Şimdi Ara

....Günün Olayı...Gittigidiyor %10 İndirim Dagıtıyor. Hesaplarınızı kontrol edinizz.!!!!!!!!!!!!!!!! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
266
Cevap
4
Favori
15.152
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • %10 inidirim yüklü hesabını kullanmayacak varsa talibim
  • shumin S kullanıcısına yanıt
    Sen ne akıllısın ya millette salak ödeme almadan bilgileri sana verecek yürü git işine haset insan hesap benim şans benim ister satarım ister kullanmam yakarım sende burada böyle bakınır aciz yorumlarını atarsın
  • %5 indirim isteyen varsa ücretsiz verebilirim. hesabımı geri almak kaydıyla
  • Haber veren arkadaşlara teşekkürler. 1042 tl ye g3 alınır mı yaa:D
  • %10 lar eski hesaplara mı yüklenmiş?
  • % 10 luk çeki kullanmayacak bir arkadaş varsa, talibim
  • Alinmistir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wwwselcuk -- 16 Ocak 2015; 13:26:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • supergada 50/75 gelmiş bana. çok iyi değil mi
  • %5 lik indirim kuponum var. Dileyen kullanabilir, PM atmanız yeterli. Benim ihtiyacım yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: manyax

Arkadaşlar gittigidiyor üye girişi yapın bilgilerim/ayarlarım bölümünde fatura bilgilerim var
    o kısmı doldurun bireysel ve tckimlik no dolu olması gerekir
    %90 çek gelir bidahaki sefere

Alakası yok!
  • Çek konusunda da benim asıl hesabım en az 10 yıllık vardır ve 92 tane alışveriş var onda çek yok. 2 tane hiç kullanmadığım hesap vardı birini babam adına açmıştım birini eşim adına onların ikisine de %5 gelmiş. Birini kullandım birini de bir arkadaşa verdim.
  • Arkadaşlar yüzde beş indirim var işime yaramıyor, yüzde on lazım... Yüzde beşi kullanacak varsa özelden ücretsiz vereyim, alışveriş sonrası hesabı alırım ama...

• %10 a ihtiyacı olmayana talibim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: messevim

%5 lik indirim kuponum var. Dileyen kullanabilir, PM atmanız yeterli. Benim ihtiyacım yok.

Tesekkur ederim

• Bonus için mesaj atıp cevap gelen oldu mu
  • Bir kere %10 gelse dişimi kıracağım.
  • n11 kuponda daha iyi niyetli ama o da istismara açık

• benim bonus kartım yok. ancak migrostan aldığım money kart var. bonus destekli. bu kartla 100 tl money kazanabiliyor muyuz ? bu indirim de olursa tadından yenmez. yada anında sanal kart açabiliyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hero0

Bonus için mesaj atıp cevap gelen oldu mu

cevap geldi bir kez daha atın 3340 a
  • quote:

Orijinalden alıntı: huzyin67

benim bonus kartım yok. ancak migrostan aldığım money kart var. bonus destekli. bu kartla 100 tl money kazanabiliyor muyuz ? bu indirim de olursa tadından yenmez. yada anında sanal kart açabiliyor muyuz?

Bendede bonus kart yok, halen alışveriş yapmadım kart bulurum diye. siz ne yaptınız acaba?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.