Şimdi Ara

Güntekin onayın r yapması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Basını bakkal ahmet amca susturuyormuş meğer

Ülke eyiye gidiy

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ağababa

RTE reyize kim kafa tutabilir ki.

Bu işler maça işi ve herkez haddini bilmeli ve yutabileceği lakırdıları etmeli

Blokluyorum. Ruyanda rte mi gördün la yeter ya. İstersen bana yavudi de ama yeter ki sus

• quote:

La bebe,
    yeni üye olmuşsun ve koca forumda burayı bulup kargalar kahvaltı etmeden başlık açacak kadar tilkisin.

La bu RTE size ne ettide bu kadar düşmanlık yapabiliyorsunuz.

Önceden bu adamı günahım kadar sevmezdim fakat ülke düşmanları bu adama saldırdığına göre vardır bir hikmeti dedim ve şuanda REYİZ ciyiz bakalım.

Vatan Millet düşmanlarına karşı, FOREVER RTE REYİZ.

Özelden pm at maaşını merak ettim.

• Ingilizcen varmi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spacemonkey

Ingilizcen varmi?

Türkçesi bile yarım yamalak olanın İngilizcesinden ne hayır gelir?
  • Olay çok basit.Burada akp fanatizmi yapmanın hiç bir anlamı yok.

Sabah grubundan bir muhabirin beşiktaş toplantılarına alınmayacağı kararı sonrası sabah grubu aba altından sopa gösterip sen hayırdır dedi kulübe.Sonra da algı yapmak için basın özgürlüğü diye ağladılar.

Güntekin onay gibi naif bir adamı çıldırtan bu olay sonucu onay; madem basın özgürlüğü diye ağlıyorsunuz o zaman başka yerlere de bakın dedi.140 küsür gazetecinin içerde olması a dem vurarak.

Sonra vay efendim sen teröristleri mi savunuyorsun diye havlamaya başlayanlar oldu.İşin aslı çok basit bu ülkede basın özgürlüğü falan yok,bugün görüyorsunuz ki Fetö ayağına pek çok gazete ve gazeteci derdest edildi.Şimdi böyle bir ortamda senin salaklığın yüzünden giremediğin bjk toplantısına dahil olmak için basın özgürlüğü diye ağlıyorsan,dön diğer tutuklu gazetecileri de vurgula.Size geldi mi basın özgürlüğü,diğerleri olunca terörist.

Bırakın bu mavraları,herkes görüyor ne yapmak istediğinizi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsntrk -- 11 Kasım 2016; 8:39:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hsntrk

Olay çok basit.Burada akp fanatizmi yapmanın hiç bir anlamı yok.

Sabah grubundan bir muhabirin beşiktaş toplantılarına alınmayacağı kararı sonrası sabah grubu aba altından sopa gösterip sen hayırdır dedi kulübe.Sonra da algı yapmak için basın özgürlüğü diye ağladılar.

Güntekin onay gibi naif bir adamı çıldırtan bu olay sonucu onay; madem basın özgürlüğü diye ağlıyorsunuz o zaman başka yerlere de bakın dedi.140 küsür gazetecinin içerde olması a dem vurarak.

Sonra vay efendim sen teröristleri mi savunuyorsun diye havlamaya başlayanlar oldu.İşin aslı çok basit bu ülkede basın özgürlüğü falan yok,bugün görüyorsunuz ki Fetö ayağına pek çok gazete ve gazeteci derdest edildi.Şimdi böyle bir ortamda senin salaklığın yüzünden giremediğin bjk toplantısına dahil olmak için basın özgürlüğü diye ağlıyorsan,dön diğer tutuklu gazetecileri de vurgula.Size geldi mi basın özgürlüğü,diğerleri olunca terörist.

Arkasında duramadı ben de desteklemiştim oysaki. Gerçi arkasında dursa işsiz kalacak o da ayrı

• Eger varsa yurtdisi forumlari, haberleri vs takip etmeli.

En azindan youtube yorumlarinda bile Turklere ne gozle bakildigini gorebilir insanlar. Pkk nin helikopterimizi dusurmesine bile sevindi butun dunya.

Bizim bu duruma gelmemizin sorumlusu kim, tabiki cehape. Kilicdaroglu daha dogru duzgun muhalefet yapamiyor. Boyuda kisa. Oyle olmasa tum dunya bize saygi duyardi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

RTE reyize kim kafa tutabilir ki.

Bu işler maça işi ve herkez haddini bilmeli ve yutabileceği lakırdıları etmeli

İstersen bana diktatör miktatör de...

• Buyuk konusmak iyi degil ama kac secim olursa olsun akp ye tayyip e oy atmam

• adam haklı boş yapmayın
  • Sabah gazetesinin Guntekin onaya teror propagandasi yapiyor demesi

Forum sozluge dondu

• quote:

Olay çok basit.Burada akp fanatizmi yapmanın hiç bir anlamı yok.

Turkuaz grubundan nefret ederim ama son paragrafın yanlış o tutuklanan gazetecilerin büyük bir kısmının amaçları zaten belliydi cumhuriyetin attığı manşetlere savcı katilleri ile olan röpartajlarına bakabilirsin bir gerçeği görmemek için kör olmak gerekir tıpkı sadece silahlı kişilerin terörist olmadığı gibi zaten ya popüler kültür ya da yalanlar etkisiyle basın özgürlüğü denen kavram saptırılıyor tıpkı yarın birinin çıkıp annenin uygunsuz resimlerini paylaşıp basın özgürlüğü demesi gibi kişisel şeylerin paylaşılması ya da hakaret içerikli paylaşımlar basın özgürlüğünü kapsamaz bu durumda malum gazetenin attığı manşetler yazılan köşe yazıları bir ülkenin maddi manevi değerlerine hakarettir insan duygularıyla oynamaktır tavsiyem ekşide takılan koyunlardan olmamanız her şeyi eleştiren ama yiyici olan tayfalardan farksız...

• Vermişler elinize bir oyuncak oynayıp duruyorsunuz.Hep aynı kelimeler.Siz bu kafa ile hiç bir şey anlamayacaksınız be senin gibi gazı alınanlar yüzünden biz 10-20 sene sonrasında yine aynı şeyleri yaşayacağız.Hiç sana laf anlatacak durumda değilim.Git araştır basın özrgürlüğü ne demek öğren.

Sen dediğine uydum farzet,yoluna devam et.Hadi kardeşim

• quote:

Vermişler elinize bir oyuncak oynayıp duruyorsunuz.Hep aynı kelimeler.Siz bu kafa ile hiç bir şey anlamayacaksınız be senin gibi gazı alınanlar yüzünden biz 10-20 sene sonrasında yine aynı şeyleri yaşayacağız.Hiç sana laf anlatacak durumda değilim.Git araştır basın özrgürlüğü ne demek öğren.

Sen dediğine uydum farzet,yoluna devam et.Hadi kardeşim

Söyleyecek bir şey kalmayınca hep aynı kelimeler tamam ben akp li değilim ama şu an gazı alınan koyun dediğin adamlardan farksızsın

• quote:

Orijinalden alıntı: JeffJason

Sabah gazetesinin Guntekin onaya teror propagandasi yapiyor demesi

Forum sozluge dondu

Aynısını fotomaçta yaptı. İzlemeyen, dinlemeyen biri bu haberlerden sonra Güntekin Onay'ı terörist zannedebilir. Bu inanılmaz bir şey medya sizin bir eleştirinizi yada en ufak bir dil sürçmenizi alıp sizi terörist ilan edebiliyor ve milyonlarca insanı kandırabiliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.