Şimdi Ara

Günlerdir araştırdım ve 2 alternatif kaldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
79
Cevap
2
Favori
2.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her an yanımda taşımaya uygun ve akıcı bir ultrabook bakınıyordum. Epey marka ve model inceledim. 15.6 incler ağırlığı sebebiyle elendi. 2si 1 arada modelleri de çok hoşuma gidiyor. Sık sık otobüs minibüs metro kullandığımdan laptopumun tablete dönüşmesi kullanım açısından bana epey fayda sağlar. Bu iki alternatif arasında kaldım. Param olsaydı yogaların son modellerinden alırdım ancak onlara benzer olan;

http://www.ebrarbilgisayar.com/hp-pavilion-x360-13-a100nt-k0w86ea-ultrabook-pmu335241 alternatiflerden birisi. Aklıma takılan tarafı intel 4400 olan ekran kartı. Oldu da fifa 15 yükledim acaba çalıştırır mı korkusu var. Ayrıca pil ömrüyle ilgili maalesef bulamadım hiçbir yerde. herhalde 4 buçuk saat gider. gider mi acaba?

İkinci alternatif ise forumdonanımhaber'in yıldızı dell vostro

http://www.ebrarbilgisayar.com/dell-vostro-5470-s21w45c-notebook-pmu317228 bunu aldığımda da tablet tarzı kullanıma olanak olmayacak ve +300 civarı ssd ekletme gibi bir maliyet olacak.

Aşağı yukarı aynı fiyata denk geliyor ikisi de. Hangisini önerirsiniz ?

1,5 kg civarı 4. nesil i5 ve min 4 gb ram özelliklerine sahip 2 in 1 ya da ultrabook önerileriniz varsa onları de memnuniyetle beklerim

• bende 1 haftadır kafa patlattım ve x360 ile lenovo flex2 arasında kaldım, sonunda x360 siparişini verdim daha henüz elime ulaşmadı heyecanla bekliyorum,
    lenovo ile işlemcileri aynı ama hp de 8 gb ram ve 128 gb ssd disk ile gelmesi ve kapağı tam çevirerek tablete dönüşmesi beni cezbetti, oyunla fazla işim olmadığı için hd 4400 fazlasıyla yetecektir
    cihaz yarın yada en geç salı günü bana ulaşır bu yüzden fazla yorum yapamıyorum,
    bu arada pc yi ebrardan alacaktım ama kaç defa aramama rağmen ulaşamadım telefonu açmıyorlar, daha öncesindende başka bi konu için aradım çok ilgisiz davrandılar, bende dfs bilgisayardan verdim siparişimi
  • Site önerisi için teşekkürler. Fiyat olarak da esrara göre daha uygun :) Cihaz eline ulaştığında ilk izlenimlerini paylaşır mısın ? Epeydir bakılıyorum ben de senin gibi artık almak istiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tabiiki paylaşırım, kargom bugün gelmiş ama dağıtım yok, dağıtım günleri salı günü, ya kendim gidip alacam yada yarını bekliyecem, birde bu cihaz hakkında hiçbir yerde araştırma inceleme bulamadım, sanırım ürün çok yeni...
    bu arada dfs bilgisayarı tavsiye ederim hem fiyatlar uygun hemde çok ilgililer anında muhatap buluyosun... sağlam güvenilir bir alışveriş sitesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delimavii67 -- 1 Aralık 2014; 12:39:30 >
  • dayanamadım gittim aldım, kurulumunu yaptım ilk izlenimlerim ben böyle hızlı bir pc hiç görmedim saniyeler içinde Windows açılıp kapanıyor, kurulum hemen bitti zaten :)
    kasa çok şık hiç bir ses yok sıfır ses, klavye kullanmı harika tuşlar çok iyi, dokunmatik ekran ise ipad tabletim gibi hassas,
    kısacası bu parayı hakkediyor gönül rahatlığıyla alınabilir
  • bende bu 2 model arasında kaldım ya deli olacam ne alayım
  • Dell alın bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dell de çok iyi, burda kullanım özellikleri devreye giriyor, normal laptop olsun güçlü olsun oyun oynayayım derseniz dell, ama aynı zamanda hem laptop hem tablet eğlence hem güçlü olsun oyunla fazla işim olmaz derseniz bence x360,
    bundaki ssd diski araştırdım normal pci kart şeklide olan bir yapı kullanılıyor ve 2.5 lik ssd lerden daha hızlı.. düğmeye basmamla birlikte 5 saniye olmadan Windows karşımda, eğer dell alacaksanız mutlaka ssd upgrade yapın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delimavii67 -- 1 Aralık 2014; 19:57:49 >
  • Ben de bu iki model Arasında kalmıştım ve x360 aldım bugün geldi akşam kutuyu açacağım çok heyecanlıyım :) internette hiçbir yorum ya da inceleme yok hep başka modellere inceleme yapılmış. Bakalım ben de açtıktan sonra yorumumu yazacağım. Vostro mu bu mu sorusunun cevabını @delimavii67 tam olarak vermiş. Hatta eğer alacak olsam benim de yapacağım ilk iş ssd ekletmek olacaktı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırlı olsun benim ikinci günüm, pc ye bayıldım ama tek bir sorun var oda artık sorunmu yoksa değilmi çözemedim, eğer bu sorunu çözemezsem iade etmeyi bile düşünüyorum, wifi ile bağlanırken çoook yavaş, facebooku bile zor açıyor internet hızım 16 lık, sorun benim modemde olabilir diye düşündüm ve farklı iki arkadaşımın modeminden bağlandım yine aynı, ama Ethernet üzerinden kabloyla bağladığım zaman süper hızlı, oldukçacanım sıkıldı, tüm güncellemeleri yaptım yine aynı, kopma yok ama yavaşlık var. internette kısaca araştırma yaptığımda win 8.1 kullananların çoğu wifi problemi yaşıyomuş, ben şimdi buna win 7 yüklesem eminim böyle bi sorun olmayacak ama bu seferde aleti tablet gibi kullanamıyacam
    bu hafta sonuna kadar bu işi çözemezsem iade etmeyi düşünüyorum, kabloyla bağlanacak halimiz yok,
    sizin yorumunuza cok merak ediyorum bugra arkadaş ilk önce wifiyi denemeni istiyorum...

