Şimdi Ara

Günlük Kullanım Android Önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yakın zamanda telefon almayı düşünüyorum ve ilk kez android alacağım. Android konusunda bu kadar geç kaldığım için çoğu konuda da bilgim yok. Gördüğüm kadarıyla çok üst düzey oyunlar oynatabilen telefonlar var. Ancak ben pcde dahi oyun oynamayan biri olduğumdan telefonda da böyle bir isteğim yok. Ancak günün uzun bölümünde dışarıda olduğumdan sürekli telden internete girmem gerekiyor.

900 liraya kadar, günlük kullanım(mesajlaşma, konuşma, internet, müzik) amaçlı ve çok üst düzey olmasa da biraz iyi bir kameraya sahip, gün boyu dışarıda olduğum için de bataryasına güvendiğiniz telefon önerileriniz nelerdir?

• Up up up
  • Asus zenfone 5 öneririm
  • Hocam Asus Zenfone 5 için de şarjı çok sıkıntılı diyorlar. Siz kullandınız mı? Bir de 5'' olmasına rağmen boşluklardan dolayı kasa büyük olmuş sanırım. Aslında arayüzü en güzel telefon ASUS
  • Sp.Moto G , G2 Mini , L90 , Optimus G birini seçin hepsi mutlu eder.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sarj icin lumia al hocam kesinlikle yari yolda birakmaz kamerasi da gayet iyi butun lumia serisinin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Massibe

Sp.Moto G , G2 Mini , L90 , Optimus G birini seçin hepsi mutlu eder.

Aslında ben de L90 ya da Optimus G'den birini düşünüyorum. optimus G 100 lira fazla sadece. Bu ikisinden öne çıkanı hangisi sizce?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: peymacun

Sarj icin lumia al hocam kesinlikle yari yolda birakmaz kamerasi da gayet iyi butun lumia serisinin

Lumia'nın anroid kullanan modeli var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bak bu 4 oldu

quote:

Sarj icin lumia al hocam kesinlikle yari yolda birakmaz kamerasi da gayet iyi butun lumia serisinin

Hayir yok hocam

• quote:

quote:

quote:

Hayir yok hocam

Ana. Ben cok yanlis gelmisim ya pardon batarya falan deyince kafa direk wpye gitti ozur dilerim

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hayir yok hocam

Ana. Ben cok yanlis gelmisim ya pardon batarya falan deyince kafa direk wpye gitti ozur dilerim

Esasen ben androidle windows phone farkını da tam kavramış değilim. Mevzunun baya başındayım yani :D Sırf çok tutan android olduğu için android arıyorum. Yoksa dediğim gibi kullanım amacı günlük internet takibi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hayir yok hocam

Esasen ben androidle windows phone farkını da tam kavramış değilim. Mevzunun baya başındayım yani :D Sırf çok tutan android olduğu için android arıyorum. Yoksa dediğim gibi kullanım amacı günlük internet takibi.

Hocam wp denen sistem bence en krali su an dusuk butcede lumia 525 mesela o fiyata daha iyisi o la maz ben g2 hediye gelmese lumia 1520 veya 930 alcaktim mesela sarj suresi olsun kamerasi olsun kullanim kolayligi olsun hic bir sistem eline su dokemez ben soyliyim, tamam market gelismis degil ama bence yeterli. Sorun olursa sor hocam

• Xperia sp oneririm hem donanim olarak bahsi gecenlerden ustun hemde saglamdir 4.6inc ekranda 2370 bataryada ihtiyacinizi gun boyu karsilar,alternatif olarak az daha zayif donanimda olsada batarya ve kamera acisindan memnun edecek olan g2miniyede bakabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aradığın telefon moto g

iyi bir android deneyimi sunar.yarı yolda bırakmaz.daş gibi telefon.özellikle ekran kalitesi çok iyi.görünce şaşıracaksın.

bkz:

http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-motorola-moto-g-16gb-fiyati,1726583.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uçan tekme -- 10 Ekim 2014; 7:34:11 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.