Şimdi Ara

Gunz boss itemleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar simdi boss itemi dusurme yollarini solicem
    13.page dungeon=large mansion=0
    25.page dungeon=large veya mysterios mansion=necklace
    simdi arkadaslar bu itemlerin ciktii yaratiklar boss un ufak sekiller bu itemleri dusurmek istiosanis canavarin tam kafasina ates edin ve item duser
    large+skelaton doll=superion boss
    mysterios+skelaton doll=anemaron boss
    necklace+goblin skull=goblin boss

Emeğe saygı cevaplarınızı bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dracula_sese -- 15 Eylül 2007; 20:13:55 >

• kardeşim bunların hepsinden eşit düşme sansı var bu 1
    kafaya ateş etmeyle alakası yok belirli yaratıklardan düşer item. özellikle goblin shaman denk gelirse büyük ihtimal item düşürür kafayı vurdun gogsune vurdun alakası yok.
    seninde emeğine saygı. 220 tane yaratıgı güzel kesmişsinde keşke ap lock u da kapatsaydın ijji forumuna koyan olursa bunu ban yersin bence resmi sil biran önce
  • selim bu olay bana hep oluo questlerde ben hackermıyım sürekli ap hp çıkıo arka arkaya 4 er tane aldıım bile oluo hp diilde ap almıştır şansına o çıkmıştır hacker olmak zorunda diilki
  • quote:

selim bu olay bana hep oluo questlerde ben hackermıyım sürekli ap hp çıkıo arka arkaya 4 er tane aldıım bile oluo hp diilde ap almıştır şansına o çıkmıştır hacker olmak zorunda diilki

+1
  • Kanka ben kesmedim 220 yaratığı ama bi siteden buldumda ama benimde 220 kill yaptığım oluyo ama senin dediğine göre ise siliyim saol bilgin için...
  • kardeş sen bildigin bişeyi koydun.En azından doğru bildigine inandıgın bişeyi.Silme konuyu kalsın.Eğer postları takip eden biri bakarsa ztn doğrusunu öğrenir ^^
  • 220 yaratık tek basına kesemezsin... mermin yetmez ijji burası private değil hadi ap hp kalsa bile nasıl kesicek... hee sword kullandı nereye kadar?
    nese ben karısmıyom.... ne haliniz varsa görün o zaman foruma adamlar spawn hack koydugunda flnda sey diyelim bugda kalmıstı boyna spawn oldu -.- hep ap cıksa bile "bi süre sonra zaten hp/ap/mermi dropları azalır" doğal olarakta ap alamazsın, round sonuna dogru hele 5 round yani ya 13 ya 25 kagıdıyla girilen yerde son ellerde nerdeyse hiç gelmez ap hp tabi üstünde premium apx 10 fln yoksa biraz zor...

ben 220 demedim ayrıca 220 yaparsın yapmasınada full ap ile yapamazsın... zaten senin değilmiş neyse + sunu diyim 220 yaratıgı kesmek için roket gibi bf fln yapıyo sanırım ayrıca madem sen değilsin niye sildin ki sikayet ederdik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 16 Eylül 2007; 9:17:58 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gw2 PvP Ve Wow PvP si
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 220 tane yaratık kesilir mermide yeter sonuçta her el mermi

bide ben att defdeydim oyuna başladım 1 dk fln oynadım tam adamla kapışırken kendi base ime geri ışınlandım nie böle oldu ben hackermıyım yaf
  • EEEEEEEEEEEEEEEEEEEE bi il dion bi silme dion artık geçti yaw allah allah..HANGİSİNİ YAPAM?
  • silme kardeş sen her diyenin lafına bakıcaksan.Ztn snn deilse hiç enmdişelenme.Eğer yanlış birşey ise şikayet edilir olur biter.
    bencede mermi bitmez dual 120x2 lik alırsan vede kılıçlada vurursan yapabilirsin.
  • Lv 53 + 2 tane agır makineli + sword ne kadar biliyom bilen bilir.. ve mermi gene bitiyor ayrıca 220 olmuyo 2 kişi bitior Lv13 Dungeon u.. Mansion dersen evet orda yaratıklar kolay yatıyor private gibi değil ijjinin dungeon u daha zor yatıyo yaratıklar
  • Belki adamlar yarıda çıkdı? Burada gelip kanıtsız hack kullanırken alınmış ss yoksa elinde kimseyi suçlayamazsın.
    Unutma gunzTR'dede senin başına gelmişdi.Yanlış anlama sonucu. hack ile hp yükseltmişsin ve ap lock kullanmışsın denildi senin için.Onlarda yanlışlıkdı.Hiç yanılma payın olamazmı?
  • Hack ile hp yükseltmiş olsam aynı sey bütün illegal karakter kullananlarda olmazdı o onların hatası
    bakası girip cıksa 220 kill olmazdı bilmiyosan konusma
    o zaman neymiş bilmediğin yere yorum yazmıycakmışsın az çalışta gel.

