Şimdi Ara

Günlük kombi kapatmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler yeni evliyiZ eşim çalışıyor sbaah 8de çıkıp akşam 5de geliyoruz eve 15gun doğal gaz faturamiz 120 geldi hiç kapatmadik sürekli 30 derecede ev yalıtımli zaten acaba sabah kapatıp akşam gelince acsak tasarruflu olurmu kombimizin markası Ferroli yoğuşmasiz.. tskler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Her gün belli saatlerde boş kalan evlerde kombi birkaç saat kullanılmayacaksa kapatılması tasarruf açısından faydalıdır.
    Evin soğumasına müsaade edip daha sonra tekrar ısıtmak, sürekli sıcak tutmaktan daha az doğalgaz harcatır.
  • Zaten az gelmiş hocam daha ne kadar düşürecen
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMC

Zaten az gelmiş hocam daha ne kadar düşürecen
    Kardeş 15 günlük fatura ve 30 derecede yanıyor Ocak Şubat'ta 40 yapsam 1 ayda 350 400 gelir

• Pek arastirmiyorsunuz sanirim? Oda termostati hic duydunuzmu yada arastirdiniz mi? Calisan eşler icin oda termostati biçilmiş kaftan. Bizde kari-koca çalışıyoruz buyuk nimet.

Gunduz kombiyi kapatırsanız gunduz yaptiginiz tasarrufu aksam iade edersiniz. Sogumus evi, sogumus duvarlari, soğumuş esyalari isitmak oldukca zor olur. Yuklu faturalar ödersiniz. Amac siz isteyken gunduz ev sicakligini 21 c de tutmak aksamda 22 c de tutmak gibi.

30C tesisat suyunda nasıl isiniyorsunuz ben onuda anlamış degilim ortam isisi kac derece?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloud Nine -- 11 Aralık 2018; 9:21:40 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Münebbih

Her gün belli saatlerde boş kalan evlerde kombi birkaç saat kullanılmayacaksa kapatılması tasarruf açısından faydalıdır.
    Evin soğumasına müsaade edip daha sonra tekrar ısıtmak, sürekli sıcak tutmaktan daha az doğalgaz harcatır.
    Yanlış. Soğumuş evi isitmak daha zordur. Gunduz soguyan evi aksam isitmak güç olur. Gunduz yapılan tasarruf aksam iade edilir. Ustelik ev istenilen sicakliga gelene kadar yuksek derecede kombi calistirilmak zorunda kalinir. Yuksek endeks gelir, ev isinana kadar uzun zaman gecer.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cloud Nine

Yanlış. Soğumuş evi isitmak daha zordur. Gunduz soguyan evi aksam isitmak güç olur. Gunduz yapılan tasarruf aksam iade edilir. Ustelik ev istenilen sicakliga gelene kadar yuksek derecede kombi calistirilmak zorunda kalinir. Yuksek endeks gelir, ev isinana kadar uzun zaman gecer.

Alıntıları Göster
    öyle iddia ederler
    modülasyon aralığı geniş, modülasyonlu oda termostatı sayesinde modülasyon yapan kombi varsa, mümkünse hiç kapatılmadan çalışmalıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Münebbih -- 11 Aralık 2018; 11:14:1 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kombiyi kapatmak
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Pek arastirmiyorsunuz sanirim? Oda termostati hic duydunuzmu yada arastirdiniz mi? Calisan eşler icin oda termostati biçilmiş kaftan. Bizde kari-koca çalışıyoruz buyuk nimet.

Gunduz kombiyi kapatırsanız gunduz yaptiginiz tasarrufu aksam iade edersiniz. Sogumus evi, sogumus duvarlari, soğumuş esyalari isitmak oldukca zor olur. Yuklu faturalar ödersiniz. Amac siz isteyken gunduz ev sicakligini 21 c de tutmak aksamda 22 c de tutmak gibi.

30C tesisat suyunda nasıl isiniyorsunuz ben onuda anlamış degilim ortam isisi kac derece?
    Ev yalıtımli kardeş 30 derece yanıyor ve evin içi çok iyi Tişörtle geziyorum dışarı 11 derece evin içi muhtemelen 23 24

• quote:

Orijinalden alıntı: xpowex

Ev yalıtımli kardeş 30 derece yanıyor ve evin içi çok iyi Tişörtle geziyorum dışarı 11 derece evin içi muhtemelen 23 24

Alıntıları Göster
    Peki siz bilirsiniz.

Ben size yardımcı olmaya çalışıyorum.

30C'de yakmaya devam o halde.

Hayırlı günler.

• quote:

Peki siz bilirsiniz.

Ben size yardımcı olmaya çalışıyorum.

30C'de yakmaya devam o halde.

Hayırlı günler.

Alıntıları Göster
    Ne yapayım yani 40mi yapayım.

• Evde yokken kapatıp akşam geldiğinizde 30C değilde 50C de 15 dakika çalıştırıp sonra 30C çekin önemli olan önce soğuk petekleri ısıya doyurmak

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kombi 30 derecede odayı ısıtmak büyük nimet bizde imkansız gibi duruyor

• Bana fatura fazla gelmiş gibi geldi sanki aylık 250 tl yapar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.