığım cihaz tek sıkıntısı klavyedeydi ondan geri gönderdim ya değişim ya da para iadesi alıp yine aynısından alacağım
  • bende aldım bugun kurdum cok güzel aşık oldum diyebiklirim bi kere recovery yapmak zorunda kaldım oda benım hatamdan ama sonra süper oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugra1c

Servistekiler böyle bir rapor vermediklerini açıkladılar ama buna rağmen DFS Bilgisayar inatla bu belgeyi istiyor. Servistekiler bile şaşırdı daha yeni almışsınız ve sorun var ne raporu isteniyor diye. Dell Call centerı aradım durumu anlattım bana yardımcı oldular mail olarak bir rapor gönderdiler. Cihazın kutusuna bu mailin çıktısını alıp geri gönderdim satıcıya bugün itibariyle. Cihaz gerçekten tam aradığım cihaz tek sıkıntısı klavyedeydi ondan geri gönderdim ya değişim ya da para iadesi alıp yine aynısından alacağım

bugün bende geri gönderdim :) hp den mail geldi o gelen mailin çıktısını aldım kutuya koydum sorunu anlatan notumu yazdım ve gönderdim, biosis diye biryerden gelmişti dfs aracılığyla konyadaymış, bir daha bilinmedik biyerden bişey almam inşallah iade alırlar, cihazı çok beğendim ama wifi ile internete yavaş bağlanacaksam sadece kablo takıp hızlı bağlanacaksam ultrabook kullanmanın ne anlamı kaldı.

• birde şöyle bir cihaz var
    http://www.hepsiburada.com/liste/asus-tp300ld-c4089h-intel-core-i3-4030u-19ghz-4gb-500gb-133-dokunmatik-tasinabilir-bilgisayar/productDetails.aspx?productId=bd802197&categoryId=98
    buna ssd takviyesi yapılırsa aynı hp gibi olur, hepsiburadada kolay iade var
    artı olarak ekranı full hd ve 2 gb harici ekran kartı var :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delimavii67 -- 6 Aralık 2014; 23:46:07 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bugra1c

Servistekiler böyle bir rapor vermediklerini açıkladılar ama buna rağmen DFS Bilgisayar inatla bu belgeyi istiyor. Servistekiler bile şaşırdı daha yeni almışsınız ve sorun var ne raporu isteniyor diye. Dell Call centerı aradım durumu anlattım bana yardımcı oldular mail olarak bir rapor gönderdiler. Cihazın kutusuna bu mailin çıktısını alıp geri gönderdim satıcıya bugün itibariyle. Cihaz gerçekten tam aradığım cihaz tek sıkıntısı klavyedeydi ondan geri gönderdim ya değişim ya da para iadesi alıp yine aynısından alacağım

bugün bende geri gönderdim :) hp den mail geldi o gelen mailin çıktısını aldım kutuya koydum sorunu anlatan notumu yazdım ve gönderdim, biosis diye biryerden gelmişti dfs aracılığyla konyadaymış, bir daha bilinmedik biyerden bişey almam inşallah iade alırlar, cihazı çok beğendim ama wifi ile internete yavaş bağlanacaksam sadece kablo takıp hızlı bağlanacaksam ultrabook kullanmanın ne anlamı kaldı.

wifi den bende bağlıyım ama bende oyle bi sorun yok tuaf elektronık sans işi herhalde

• evet sanırım şans işi, ben ya asus yada lenovoya yöneleceğim, şu iade olayı bitsin bakalım
    hayırlı olsun tekrar
  • quote:

evet sanırım şans işi, ben ya asus yada lenovoya yöneleceğim, şu iade olayı bitsin bakalım
    hayırlı olsun tekrar

sende Zonguldak lısın herhalde bende devrek liyim hayırlı olsun inş
  • delimavii67 kullanıcısına yanıt
    Ben cihazdan oldukça memnundum muhtemelen aynısını alırım, yine bakındım birazcık benzer özelliklerde bir şey var mı diye ama hiç yok piyasada. Linkini attığın cihazın i3 olmasından dolayı ve max ram kapasitesinin 4 gb olması sebebiyle bana uygun gelmedi. Muhtemelen ses performansını da benzer özelliklerde ve bu fiyatta bir cihazda bulmam imkansız. 500 g daha hafif olsa evi arabayı satar hiç düşünmeden gider alırdım ama para iadesi gelene kadar yine araştırmalara devam :)
  • gorkem_adakoglu G kullanıcısına yanıt
    Neden recovery yapmak zorunda kaldınız ? Ayrıca harfleri tek tek deneyin ben 3. günde farkedebildim A harfinde hafif bir gevşeme vardı. Basınca diğer harflerden farklı bir his ve ses veriyordu.
  • biraz zor bulursun gibime geliyor dfs de stok kalmamış :)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.