Şimdi Ara

Daha Önce Devlette Çalıştınız mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kökeni yurt dışı olan neredeyse tüm şirketlerin istisnasız sorduğu soru?

Bu soruya devlette yapılan stajlar ( Cumhurbaşkanlığı Ofisi, Merkez Bankası, Hazine & Maliye, Ticaret ...)

ve savunma sanayiinde ( Aselsan vs. gibi devletin olan savsan şirketleri.) yapılan stajlar dahil mi çok merak ediyorum.

Açıkçası sav san'dan sonra bu soruların sorulduğu şirketlerde staj yapan birine de rastlamadım. Big Techlerin hepsi soruyor, consulting soruyor, kökeni dışarıda olan med, pharmacy şirketleri soruyor...

Diğer husus devlette çalışmak green card açısından baya ok. çok fazla rahatlatıyor. Ama devlette çalıştın diye sana sponsor olabilecek büyüklükte sağlam avukatlık ofisleri olan büyük şirketlerin hepsinden de direkt elenmek. Duality...

• Dijital dönüşüm ofisi dışında çalışan hiç denk gelmedim okulda ya da linkedlnde bile

2'de alıyorlar mı acaba

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kim soruyormuş la
    - CENGaver/Yazılım adına

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YaralıPanda

Kim soruyormuş la
    - CENGaver/Yazılım adına

trde ofisi olan tüm şirketler soruyor ya amazon, microsoft açmış mesela şu son hafta başvuruları vardı ikisinde de (ceng ile alakalı işler için.)

• Şeyi anlamadım devlette çalışmak artı mı eksi mi şimdi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nickolangelo kullanıcısına yanıt

eksi diye yorumladım ben. artı olacak olsa tüm şirketler sorardı yurt dışındaki şirket niye sorsun ki :D muhtemelen devlete bağlı bir şirkette çalışmış olmak iyi karşılanmıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hala ders çalışan var mı ya ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.