Şimdi Ara

....Günün Olayı...Gittigidiyor %10 İndirim Dagıtıyor. Hesaplarınızı kontrol edinizz.!!!!!!!!!!!!!!!! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
266
Cevap
4
Favori
15.167
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 tl veya yüzde 5 çeki olan varsa verebilir mi arkadaşlar dış fırçası alacağım da.

• quote:

Orijinalden alıntı: zozolu

%10 luk çeklere kesinlikle 10 tlden fazla vermeyin verdirmeyin.. son güne zaten düşecek.gerekirse almayın....değeri bu kadar fazla verip piyasa yükseltmeyelim....

piyasada çok az var ve ihtiyacı olan çok malesef .. 100 tane hesap accam diye sinirlenmistim en sonuncuda ama yapmadim oyle bisey .. sonuc yine paramizla rezil oluyoruz 30 liraya cek bulamiyoruz ..

• Çek satışı için adamla özelden konuşun kullanıcı adını alın daha sonra gittigidiyora mesaj atıp çekin parayla satıldığını karşı taraftaki çekin size iade edilmesini ve karşı tarafın üyeliğinin iptalini isteyn zira bu çekleri satmak yasak millet 100 tane heaap açıp iyice kurnazlığa döndürdü işi. Sitede de illegal olan bu çek satışlarına neden izin veriliyor anlamıyorum.

• Arkadaşlar %10 kullanmayacak olan varsa talibim. G3 alacağım çok makbule geçerdi.
  • Bu telefonu alacağım. Hem bonus hem %10 la 820 tl ye alabilirmiyim. aynı anda geçerli olurmu.

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/samsung-galaxy-gt-i9500-s4-beyaz-16-gb-145259888

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S@HMeRDaN -- 16 Ocak 2015; 9:05:12 >
  • beyler %10 çeki lazımda hayırlı bir iş için kullanmayacak olan varsa rica ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deadwood

50,00 TL Korayspor mağazasından yapacağınız 150 TL ve üzeri bir alışverişinizde geçerlidir.(Kalan : 3 adet) 15.12.2014
    20.01.2015
    50,00 TL Superga mağazasından yapacağınız 75 TL ve üzeri bir alışverişinizde geçerlidir.(Kalan : 3 adet) 15.12.2014
    20.01.2015
    50,00 TL Korayspor Vans ürünlerinde 150 TL ve üzeri alış verişlerinize 50 TL indirim.(Kalan : 3 adet) 22.12.2014
    20.01.2015

bana gelmiş

bende de bunlar var ama işe yarar mı muallak

• Hocam bonustan 100 tl alabılmenız ıcın alısverısınız en az 1000 tl olmalı yanı bonus karttan 1000 tl cekılmelı. Bu şekilde 50 tl bonus kazanırsınız alışverişi 1000 e tamamlamanız daha mantıklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _trapzone_ -- 16 Ocak 2015; 9:39:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj_alper_

quote:

Orijinalden alıntı: Deadwood

50,00 TL Korayspor mağazasından yapacağınız 150 TL ve üzeri bir alışverişinizde geçerlidir.(Kalan : 3 adet) 15.12.2014
    20.01.2015
    50,00 TL Superga mağazasından yapacağınız 75 TL ve üzeri bir alışverişinizde geçerlidir.(Kalan : 3 adet) 15.12.2014
    20.01.2015
    50,00 TL Korayspor Vans ürünlerinde 150 TL ve üzeri alış verişlerinize 50 TL indirim.(Kalan : 3 adet) 22.12.2014
    20.01.2015

bana gelmiş

bende de bunlar var ama işe yarar mı muallak

http://dukkanlar.gittigidiyor.com/KORAYSPOR_LTD/

Koraysporun sayfasından 150 Tl ve üzeri bir şey alırsan ödeme ekranında 50 Tllik hediye çeki kullan aktif oluyor..150 Tl ve üzeri herhangi bir üründe anında 50 TL indirim alıyorsun.

• Hayir iscileride gelmis

• Benim hesabada %5 tanımlamışlar. Kullanmak isteyenlere ücretsiz verebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatmucu

Hayir iscileride gelmis

millet hayır işini bile, çek üzerinden halletmeye çalışıyor parası neyse ver, hayrını yap. hayır işlerinde çek kullanmak mübah değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proficientwight -- 16 Ocak 2015; 9:52:14 >
  • %5'lik çek isteyen varsa ücretsiz verebilirim ben de.
  • 4 tane hesabım var, 4 ü de farlkı işlem hacimlerine sahip biri 0 işlem. Kupon gelmemiş. Bence GG kafasına göre yolluyor veya beni algoritmasından çıkarmış=)
    %10 luk kuponu olan iletişime geçerse makbule geçer =)
  • Kampanyalarımız, alım-satım hareketlerine göre belirlenen en uygun kullanıcı kitlesine tanımlanır.

Bana verdikleri cevap bu , ebay ne diyecek bakalım bu duruma :)
  • Bize de ücretsiz listeleme gelmiş :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lagras

quote:

Orijinalden alıntı: Closer

50,00 TL Korayspor mağazasından yapacağınız 150 TL ve üzeri bir alışverişinizde geçerlidir.(Kalan : 3 adet)
    50,00 TL Superga mağazasından yapacağınız 75 TL ve üzeri bir alışverişinizde geçerlidir.(Kalan : 3 adet)
    50,00 TL Korayspor Vans ürünlerinde 150 TL ve üzeri alış verişlerinize 50 TL indirim.(Kalan : 3 adet)

Bendede bundan var nasıl kullanıcaz ben anlayamadım ama.

Arkadaşlar KoraySpor hakkında herkes nasıl olacak diye soruyor..

http://dukkanlar.gittigidiyor.com/KORAYSPOR_LTD/

Burası koraysporun dükkan sayfası buradana alacağınız 150 TL ve üzeri alışverişte anında 50 Tl indirim kazanıyorsunuz.Ödeme ekranında çek kullanıp kullanmayacağınız soruyor.

• gitti gidiyor sayısız bir çok alışverişim oldu. bir kez bile %10 gelmedi. neye göre tanımlıyorlar anlamadım.
  • shumin S kullanıcısına yanıt
    bizde parayı almadan hemen üye adını veririz zaten arkadaşın dediği gibi size gelse kim bilir ne isterdiniz
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.