o adam bal gibide hackle btirmiş ve nasıl olsa sesenin charıda değilmiş bende tekrar verebilirse sikayet edicem diyorum? açık sanırım

Edit: unutmusum bu arada ben sil dedim diye sildiyse ben onun charı sandım ve sikayet edilirse ban yer diye dedim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 17 Eylül 2007; 17:47:16 >
  • Ewet kanka ben sen sil dediğin için sildim ama canın saolsun...
  • boşver gitsin derim ^^ madem senin değil
  • ben sana hackmi dedim yoksa yanlış anlamamı dedim? Doktor'a plx
    Kusura bakma oyun hakkında sizin kadar bilgim yok ot gibi yaşamıyorum. Siz 7/20/18 pc ben 7/4-5 pc ^^. Demekki neymiş. Ot olmıyıcaksın dışarıda hayat var cnm ^^
  • Unutma gunzTR'dede senin başına gelmişdi.Yanlış anlama sonucu. hack ile hp yükseltmişsin ve ap lock kullanmışsın denildi senin için.Onlarda yanlışlıkdı.Hiç yanılma payın olamazmı?
    nın mantıklı açıklamasını yaptım... ama sen 220 killi açıklayamazsın.. açıklaman ne yok yarıda cıkmıslarmıs hee bende ucuyorum zaten hatta adamlar böle görüntü olsun diye yarıya indirip baska vurmadı dimi yaratıklara... bal gibide hack oyunu nerdeyse 4 yıldır oynuyan birisi olarak az cok bilirim neyin ne oldugunu onun için bilmeden yazma öğren de gel ben bana hack dedin demedim açıklamasını yazdım. sen 220 kill + yarı hp ye yaz açıklama görelim hp ap cıkmıstır deme son roundda yani 6. roundda hp ap mermi dropu azdır açıklamıstım sanırım
    1.si ben 17-18 saat oturmuyom pcde (evden 7de cıkıp aksam 5de eve geliyorum, sonar az ders yapıp pcye oturuyorum ve 8-9gibi dısarı cıkıyorum sanırım açık olmuştur...okul olmayan dersende 12-3 arası gelme saatim değişir ve cıkıs saatim değişmez ) ve dışardaki hayatın sadece ot ot maça gitmekten veya sahilde turlamaktan baska seyler de oldugunu hatırlatırım... hayat TOPun birinin etrafında koşmaz

• Evet hayat topun değilde GUNZ'ın peşinde koşar demi? Hakaret seviyesi gelme bence...
    Sen 4 senedir oynuyorsun. Aşşa yukarı bende 2-3 senedir oynuyorum.Bırakda biraz söz söyleyelim. Bence Hack fln yok orada en başda dropun fazla olduğu zaman kılıç kullanmışdır.Sonra silahlara geçmişdir.

Yaz tatilindne bahsediyorum. Zaten okul zamanı istesende oturamazsın
    Hayat içki içmekmi?Arkdaşlarla turlamakmı? Sosyal aktivite yapıp arkdaşlarınla maç yapmakmı? ney acaba sence? Bence arkdaşlarınla gezmek tozmak ders yapmak ailenle takılmak varsa abinle yani en yakın arkdaşınla takılmak spocu ise spor yapmak. Ben spor ile uğraşıyorum bu yüzden her gün düzenli olarak maçımı yaparım. sahilde koşumu yaparım. Arkdaşlarımla görüşürüm yada gezerim. Yada ailemle dışarı çıkarım. Yada OT gibi pc oynarım
    Üstelik hiç olmazsa benim dışarıda ot gibide olsa hayatım var(senin dediğine göre ot tabi...) Ama senin pc başında ot gibi hayatın var. Yani iki otu karşılaştırınca senin ot odun oluyor.Kurumuş cansız bir odun. Benim ot ise sabit olsada rüzgar nereye esince oraya doğru eğrilsede canlı ^^ umarım anlamışsındır

Bak dikkat et ama ben kimsenin ahını almak istemem. Eğer tartışmadan rahatsız isen.Yani kırıcı ise çok takıyosan kapatabiliriz ^^.

• quote:

Orjinalden alıntı: TimeOfTheKill

Evet hayat topun değilde GUNZ'ın peşinde koşar demi? Hakaret seviyesi gelme bence...
    Sen 4 senedir oynuyorsun. Aşşa yukarı bende 2-3 senedir oynuyorum.Bırakda biraz söz söyleyelim. Bence Hack fln yok orada en başda dropun fazla olduğu zaman kılıç kullanmışdır.Sonra silahlara geçmişdir.

