Şimdi Ara

Gunz da en yüksek lwl Türklerin Gururu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
3.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eheh bu oyun gunz :D kimin kimi kescegi o kadar belli olmaz sen onu kesersin o öbürünü keser ama sen o öbürünü kesemessin yani böyle bişi
  • Ben daha 13 lwl bir ijji eziğiyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ToteNfoBy

quote:

Orjinalden alıntı: mince49

quote:

quote:

max level 100 ijjide en fazla 73 level war bnm bildiim kadarıyla en yüksek level türk KafasiGuzeL 60 level dı dün 61 olduysa bugn bilmom enson 60 tı hergün 1 level atlıo ama artk daha yawaş kasçak cw yapçaz hedefi 70 level inş. ilk 5 e girer ilerde

Kafasi Guzel Bnm Clan da Secret-Clan Bu arada nick dende anlasilacagi gibi ben Totenfoby taniyaniniz war mi bilmem lvl 32 :) bu arada en ii oynayan Turk 47 lvl Han sonra 42 lvl Forevenge bunlarin ustu yok

bn secret-clan ın lideriyim ztn ordan bilom sende bnm kim olduumu bilon ha bide han man forevenge hikaye cutegirl keser onları şahane

Mehmet cute keser demişsin ama cuteyi erdem kesiomus ben de bakıorm erdem bende zorlanıo 10 vs yaptıyssak 6 sını ben aldım tmm bn ondan iiyim demiyorm benden ii adam ama bende böyleyse forevenge' ı zorlamaz bile

erdem cutegirl i kesti mi bilmom han ı bilom oynadm onla cute girl emin ol 1000 basar bu 1 forevenge ondan daha kötüyse onuda rahat keser cutegirl merak etme

• forrevenge beni zorlamıyor bile...(yanlış hatırlamıyosam.. gerçek forevenge mi değilmi bilemem) Cute 1 noobkillar 2... beni böle bunu kesemem dediğim nadir adamlardan 2side
  • abi ezik muhabbetler yapmayın şöyle...

kaç lvlsın kaç silahsın muhqabbetleri boşşş!

yüksek lvllı birsürü ezik war

25 lvlken 75leri kesiyorum

şimdi 72yim

burdada kim iyi oynuyo kim kötü oynuyo anlaşılmaz....

herkes herkesi oyunda görsün derim...

painkiller(The KinQ) mesela burda iyi sizin gözünüzde ama oyunda ezik:D

bi clan kurdu dillere destan:D

az daha üyesi oluyodum o clanın allah korudu

şimdi DRGunz'ın en iyi clanındayım

Mavoksim

• ARKADASLAR BEN 2 GUNDUR OYNUYORUM OYUN SUPER LVL 14 UM AMA BENCE BI TIM KURALIM TIMLI OYUNLARDA TURKLAR BIROLUR OKE
  • o gunz da en iyi clan hack Mavoksim clanı mesela.. Hackle kasan bi clan için cok konusma... + konusabilmen için beni kesebilmen lzm bana ezik diyorsun bi kere vuramıyosun... niye mi gelmedi clana?
    clanı o kurmak istedi bütün yabancı ve türk elemanlar benim kurmamı isteyince yediremedi clana gelmedi olay budur.
    ayrıca en iyi clan ne kadar biliyorsun bilemem ama.. HeLLz_AnGeLz dir DRde...
    Terror07 (Liderleri) sizin clanı 2v1 alır
    zaten seni aldılarsa ne kadar pro oldukları belli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 9 Haziran 2007; 11:20:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheKinQ

o gunz da en iyi clan hack Mavoksim clanı mesela.. Hackle kasan bi clan için cok konusma... + konusabilmen için beni kesebilmen lzm bana ezik diyorsun bi kere vuramıyosun... niye mi gelmedi clana?
    clanı o kurmak istedi bütün yabancı ve türk elemanlar benim kurmamı isteyince yediremedi clana gelmedi olay budur.

muhaaa
    hepsini yanıtlayayım...

