Şimdi Ara

Gunz da en yüksek lwl Türklerin Gururu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
3.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lvl 49 ah bide ceza almasaydım şuan 55 60 arası biryerlerdeydim :(
  • K-style
    sprayer
    F-
    M-

bunları kullanmıyorum isterse 100 lwl gelsin beni 2 dk dan önce vuramaz...

Ben sadece kosmaya odaklıyım , kosmadığım anlar ölürüm , oyalarım , saldırıcı değilimdir , defansda değilimdir...

bana göre stilsiz en iyi pro benim
  • ben 41 level 30 level falan var böleee
  • quote:

Orjinalden alıntı: TimeOfTheKill

kardeşim ilk 3 msj'ın acc istemek ne kdr gurursuzsun ya
    işine ne git kas quest yap kasarsın nekdr gurursuzsun.Belki yaşın bi çok kişiden yüksek abi diosun yuh sana be yuh.Bi oyun için Allah Rızası için diyorsun yazık sana yazık.valla çok sinirlendirdin beni ya çek git şuradan

(TimeOfTheKill tamam konu ile alakasız mesaj atmış olabilir ama bunu sölemek sana düşmez hele gurursuz demek hiç düşmez. Belki adam buraya 30 üstü char almak için geldi sanane GURURSUZ gibi ağır bi lafı bir bireye kullanamazsın!!)

Benim level 75 vardı EpyN1945 bi ara acaip kızdım LG-manager a herif cw ye admin itemleri ile gelio
    Bende hack yaptım :D sonra BAN! Ortalaması 40 olan bi sürü charım var şimdi :D(hepsinin ortalaması

• K-Style
    E-
    D-
    azcıkta TStyle biliyom :P
    spray zaten kolay ^.^

3 yıllık ta tecrübem war oynayıs hakkında
    kendime güvenirim aim konusunda hemen herseyi yapabiliyorum
    aim = iyi hedef almak bu arada
  • quote:

TimeOfTheKill tamam konu ile alakasız mesaj atmış olabilir ama bunu sölemek sana düşmez hele gurursuz demek hiç düşmez. Belki adam buraya 30 üstü char almak için geldi sanane GURURSUZ gibi ağır bi lafı bir bireye kullanamazsın!! )

amaç?
    gözlerde sorun var sanırım. 19 ağustos msj'ı polemik yaratma sana tavsiyem...
    üstelik kızıpda hack yapan kimseyi görmedim sen desene hack kullanıodum GEME BENİ BANLADI AGA desene?

19 ağustos msjına 5 eylülde yorum yapan adamdan ne beklenirki...

bide selim D ile E style aynı deilmiydi?

• yaklasık , aynı sayılabilir farklıda sayılabilir K ile T gibi
  • quote:

amaç?
    üstelik kızıpda hack yapan kimseyi görmedim sen desene hack kullanıodum GEME BENİ BANLADI AGA desene?

ben fazla online olmayabilirim ama gurursuz lafını birine kullancak kadar terbiyesi de değilim
    banlanmam senide ilgilendirmez!!Herkes senin gibi yapsa burası gunz hakkında forum değilde birbirini aşağılama hakkında forum olurdu(biz ona GEME deil GM dioruz!

bende BF,SS,k-style(yeni yeni yapmaya başladım) okadar RS üzerinde çalışıorm... okadar

• quote:

Orjinalden alıntı: EranTR

quote:

amaç?

ben fazla online olmayabilirim ama gurursuz lafını birine kullancak kadar terbiyesi de değilim
    banlanmam senide ilgilendirmez!!Herkes senin gibi yapsa burası gunz hakkında forum değilde birbirini aşağılama hakkında forum olurdu(biz ona GEME deil GM dioruz!

bende BF,SS,k-style(yeni yeni yapmaya başladım) okadar RS üzerinde çalışıorm... okadar

Senin adın Cem Uzan mı? adam ses çıkartmıyo sen çıkart.Ezilenlerin yanındasın ya ondan

Banlanman beni ilgilendirmezse buraya yazmıyıcaksın.Eğer yazdıysan tartışma içinde istedigim gibi koz olarak kullanabilirim.

Bf-SS-K-style-Hs-Rs- Az bişi dbf biliorum ama bırakdım.

• 76 lvl gördüm arcangel23 mü neydi bi oyunda karşılaştık
  • Yoo benim adım cem uzan değil olmasıda gerekmio .

Ayrıca ben o yazıyı SADECE sana yazmadım.

Ve ozaman çekgit başka bi foruma milleti eziceksen millete Küfür ediceksen! (Bana sakın dağdan geldin bağdakini kovuyosun da deme)Orda ez orda Küfürleş yada orda milletin gururuna LAf et!

Sana insanlar muhatap olmadıkları için cevap vermio kaale alan yok!

LG gunz a yeni update geldi ondan accountlar silindi konu kilitlenebilir :D Haydi herkese geçmiş olsun! Herkes 0 dan başlııcak
  • yha kardeşim sen acc alırken ben bu forumda paylaşım yapıodum hadi işine cnm
  • önce gelmen onu ezmen demek olmaz mami
  • Aferin önce gelmişsin ama adam olamamışsın Kendini bi bok sanıp yeni gelenlere terbiyesizlik yapıyosun! Ben yeni geldim ama insanlara terbiyesizce bi yaklaşım benimsemedim! Sen öle görmüşsün onu uyguluosun ... Foruma önce gelmiş olman bişeide deiştirmez. Ayrıca sen admin misin yada mod. musun herifi forumdan kovuyosun! Daha cevap yazmıcam sana!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EranTR -- 8 Eylül 2007; 9:25:39 >
  • 22 lvl im olr mu??:D
  • ben 22 lwl im pro muro anlamam ama bana pro diolar ii oynuyomuşum:D kılıçta brz zor yatırıolar ii kılıç kullanırım:D dün 14 lwl dim shower room dm ye bi girdim 22 oldum:D bence en hızlı kasma yöntemi shower room ama 2 gündür giremiom delircemmmmmmmmm agent error neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee offffffffffffffffff

• quote:

bok sanıp

quote:

Ben yeni geldim ama insanlara terbiyesizce bi yaklaşım benimsemedim!

Gerçekdende öyle.Bu msjlarında belli oluyor ^^
  • quote:

quote:

bok sanıp

quote:

Ben yeni geldim ama insanlara terbiyesizce bi yaklaşım benimsemedim!

Gerçekdende öyle.Bu msjlarında belli oluyor ^^

hakedene
  • Ben 38 lwl ım ama acayip hızlı atlatıyorum (bu aralar pek onıamadım tatildeydim...)
  • ben 43 lim kulube girebilirmiyim oyunda nick=perahim4 bide 10 lw charım var ama o ezik pro degilim ama damarıma basmassan hesamı ne diyorsunuz kulube girlebirilir miyim
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.