Şimdi Ara

Günlük 7-8 calısmayla ygs konuları ne kadar surede biter?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ygs konularını genel bı tekrar yapıp baştan başlamak isdiyorum kac ayda bitirebilirim minimum 6 saat calısıyorum görüşlerinizi bekliyorum..

• 1 ayda biter oyle calisirsan :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şuan beni cok iyi motive ettin tesekkurler.
  • 12 misin?

• evet 12.sınıfım
  • Isin zor valla o kadar calisacaksan eger :)lys matematik de goturmek zorundasin unutma:)

• dershaneye gıdıyorum ve ygs konularını cok kısa zamanda bıtırdık şu sıralar hep lys konularını ıslıyoruz bu konudan sıkayetcıyım o yuzden ygs konularını tekrar calısıp kısa surede halletmek ısdıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu netler 6 ayda gelir mi
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eğer günde 8 saat aksatmadan çalışabilirsen ve programlı olarak gidersen 1 ayda biter arkadaşın dediği gibi. O kadar gözünde büyütme, şuan dereceye oynayanlar zaten 8 saat çalışıyor. Olması gerekende o aslında.
  • Warner Bross kullanıcısına yanıt
    Tabii ki.gunde minimum 6 saat calısıyorum bu 1 ay ıcerısınde cok calısıcam konuları bitirdigimde konuyu tekrar acıcam. bu arada yazdıgın mesaj cok iyii hissettirdi tesekkurler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: JKuzan

dershaneye gıdıyorum ve ygs konularını cok kısa zamanda bıtırdık şu sıralar hep lys konularını ıslıyoruz bu konudan sıkayetcıyım o yuzden ygs konularını tekrar calısıp kısa surede halletmek ısdıyorum

Kardesim dersanen dogrusunu yapiyor keske bizimki de oyle olsa:)ygs konusunu kendin halledebiliyirsun mesela acar simettiyi yaparsin ama lys daha zor

• Hocam mutlaka lysyle birlikte ilerle yoksa mal gibi kalıyor insan valla

• Dışarıdan oyle gozukuyor fakat oyle degıl. acıkcası full lys ıslıyoruz ekımden beri o yuzden 1 aya kadar ygs konularını bitirmek isdiyorum tekrar etmıs olucam ayrıyetten
  • dershanede lys konularını işliyoruz bu durumdan rahatsızım bu yuzden kendım hatlletıcem tekrar dan ygs calısıcam gercekden cok iyi olmadıgımı dusunuyorum(ygs için) konuları bastan baslayıp kısa surede bıtırmek ısdıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.