1. mavoksim bi hack clanı değil allahın eziği herkes bileğinin hakkıyla oynuyo...
    2.seni kesiom ztn merak etme.. kesilince bahanen hazır sprayer lol... başka bi bok bilmiyosun...
    3.clanı kurmak istedim evet.. ama diğerleri seni istediği için değil... ben clanı kurmak için davet attım sadece sen kabul etmedin... kalan herkes etti... sen etmiyosan ben nie ediyim ki?? o yüzden kasma şimdi...
    4.helz angelz ı 4 defa kestik cw de...
    5.terror07 yi tek başıma her oyunda kestim hatta rankimi söyliim kill 17 death 2 ok bu rank e ulaşınca gel bana haber ver...
    6. evet beni almaları çok iyi bi tercih bütün clan üyeleriyle aram çok iyi ;)

bidaha kıskanmazsın ok?? forum başından oyun kasılmaz

sevgiler ve saygılar koçum bu sevabı canın sıkıldıkça okursun...

• quote:

Orjinalden alıntı: emoricat

quote:

o gunz da en iyi clan hack Mavoksim clanı mesela.. Hackle kasan bi clan için cok konusma... + konusabilmen için beni kesebilmen lzm bana ezik diyorsun bi kere vuramıyosun... niye mi gelmedi clana?

muhaaa
    hepsini yanıtlayayım...

1. mavoksim bi hack clanı değil allahın eziği herkes bileğinin hakkıyla oynuyo...
    2.seni kesiom ztn merak etme.. kesilince bahanen hazır sprayer lol... başka bi bok bilmiyosun...
    3.clanı kurmak istedim evet.. ama diğerleri seni istediği için değil... ben clanı kurmak için davet attım sadece sen kabul etmedin... kalan herkes etti... sen etmiyosan ben nie ediyim ki?? o yüzden kasma şimdi...
    5.terror07 yi tek başıma her oyunda kestim hatta rankimi söyliim kill 17 death 2 ok bu rank e ulaşınca gel bana haber ver...

Senin oynayısını bilmiyorum... 300 ping + sprayer isen bırakta sprayer diyim...
    +
    Eminim 17 Deathsindir Önemli olan kaç Kill... Nede olsa Kolienin serveri çöktü... 1/17 fln olabilir belli olmaz... Biraz daha güncel tutmaya calıs bilgilerini Bu1.

2. kaç kere CW e girdin onlarla adamların Hepsi AP Lock.
    3. Beni ne zaman kestin sen kapısmadık bile.. (Forumdan bi arkadastı sanırım acc verdiydim onu kesmiş olablirsin bilemiycem)
    4.sende bende kabul etmedin ama bence clan kuruldu neden acep? cünkü oraya adamlar hepsi benim clanımı istediği için geldi ve orda yaklasık 7 kişi vardı.
    5. terror u kes gel fotosunu cek at. oyuna 3 aydır girmeyen adamı da kesmişsin ya helal olsun
    6.Hellz angelz alamazsınız demedim. clanda ezik dolmuş ama Terror tek yeter size. (Gerçek terror)
    7. zaten muhabbetine almışlardır seni

kıskanmazmışım... pehh... keske küfür yemeye senin kadar meraklı olsaydım... ama kıskanamıycam

bnce sen millete çamur atmadan önce kendini bi düzelt... veya ne biliim git KO fln oyna

• Beyler topıcime ilgi gösterdiğiniz için teşekkürler
  • olm... topicde ortam kızışıyo sen konuyu carpıtmayın diceğine... ilgi için saolun diyosun yha walla gülesim geldi... msjını görünce dedim kesin bu tartışıyoruz diye bişeyler diyicek.. bide baktım bilgi için saolun..

valla ne diyim sen beni güldürdün Allah ta seni güldürsün

+ yanlış anlama hea walla cok hosuma gitti ya.. ^.^

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: emoricat

quote:

muhaaa
    hepsini yanıtlayayım...

Senin oynayısını bilmiyorum... 300 ping + sprayer isen bırakta sprayer diyim...
    +
    Eminim 17 Deathsindir Önemli olan kaç Kill... Nede olsa Kolienin serveri çöktü... 1/17 fln olabilir belli olmaz... Biraz daha güncel tutmaya calıs bilgilerini Bu1.

