Şimdi Ara

Günlerdir araştırdım ve 2 alternatif kaldı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
2
Favori
2.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: delimavii67

biraz zor bulursun gibime geliyor dfs de stok kalmamış :)

cok fazla program yukledım kasıyordu aynı anda sonra sıkıntı olmadı herhalde yanlış bişey de yüklemiş olabilirim artık sıkıntımyok A harfinde sıkıntı yok bende dıgerlerı nasılsa oyle
  • bence dell'i düşünme bile ama hp iyidir, özellikleri de gayet iyi görünüyor bence dell yerine başka alternatiflere bak ya da hp al
  • Şimdi yoga2pro ile ilgileniyorum. İ7 4510u, ekran Kartı harici 2 gb hd 4000 graphics, 500+8gb ssd hybrid 13.3 ekran ve 1.65 ağırlığında ekran çözünürlüğü bizim Hp'lere oranla daha iyi ve ekran her Açıdan iyi görüntü veriyor. 2500 lira fiyatı. Sizce uygun mu bu fiyata bu özellikler? ÇOĞU yerde 3000-3200 civarında görünüyor bu cihaz ama 2500e Güvenilir bir yerde buldum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen farklı bir modelemi baktın bilmiyorum ama o cihazda 256 gb ssd disk olması lazım diğerleri doğru

http://www.hepsiburada.com/liste/lenovo-yoga-2-pro-intel-core-i7-4510u-20ghz-31ghz-8gb-256gb-ssd-133-tasinabilir-bilgisayar-59-430751/productDetails.aspx?productId=bd802077&categoryId=98

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delimavii67 -- 10 Aralık 2014; 18:50:02 >
  • senin iade olayı ne durumda, bir gelişme varmı? ben bugün aradım wifide sorun yokmuş hersey normalmiş, cihazı sana geri gönderecez dediler, olurmu öyle şey dedim ben durup dururken neden cihazımı göndereyim bir sorun varki gönderiyorum dedim, o zaman derdinizi hp ile çözün dediler. eğer geri gelirse tüketici hakem heyetine başvuru yapacam
  • Bana da benzer cevap verdiler. Biosis'i aradım dediler ki biz baktık klavyede bir sıkıntı yok Dfs bilgisayara gönderdik dedi. Adamların kafası çok rahat. Dfs'yi aradım bize göndermediler haberim yok vs dedi. Yarın arayın dedi. Durum çok kötü muhtemelen bilgisayarı direk geri gönderecekler. Hp teknik servisindekiler dedi bu arızalı bunu geri verin diye bu durumda kesinlikle haklı tarafım ben
  • hepsiburadada olsaydı hiçbişey olmasa bile beğenmedim deyip formu doldur hemen iade alıyorlar, bu ne iş arkadaş, benimkinide geri gönderecekler heralde.
  • keşke forumda bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar ne yapmamız gerektiği konusunda yardımcı olsalar. Adamlar resmen keyfi şekilde almıyorlar bilgisayarları
  • en güzeli tüketici hakem heyetine başvurmak, ama oda sonuçlanıncaya kadar aradan 2 ay geçer. oda olmadı ben cihaza usbden bağlanan tırnak kadar olan usb wifi adaptör bağlarım kullanmaya devam ederim normalde pc güzel diyecek laf yok ama beklenti yüksek olunca hersey hızlı olsun istiyor insan,
    inşallah cihazı kurcalarken biyerini çizmemişlerdir
  • Ben sonuna kadar arayacağım hakkımı. Sonuçta bana bozuk mal yolladılar
  • bugün dfs yi aradım wifiyle alakalı bir sürü test yapılmış ve soruna rastlanılmamış ayrıcada çok hızlı dediler test sonuçlarını kutuya koyup bana geri göndermişler kargo suan yoldaymış
    bi gelsin de bakayım şu test sonuçlarına çok merak ettim, belkide doğrudur sorun yoktur, ben beklentimi çok yüksek tuttuğum içindir vs.
    ayrıca bir arkadaş daha gönderdi a tuşu için dediler hemen aklıma siz geldiniz durumu sordum ondada bir sorun yok a harfi basıyor dediler onunkinide geri gönderdik dediler,
    anlaşılan bu firma iade almamaya kararlı, ben zaten vazgeçtim iade etmekten cihaz kullanmaktan çok kargolarda sürünecek
  • delimavii67 kullanıcısına yanıt
    Ben aramasam benimkini de direk geri göndereceklerdi. Dedim 'bana bozuk mal yolladınız ve ben bunu hp teknik servisine onaylattım, bozuk. Hatta onlar dedi değiştirin diye'. Osman bey var dfs'de onla çok görüştüm. Allah'tan cihazdan ne kadar memnun kaldığımı yukarda belirtmiştim, keyfi bir iade istemediğimin kanıtı olarak yukarıdaki yorumlarda mevcut. Şimdi benimkini ilk aldıkları yere gönderdiler, onların değerlendirmesine göre para iadesi isteyeceğim, paramı geri alana kadar da her türlü yola başvuracağım. HP yetkililerine durumu anlattım şikayet kaydı açtırdım. İş çirkinleşmeden mağduriyetim gidebilir inşallah

