Şimdi Ara

Günümüzde 30 lu yaşlarda olan insanlar geçmiş zamanlardakilerin 20 li yaşları gibi mi görünüyorlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Günümüzde 30 lu yaşlarda olan insanlar geçmiş zamanlardakilerin 20 li yaşları gibi mi görünüyorlar?

(En Son Oy Tarihi: 20.10.2023)
Giriş
  • Günümüzün 30 lu yaşlardaki kadın ve erkek oyuncularına bakıyorum hem yüz olarak hemde vücut olarak 1900 lü yılların yani 20. yüzyılın 20 li yaşlarındaki oyuncularıyla aynı yaş grubuymuş gibi görünüyorlar.ortaçağda 20 li yaşlarındaki erkekler günümüzün 30 lu yaşlarındaki insanlar gibi görünüyorlarmış miyamoto musaşhi vs vs. ayriyetten osmanlı bir imparatorluğun yükselişi dizisinde fatih sultan mehmet rolünü oynayan çocuk 25 yaşında ama 20 gösteriyor.gerçek fatih sultan mehmet fetih esnasında 21 yaşındaydı aradaki farkı siz düşünün.brad pitt truva filminde 40 lı yaşların başındaydı ama 25-30 gösteriyordu.viggo mortensen lotr da 42-43 tü ama 37-38 gösteriyordu.megastar tarkan 30 larında 25 gösteriyordu.diyeceğim insanlar zaman ilerledikçe çağlar geçtikçe daha mı gençleşip genç gösteriyorlar?

• 30 yaşındayım, lise son falan zannettikleri oluyor bazen. Giyimime göre genelde 22-23 diyorlar en fazla.

• 20-30 yaş arasında genellikle görünüş bakımından çok fark olmuyor. 19-20 yaşında en az 28 gözüken gençler görüyorum. Saç dökülmesi, kilo ve sağlık durumu belirleyici etmenler.

• 29 yaşındayım, 20 gösteriyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.