Şimdi Ara

Günlük nasıl çalışıyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben şuan günlük 15 16 saat çalışıyorum fakat farkına vardım ki sıkılıyorum ve bırakasım geliyor bu yüzden 7 8 saate indirdim.Soru olarak hiç mola veriyor musunuz? kaç saate bir? molada ne yapıyorsunuz? mesela bir dersten sonra telefona açıp sosyal medyaya bakıyorum video izliyorum film bakıyorum 15 20 dk. bunlar çalıştığım konuyu unutmama sebep olur mu? dersten bittikten sonra herhangi bir şeyle ilgilenmeden uyumaya özen gösteriyorum. dediğim gibi bu ders arasında yaptıklarımın olumsuz bir etkisi olur mu?

• Ben şuan günlük 15 16 saat çalışıyorum
  • 16 saatte mat 1 biter ne yapıyosun la
  • 15-16 Saat

15-16 Saa

15-16 Sa

15-16 S

15-16

15-1

15-

15

1

15

15-

15-1

15-16

15-16 S

15-16 Sa

15-16 Saa

15-16 Saat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O N B E Ş
    ON A L T I
  • yohhhhhh ........ 15-16 dedi bro 8 saat uyumak harici full hiç kalkmadan çalışıon heralde yemek tuvalet vs masa altında mı

• 23 saat calisip 15 dk sekerleme yapiyorum.

• günde 25 saat çalışıyorum hocam ama az gibi geliyor bu gidişle ilk 100k olmayacak gibi
  • Boşver bu ülkenin serseriyede ihtiyacı var rakiplerin günde 30saat çalışıyor
  • bu gidişle ilk 200 k hayal gibi rakibin olarak günde 23 saat 59 dakika çalışıyorum 1 dk şekerlemeye yetiyor

• he kardeşim bende günde 23 saat çalışıyorum 1 saatte telefonda dh giriyorum uyku felan yok .
  • 15 16 saat ile max 200k olursun arttırman lazım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 15-16 saat ne hocam arttırın hemen onu. Ben mesela günde 34 saat çalışıyorum.
  • Mohaç muharebesi 2 saat sürdü be. 16 saatte başladığın yeri unutursun aynı yeri iki kere çalışırsın. 16 saatte Türkiyeden Brezilyaya gidilir. 16 saatte darbe durdurulur.

• Derse başlayışı ile bırakışı arasında 15-16 saat var herhalde. Yoksa 1-2 haftaya akıl sağlığı bozulur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • belki doğru söylüyor adam
  • Haberlerde vardı 11 saat masanın başından kalkmadan çalışan kız ölmüştühttps://www.google.com.tr/amp/s/m.haberturk.com/yasam/haber-amp/129033-11-saat-ders-calismak-oldurdu

Burası donanım ama haber seni yanıltmasın burada herkes ilk 10k da herkes 150 netle başlar 27 saat aralıksız çalışabilir apotemiyi gözü kapalı çözer.Normal insanlara göre güzel bir tempon olsa da burası için yetersizsin,biraz çabayla sen de gerçek bir donanımlı olabilirsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.