Şimdi Ara

....Günün Olayı...Gittigidiyor %10 İndirim Dagıtıyor. Hesaplarınızı kontrol edinizz.!!!!!!!!!!!!!!!! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
266
Cevap
4
Favori
15.159
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son bir ayda neredeyse 4000 tl alışveriş yaptım bende de kupon vs. yok.
  • Benim yaptığım gibi fırsatçı zihniyete karşılık 20 liraya yüzde 10 indirim alabileceğini belirten başlıklar açın. 60 liralara inat gerçek değeri ortaya çıksın :) herkes 60 diyince 50 normal geliyo ama herkesin 20 lira verdiği yerde en azından 60 lira istemeye utanırlar belki
  • Çeklerin edeceği maksimum fiyat 10 TL'dir fazlasına gerek yok. %10 zaten GG'nin payı değil mi? Bir nevi o hakkından vazgeçiyor GG
    Dışarda da aynı ürünü 1850'ye bulursunuz zaten. Biraz araştırın hemen GG'den almayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizde neden kupoon yok :)
  • Yine guldurmedi:( sepet hazir hayrina %10 %5 veren olursa sevinirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50,00 TL Korayspor mağazasından yapacağınız 150 TL ve üzeri bir alışverişinizde geçerlidir.(Kalan : 3 adet) 15.12.2014
    20.01.2015
    50,00 TL Superga mağazasından yapacağınız 75 TL ve üzeri bir alışverişinizde geçerlidir.(Kalan : 3 adet) 15.12.2014
    20.01.2015
    50,00 TL Korayspor Vans ürünlerinde 150 TL ve üzeri alış verişlerinize 50 TL indirim.(Kalan : 3 adet) 22.12.2014

verilirr.
  •  ....Günün Olayı...Gittigidiyor %10 İndirim Dagıtıyor. Hesaplarınızı kontrol edinizz.!!!!!!!!!!!!!!!!

• MertMeteAlp kullanıcısına yanıt
    Onlar tum hesaplarda var hocam.

• Sildim hesabi.
    Yeni hesap acacam

• banada gelen bişey yok telefon alacaktım kullanmayacak varsa alabilirim yoksa n11 den kampanya beklemeye devam
  • Bana da %10 tanımlanmış. TV ve laptop ihtiyacım var. Önceliğim laptop %10 artı 100 lira bonusla güzel fiyata alabileceğim normalde 1500-2000 lira
    aralığında olan uzun süre iş görecek öneriniz var mı?
  • 50,00 TL Korayspor mağazasından yapacağınız 150 TL ve üzeri bir alışverişinizde geçerlidir.(Kalan : 3 adet) 15.12.2014
    20.01.2015
    50,00 TL Superga mağazasından yapacağınız 75 TL ve üzeri bir alışverişinizde geçerlidir.(Kalan : 3 adet) 15.12.2014
    20.01.2015
    50,00 TL Korayspor Vans ürünlerinde 150 TL ve üzeri alış verişlerinize 50 TL indirim.(Kalan : 3 adet) 22.12.2014
    20.01.2015

Bana gelen çekler de bunlar!!
  • Bende vardi sattim son gune kalcagini saniyorsaniz yanilirsiniz. En az 5 kisi ceki almak istedi pm atti, varin siz dusunun 18 ine kadar cek kalirmi kalmazmi diye..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nerden bakıyoruz webden bulamadım çekler kısmını 2-3 senedir girmiyodum gg ye değişmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafaagungor

bu konuya attığım mesajın içeriğini bile okumadan bana mesaj atıp %10 çek dilenen bir kaç kişiye aşağıdaki resmi gönderdim. umarım gerekli cevabı almışlardır. ulan elinize geçse satarsınız başkasına gelse beleş istersiniz

http://666kb.com/i/cva8fguzoeitmryni.jpg

AĞır laf koymussun hocam. Ben istemedim sizden ama biraz oateyen arkadaslara ağır olmus...

• kullanmayacak varsa çek verebilecek var mı? Beklemekten telefonsuz kaldık
  • Arkadaşlar gittigidiyor üye girişi yapın bilgilerim/ayarlarım bölümünde fatura bilgilerim var
    o kısmı doldurun bireysel ve tckimlik no dolu olması gerekir
    %90 çek gelir bidahaki sefere
  • quote:

Orijinalden alıntı: ntorenci

quote:

bu konuya attığım mesajın içeriğini bile okumadan bana mesaj atıp %10 çek dilenen bir kaç kişiye aşağıdaki resmi gönderdim. umarım gerekli cevabı almışlardır. ulan elinize geçse satarsınız başkasına gelse beleş istersiniz

AĞır laf koymussun hocam. Ben istemedim sizden ama biraz oateyen arkadaslara ağır olmus...

ya sen anlamadın ki. ben buraya çek bende var minvalinde birşey yazmadım yani adam mesajin içeriğine bile bakmadan istemiş. yani buraya yazan herkese mesaj atmıştır eminim

• quote:

Orijinalden alıntı: mgokhan90

50,00 TL Korayspor mağazasından yapacağınız 150 TL ve üzeri bir alışverişinizde geçerlidir.(Kalan : 3 adet) 15.12.2014
    20.01.2015
    20.01.2015
    20.01.2015

Bana gelen çekler de bunlar!!

Superga'ya baktım.Bez ayakkabılar 120 tl'den başlıyor.Alt+f4 yaparak kaçtım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ntorenci

quote:

ya sen anlamadın ki. ben buraya çek bende var minvalinde birşey yazmadım yani adam mesajin içeriğine bile bakmadan istemiş. yani buraya yazan herkese mesaj atmıştır eminim

O derece ilginc ama cevapi yapistirmissin

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.