Şimdi Ara

Günlük - 1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
3
Favori
1.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gençler merhaba. Buraya ilk defa kaydoluyorum ve çok takip ettiğim bir yer değil. YKS için günlük olarak kullanmak istiyorum. Sinir olursanız, küfürlere açığım. Hedefim ilk 5 bin. Psikolojik olarak rahatsızım ve geçen hafta intihara teşebbüs ettim. Psikoterapi desteği alıyorum. Böyle yazınca ne kadar umutsuz bir vaka gibi görünüyormuşum .d Her neyse. Yarın eğitim koçuyla sohbet edeceğim. İstediğim bölüm hakkında konuşacağım. Sorunlarım yüzünden başaramazsam yatay geçiş de düşünüyorum. İstanbul'da Fen Bilimleri dershanesine gidiyordum ama hem Covid'den dolayı hem de kendi isteğimle dershaneyi bıraktım. Ben kendimi tanıyıp diyorum ki evde çalışmak daha verimli ama şu Covid mereti olmasa mis gibi üniversite kütüphanelerine gidecektim. O da iptal oldu. Kısacası kapana kısışmış gibi hissediyorum. Bu yüzden günlük yazma ihtiyacı duydum ve beni biraz motive edeceğini düşünüyorum. Okuduğunuz için teşekkürler.

-lily

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asylsia -- 7 Aralık 2020; 21:46:23 >

• Başarılar hocam
  • Yokkikardeş Y kullanıcısına yanıt
    Sağ ol kardeşim
  • Eğitim koçu olayını boşver 5 ay koçluk almış biri olarak söylüyorum para ve zaman kaybi
  • en fazla 1 hafta veriyorum konu sürekliliğine

• Fushen F kullanıcısına yanıt
    Sen de bir hafta ben diyeyim beş gün
  • Mrelliot M kullanıcısına yanıt
    Torpilliyim yahu para vereceğimden değil
  • İntihar etmeyi aklından çıkar. Bu hayatta her şey sınav değil. Ve düşündüğünden çok daha önemsiz.
  • Sınavdan daha önemli sorunlarım olduğu için intihar ettim. Göz önüne alacağım. Teşekkürler
  • asylsia kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun hocam.
  • Sağ ol kardeşim
  • Hocam tertemiz delirmissin takipteyim
  • Halaycibasinigibmeyegeldim kullanıcısına yanıt
    Eyvallah
  • işte ruh hastası olmak böyle birşey aslanım herşey sınav degil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F865E73CD -- 8 Aralık 2020; 6:23:10 >
  • Sorma dostum boktan sınav yüzünden her şeyimi kaybedebilirim gibi geliyor. Çünkü her sene daha da zorlaşıyor

hangi bölümsün

• Sayısal bölüm

matematik yada fenin varsa devam e

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F865E73CD -- 8 Aralık 2020; 6:37:21 >
  • Fizik ve kimyam iyi, biyoloji tyt tam

e tamam ne güzel daha ne sıkntı ediyosun

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.