• Dell Inspiron 13 7000 serisi uygun bir fiyatla getirilse önemli bir boşluğu doldurur gibi görünüyor. Ucuz ve şık bir 2in1 olmalı artık. Dell Türkiye ile geçen hafta yazıştığımda bu hafta stoklara gireceğini ancak mağazalarda yer almayacağını, irtibata geçilmesi halinde yetkili bayi üzerinden fiyat teklifi iletebileceklerini söylediler. Şu an halen fiyat bilgisi alabilmiş değilim.

Üründe harici ekran kartı bulunmuyor ve full hd değil (1366x768). Yurtdışında satılan bir versiyon bulabildim, onda da SSD yok ama muhtemelen SSD'li versiyonu da vardır. Aşağıdaki linkten özelliklerine bakılabilir. Bir güzelliği de dokunmatik kaleminin bulunması.

http://www.amazon.com/Dell-i7347-7550sLV-Convertible-Touchscreen-Processor/dp/B00NJNEEEI

Günlerdir araştırdım ve 2 alternatif kaldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackhole -- 16 Aralık 2014; 17:39:14 >

• HP pavilion x360 su anda Vatanda 2000 lira ayrıca yanında yazıcı bedava veriliyor. Alacak arkadaşların bilgisine

Ayrıca bu linki de inceleyebilirsiniz.http://www.teknosa.com/urunler/125032866/hp-pavilion-x360-13-a100nt-k0w86ea-touch-notebook burada da üzerine 250 liralık windows tabanlı tablet hediye. Cihaz zaten kendi başına süper bir de windows tabletle inanılmaz kullanışlı olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugra1c -- 21 Aralık 2014; 15:39:41 >
  • benim cihazla ilgili wifi sorunum vardı, bilgilendirme amaçlı yazıyorum, bugün pc yi şarja taktığımda düzeldiğini farkettim, bağlantım yavaşlamadı aynı kablodan aldığı hızı aldım fakat şarjdan çıkarıp pil gücüyle kullanıma geçtiğim zaman acayip hız yavaşlığı oluyordu youtube videosunu bile kasıla kasıla oynatıyodu, bende pil ayarlarını yüksek performans olarak değiştirdim ve sorun ortadan kalkmış oldu, şuanda çok hızlı, kafam rahatladı,
    hp desteği aradım, sadece bu ürüne özel değil tüm dizüstü pclerde pille çalışırken ekonomik mod olduğu zaman cihazın tüm bileşenleri zayıf çalışırmış, pil modunu yüksek performans yapmak gerekiyormuş, sadece tek dezavantajı pil süresini en az 1 saat etkiler, atıyorum 5 saat gideceğine 4 saat gider.
  • Arkadaslar elimde dell xps 13 var i7 islemcili dokunmatik 256gb ssd 8gb ram ince kucuk hafif bir cihaz dusunen olursa pmden gorusebiliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blackhole B kullanıcısına yanıt
    [çok güzel paylaşımlar olmus

hepsinden 1400 asus TP 300 alacakken burda ki incelemeler daha güzel seçeneklerin olabileceğini gosterdi

şu bahsettiniz Dell Türkiye'ye girdi mi

katlanabilir arıyorum mümkünse full hd

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler ıkınızde dell x 360 oıle sorunlar yasamıssınız bu benı rahatsız ettı ama wifi sorunun halletmıssınız dusuk performan sebebı ıle cıkıyorm us
    a harfı sorunu da ılgınc

sızce hıc maceraya gırmeden

http://www.hepsiburada.com/liste/asus-tp300ld-c4089h-intel-core-i3-4030u-19ghz-4gb-500gb-133-dokunmatik-tasinabilir-bilgisayar/productDetails.aspx?productId=bd802197&categoryId=98
    bunu mu alsam

100 bonus 150 cek hedıyesı var

full hd ve ram artırılıyor alan ark 12 gb ram yapan ve ssd takanlar var

sızın yorumlarınız onemlu cunku bende kesınlıkle

tablete donebılen bır cıhaz arıyorum

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.