2. kaç kere CW e girdin onlarla adamların Hepsi AP Lock.
    3. Beni ne zaman kestin sen kapısmadık bile.. (Forumdan bi arkadastı sanırım acc verdiydim onu kesmiş olablirsin bilemiycem)
    4.sende bende kabul etmedin ama bence clan kuruldu neden acep? cünkü oraya adamlar hepsi benim clanımı istediği için geldi ve orda yaklasık 7 kişi vardı.
    5. terror u kes gel fotosunu cek at. oyuna 3 aydır girmeyen adamı da kesmişsin ya helal olsun
    6.Hellz angelz alamazsınız demedim. clanda ezik dolmuş ama Terror tek yeter size. (Gerçek terror)
    7. zaten muhabbetine almışlardır seni

kıskanmazmışım... pehh... keske küfür yemeye senin kadar meraklı olsaydım... ama kıskanamıycam

bnce sen millete çamur atmadan önce kendini bi düzelt... veya ne biliim git KO fln oyna

gunz ı oynamadan önce bi gözlük al

17 kill
    2 death yazıo orda... ne mal adamsın yaa okuyamıyon bide gelmiş laf etmeye çalışıon

bilgiler güncel ztn

hergün en az 14 saat onlinim senden daha fazla yanii

kimin girip kimin çıktığınıda senden iyi biliyorum...

seni kesmişliğimdede sendin onlin başkası değildi

arena daydık sadece sword fight tı...

sonraki deathmatchtada kestim nub mub ayağına yattın oyundan kaçtın sprayer fln dedin

adamların hepsi ap lock değil anam

son fixlerde düzeltildi hepsi...

clan muhabbetine hiç girme senn ezik clanına girseydim yada ben kursaydım çoktan çıkmıştım o clandan...

terror07 hergun oyunda 3 aydır girmiyo dğil

sadece geceleri görünüyo hayalet gibi :D allah allah sen görmediysen ben napıyım

hiç bi iyi gunz oyuncusu oyundan 3 ay 0 online le oynamaz...

ayrıca adamları kestikten sorna fotosunu çekip millete göstermek gibi bi ezikliği anca sen yaparsın...

sen öyle znnet clanda muhabbetine alnmadım

hergün senin gibi 100 kişi clana girmek istiyo girilmiyo

eee nede olsa elit clana girmek zor...

bn yeterince düzgünüm ztn

saoğolsun anamdan babamdan da iyi terbiye gördüm...

böyle yerlerde snn gibileriylede tartışma yapmayacak kadar düzgün bi adamım...

sen anca forum oyunları oynarsın

gunz sana büyük gelir...

artık kasma istrsen daha fazla laf yemek istemiosun bnce....

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

max level 100 ijjide en fazla 73 level war bnm bildiim kadarıyla en yüksek level türk KafasiGuzeL 60 level dı dün 61 olduysa bugn bilmom enson 60 tı hergün 1 level atlıo ama artk daha yawaş kasçak cw yapçaz hedefi 70 level inş. ilk 5 e girer ilerde

Kafasi Guzel Bnm Clan da Secret-Clan Bu arada nick dende anlasilacagi gibi ben Totenfoby taniyaniniz war mi bilmem lvl 32 :) bu arada en ii oynayan Turk 47 lvl Han sonra 42 lvl Forevenge bunlarin ustu yok

bn secret-clan ın lideriyim ztn ordan bilom sende bnm kim olduumu bilon ha bide han man forevenge hikaye cutegirl keser onları şahane

Mehmet cute keser demişsin ama cuteyi erdem kesiomus ben de bakıorm erdem bende zorlanıo 10 vs yaptıyssak 6 sını ben aldım tmm bn ondan iiyim demiyorm benden ii adam ama bende böyleyse forevenge' ı zorlamaz bile

erdem cutegirl i kesti mi bilmom han ı bilom oynadm onla cute girl emin ol 1000 basar bu 1 forevenge ondan daha kötüyse onuda rahat keser cutegirl merak etme

şu an oynayan han gerçek sahibi değil şu anda oynayanı bende kesiyorum diğeri ÖSS ' ye giriceği için bu sene gunz oynamamış o bi gelsin bizde bi clan kurcas

• The king bana yazdığın çok hoşuma gitti bu arada tartışmayı kapatalım artık
    ne topicmiş be
  • Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zab1T

Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar

güzel laf mış... ama açıklama getireyim..