Yaz tatilindne bahsediyorum. Zaten okul zamanı istesende oturamazsın
    Hayat içki içmekmi?Arkdaşlarla turlamakmı? Sosyal aktivite yapıp arkdaşlarınla maç yapmakmı? ney acaba sence? Bence arkdaşlarınla gezmek tozmak ders yapmak ailenle takılmak varsa abinle yani en yakın arkdaşınla takılmak spocu ise spor yapmak. Ben spor ile uğraşıyorum bu yüzden her gün düzenli olarak maçımı yaparım. sahilde koşumu yaparım. Arkdaşlarımla görüşürüm yada gezerim. Yada ailemle dışarı çıkarım. Yada OT gibi pc oynarım
    Üstelik hiç olmazsa benim dışarıda ot gibide olsa hayatım var(senin dediğine göre ot tabi...) Ama senin pc başında ot gibi hayatın var. Yani iki otu karşılaştırınca senin ot odun oluyor.Kurumuş cansız bir odun. Benim ot ise sabit olsada rüzgar nereye esince oraya doğru eğrilsede canlı ^^ umarım anlamışsındır

Bak dikkat et ama ben kimsenin ahını almak istemem. Eğer tartışmadan rahatsız isen.Yani kırıcı ise çok takıyosan kapatabiliriz ^^.

Hayat gunzun pesnde kossaydı hala oynuyo olurdum

1.si ne kadar dikkat ettin bilemem resimde elinde dagger vardı ve gene diyorum SON ELDE DROP DÜŞMEZ O KADAR COK!

ben ders yapmayı seviyorum genel olarak o benim istememe bağlı istediğim an oturabilirim istersen sabaha kadar... dediğim gibi annemin bana olum pc yi kapat ders yap diyeceği yaşı geçtim ne yapıp ne yapmıycagıma kendim karar verebilirim sanırım ailem de buna saygı duyar

bence hayat sevdiin kıza güzel bişey söylediğinde onun yüzündeki gülücüğü görmektir.. senin dediklerin HAYAT değil HOBİ canım

benim hiç mi hayatım yok sana göre? tekrar diyorum benim bana göre güzel hayatım var ve kararında oyun oynarım, msnden muhabbet ederim, grafik tasarlarım amatörde olsa, dosya yazarım pcde oturup ot ot geçirdiğim zmaanda bunları yaparım bide su ara ders yapıp döküman hazırlıyorum ilerde kuzene fln lazım olucaktır sanırsam... bunun dısında ne yaptıgım veya ne yapmadıgım beni dertler herkesin bilmesine gerek yok

inş hala odun oldugunu düşünüyosundur hayatımın ayrıca sana sunu tekrar diyorum hayat değil onlar HOBİ... az büyüyünce anlarsın onların ne kadar boş oluduğunu

Çok takmakla alaksı yok istediğin yere kadar devam eder ah almadan gitmek isteyen adamın atcagı mesajı atmadıgını yukardaki yazınla gösterdin zaten... emin ol sunu basta yazsan belki keserdim ama yazmıyosun? niyemi bana göre cevap basit 1 yıldız daha...
    kafama takıcagım cok daha önemli seyler var merak etme senin klavyeden cıkan 2-3 harf benim özelimde 1 sn bile değiştiremez

• Senin hayatın gunz peşinde değil.Ama benim hayatım top ve ders peşinde.Bu iki unsur arasında geçer benim hayatım.Bide arkdaşlarım ailem ve özel olan kız arkdaşımdır.
    Sana göre top hobi olabilir.Ama ben profesional olarak spor ile ilgilendiğim için işler değişir...
    Bide sevdiğin kızın gülücüğünü görmek demişsin.Ya sevdiği bir kızı olmayan?Yada platonik aşıklar?Bari biraz desteklesin sözlerin

Büyüsemde top ailem arkdaşlarım yani spor+ özel ilişkilerim ve grup ilişkilerim benim hayatımı oluşturucak.Tabi içine işde eklenicek...

Sana göre cevap basit ise aynısını yapıyorsun.Ben konuyu yukarıda kapatmak istedim.Eğer 1 yıldız daha isteseydim kapatmaz devam ederim.Şuan senin yapdırdığın gibi...Bence sen 2k'a gidiosun ha gayret koçum inş. benm üstümden oda olucak

O harflerin snn hayatında birşey değiştirmemesi beni çok sevindirdi.Sonuçda kimsenin özeline müdahale etmek istemem

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.