• şu anda bir sıkıntı yok gibi görünüyor kullanmaya başlayalı 2 saat oldu ama bende de sanki fan sesi çok çıkıyor :( aslında fan sesi beni çok rahatsız etmez ama siz 0 ses deyince dikkatimi çekti. Wifi sorunu için de gözlem yapacağım aynı sıkıntı olursa haberdar edeceğim sizi. Bir de 8.1'de office yok sanırım ne yapmalıyım ?
  • sıfır ses derken hdd sesi demek istedim :) Office programını ben sonradan yükledim içinde Office 365 ile geliyor, şuan en önemlisi wifi sorunu bu konuda haber verebilirseniz çok sevinirim, çünkü iade etmeyi düşünüyorum çok canımı sıktı
  • evde herhangi bir sorunla karşılaşmadım ancak ev küçük olduğundan olabilir :) dışarda da deneyeceğim. bu aarada herhangi bir güncelleme yapmadım ben henüz
  • az önce hp desteği aradım, durumu anlattım, sitesinden kablosuz wifi adaptör yazılımını tekrar yükledik sorun değişmedi en sonunda recovery yaptırdı şuan ilk haline geri döndü hemen denedim ve sonuç başarılı,
    yani wifi hızı kablo taktığım hız gibi oldu, şimdi güncellemelere gececem eğer güncelleme sonrası yine aynı hız düşüklüğü olursa sorun yazılımdan ve hangi güncelleme paketinin etki ettiğini bulmam lazım, pc de sorun yok iade etmekten vazgeçtim :D
  • güncellemeleri hp'nin sitesinden mi yapıyorsun? link atabilir misin ?
  • bende alacam hp sanırsam en uygun nerde var acaba kredi kartı tek çekim alacamda nerden önerirsiniz
  • Yok hp den değil normalbildiğmiz Windows güncellemeleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkem_adakoglu

bende alacam hp sanırsam en uygun nerde var acaba kredi kartı tek çekim alacamda nerden önerirsiniz

Ben dfs bilgisayardan aldım sağlam ve güvenilir bir site, istediğin an muhatap buluyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delimavii67 -- 3 Aralık 2014; 18:15:45 >
  • Ben dün nereeyse tüm gün kullandım. Şarjı da epey iyi gidiyor ya :) Ekranı ikiye bölme özelliğini buldum o şekilde de efsane oluyor :) her geçen dakika makina daha çok hoşuma gidiyor. Comman and Conquer Generals, Mount&Blade fire and sword oyunlarını yükledim. Orta ayarlarda süper çalışıyor hatta internetten oynadım hiçbir sıkıntı yok :) İnternet sorunu da yaşamadım. Sende bir sıkıntı var mı şimdilik ? Yaşadığım tek sıkıntı, tablet modunda Asphalt oynarken sıcak hava tam eline geliyor, o da büyütülecek bir durum değil :)
  • benim açıkçası canım sıkkın biraz 4 defa recovery yaptım, hp teknik destekle görüştüm, sorun şu, kurulum sonrası tüm güncellemeleri yapınca wifi bağlantısı çok yavaşlıyor denemediğim şey kalmadı, modemden falan değil sorun, sanırım 8.1 ile alakalı, çünkü pc yi sıfırladığımda wifi gayet hızlı ama hp ve Windows güncellemelerini byaptıgımda wifi aşırı yavaşlıyor, sen tüm güncellemeleri yaptınmı?
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.