kestiklerinin hiç birisi 1vs1 seklinde değil.. orda adamlarla kapıstıktan sonra bigi sword la gelip 2 caksan herkes ölür.. teke tek te kapısmak isteriz... + o clan bozulmadı mı Acc wipe de? (Gene kurdularsa bilmem)

ne yazıkki bazıları private deki basarıları ile bazıları da normal serverkilerle seviniyo... (Herkes isteiğinini cıkarsın..)
    +o servere Kolienin yaptıgı *bn*likerden sonra girmemege basladım.. Terror, Vincent, Fire gibi bi dolu kişide öle... onun için konusmadan evvel.. eski forumların özetini iste derim mack tan)
    + senle deathmatch yaptım mı hiç hatırlamıyorm

Edit: Yapmadıgım veya olmamış bişeyi olmuş/yapılmış gibi gösterip beni kücük düşürmek/düşürmeye çalışmak... buna karşılık verdiğim için Terbiyesizsem.. Evet ben terbiyesizim!! olmamış bişeyi olmuş gibi göstertmem..!
    hiç bir şekilde 1VS1 yapmadıgım bir adam geliyor diyor seni kestim... saçmalık nediyebilirim... normal arkasındaki adamlarla kesmek o kadar zor bişey değildir.. herkes herkesi o sekilde kesebilir... önemli olan teke tek te alabilmek bölece kim daha ii player görürsün ne diyebilirim.

@Zab1T çok özür dilerim ya dostum valla konu cok sapıttı ama... ne diyeyim... bn buyum... birisi yapmadıgı bişeyi yapmış gibi gösterip önüme geçmeye calışcaksa sonuna kadar karsılık veririm. Sonu BAN olucaksa o da olur.

Edit:Beni zaten bilen biliyor... + Teknik videolarını koy madem o kadar saglamsın.. görelim nasıl oynuyorsun.! hee ben teknik bilmem dersen boşa konuşma... rezil olmayasın... biliyorsan da bildiğini göster... sonra bende bildiğim bütün teknikleri koyarım.. basit olanlar hariç BF,SS,RS bunlar 1 lvl teknikler... 1 saat içinde öğrenirsin... Diğerlerini göster sadece de görelim nasıl playersin
    DR Açılırsa cek videolarını da yolla.... LG Db sini calıp yüklemeye calısıyolardı en son... o serverde tek yazık olan adam ArchAngel mi ne var eski nickle TNT_Explosive(bilmezsin fln şimdi yardımı olsun) bide biraz Mack a yazık oluyor... gerisi fıss..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 11 Haziran 2007; 17:31:02 >

• Bu konudaki tartışmayada bu sözümle son noktayı koydum umarım diiilmi The KinQ
  • sen öle diyosan öledir abi
  • yaw sabahdandır yorumları okuyorum öldüm okumakdan
    bende bişiler yazıyım
    Dr gunz ın en iyi clanı ne HeLLz_AnGeLz dır neden Mavorin dir...oyunda Cw yapmayan sadece bi arada durmak için kurulmuş bir çok clan var...bu clanlardaki player lar okdr saglamki 1vs1 de swordda adama 10 sny. dayana bildim....he bide Teror7 bence abartılacak biri deil bence çok gzl de oynamıyor...pro her tekniği yapabiliyor ama nerede neyi kullanacagını bilmiyo... Dr de PandaSociety clanını çek geçerim ondan gzl clan yok bence gerek player lık olsun gerek dostluk olsun çok gzl bir clan herkes birbirinin şifresini biliyor o clana girer girmez lideri NoobSoldier şifresini whisperdan attı bende ona attım ve clandan herkes pm den bana yolladı şifrelerini şaşdım bu olaya meger clanın geleneği gibi bişeymiş...
    tartışmayı burada noktalayalım he bide selo kesemedigin adama eziq dienlere biz ne dioduk kanka N00B(sözüm sana deil snnle tartışmaya girip seni kesemedigi halde sana eziq dien ark.a )

• Terror sword noob.. aim pro... o adamdaki gibi lead hiç kimsede görmedim... ki 800 pingli adamları kesmek te o kadar kolay bişey değil... hele bide bf ss si varsa...
    olm kapısmadık ki kesiim adam bigi sword noob + spray hea birazda ping var

zaten aim calısmalarım aksatmadan sürüyor... dusuk pinglileri kaçırmamaya basladım

edit: parantezi sonradan okudum k bakma bana noob diyen adamı kesicek 100+ adama oyunu ogretmişim... ne diim diceğimi dedim.. videolarını bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 12 Haziran 2007; 10:55:20 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.