Şimdi Ara

Gunz da en yüksek lwl Türklerin Gururu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
3.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ABİLER BİŞİ DİCEM 30 LWL KULLANMADIGINIZ CHAR VARSA ACCOUNTUNU VERİRMİSİNİZ ALLAH RIZASI İÇİN ALLAH RIZASI NOLUR MSN SONCOKYAKAR@HOTMAİL.COM ALLAH RIZASI İÇİN Bİ YARDIM
  • ABİLER 30 LWL ÜSTÜ CHAR oynamadıgınz acountunu verirmisiniz msn adres soncokyakar@hotmail.com ALLAH RIZASI İÇİNNNNNNNN
  • kardeşim ilk 3 msj'ın acc istemek ne kdr gurursuzsun ya
    işine ne git kas quest yap kasarsın nekdr gurursuzsun.Belki yaşın bi çok kişiden yüksek abi diosun yuh sana be yuh.Bi oyun için Allah Rızası için diyorsun yazık sana yazık.valla çok sinirlendirdin beni ya çek git şuradan
  • quote:

Orjinalden alıntı: emoricat

quote:

Orjinalden alıntı: TheKinQ

quote:

Orjinalden alıntı: emoricat

quote:

Orjinalden alıntı: TheKinQ

o gunz da en iyi clan hack Mavoksim clanı mesela.. Hackle kasan bi clan için cok konusma... + konusabilmen için beni kesebilmen lzm bana ezik diyorsun bi kere vuramıyosun... niye mi gelmedi clana?
    clanı o kurmak istedi bütün yabancı ve türk elemanlar benim kurmamı isteyince yediremedi clana gelmedi olay budur.
    ayrıca en iyi clan ne kadar biliyorsun bilemem ama.. HeLLz_AnGeLz dir DRde...
    Terror07 (Liderleri) sizin clanı 2v1 alır
    zaten seni aldılarsa ne kadar pro oldukları belli

muhaaa
    hepsini yanıtlayayım...

1. mavoksim bi hack clanı değil allahın eziği herkes bileğinin hakkıyla oynuyo...
    2.seni kesiom ztn merak etme.. kesilince bahanen hazır sprayer lol... başka bi bok bilmiyosun...
    3.clanı kurmak istedim evet.. ama diğerleri seni istediği için değil... ben clanı kurmak için davet attım sadece sen kabul etmedin... kalan herkes etti... sen etmiyosan ben nie ediyim ki?? o yüzden kasma şimdi...
    4.helz angelz ı 4 defa kestik cw de...
    5.terror07 yi tek başıma her oyunda kestim hatta rankimi söyliim kill 17 death 2 ok bu rank e ulaşınca gel bana haber ver...
    6. evet beni almaları çok iyi bi tercih bütün clan üyeleriyle aram çok iyi ;)

bidaha kıskanmazsın ok?? forum başından oyun kasılmaz

sevgiler ve saygılar koçum bu sevabı canın sıkıldıkça okursun...

Senin oynayısını bilmiyorum... 300 ping + sprayer isen bırakta sprayer diyim...
    +
    Eminim 17 Deathsindir Önemli olan kaç Kill... Nede olsa Kolienin serveri çöktü... 1/17 fln olabilir belli olmaz... Biraz daha güncel tutmaya calıs bilgilerini Bu1.

2. kaç kere CW e girdin onlarla adamların Hepsi AP Lock.
    3. Beni ne zaman kestin sen kapısmadık bile.. (Forumdan bi arkadastı sanırım acc verdiydim onu kesmiş olablirsin bilemiycem)
    4.sende bende kabul etmedin ama bence clan kuruldu neden acep? cünkü oraya adamlar hepsi benim clanımı istediği için geldi ve orda yaklasık 7 kişi vardı.
    5. terror u kes gel fotosunu cek at. oyuna 3 aydır girmeyen adamı da kesmişsin ya helal olsun
    6.Hellz angelz alamazsınız demedim. clanda ezik dolmuş ama Terror tek yeter size. (Gerçek terror)
    7. zaten muhabbetine almışlardır seni

kıskanmazmışım... pehh... keske küfür yemeye senin kadar meraklı olsaydım... ama kıskanamıycam

bnce sen millete çamur atmadan önce kendini bi düzelt... veya ne biliim git KO fln oyna

gunz ı oynamadan önce bi gözlük al

17 kill
    2 death yazıo orda... ne mal adamsın yaa okuyamıyon bide gelmiş laf etmeye çalışıon

bilgiler güncel ztn

hergün en az 14 saat onlinim senden daha fazla yanii

kimin girip kimin çıktığınıda senden iyi biliyorum...

seni kesmişliğimdede sendin onlin başkası değildi

arena daydık sadece sword fight tı...

sonraki deathmatchtada kestim nub mub ayağına yattın oyundan kaçtın sprayer fln dedin

adamların hepsi ap lock değil anam

son fixlerde düzeltildi hepsi...

clan muhabbetine hiç girme senn ezik clanına girseydim yada ben kursaydım çoktan çıkmıştım o clandan...

terror07 hergun oyunda 3 aydır girmiyo dğil

sadece geceleri görünüyo hayalet gibi :D allah allah sen görmediysen ben napıyım

hiç bi iyi gunz oyuncusu oyundan 3 ay 0 online le oynamaz...

ayrıca adamları kestikten sorna fotosunu çekip millete göstermek gibi bi ezikliği anca sen yaparsın...

sen öyle znnet clanda muhabbetine alnmadım

hergün senin gibi 100 kişi clana girmek istiyo girilmiyo

eee nede olsa elit clana girmek zor...

bn yeterince düzgünüm ztn

saoğolsun anamdan babamdan da iyi terbiye gördüm...

böyle yerlerde snn gibileriylede tartışma yapmayacak kadar düzgün bi adamım...

sen anca forum oyunları oynarsın

gunz sana büyük gelir...

artık kasma istrsen daha fazla laf yemek istemiosun bnce....

hergün 14 saat :)) bravo sana DISARDA HAYAT VAR FARKINDAMISIN OT:)

• TheKinQ sende ya sorun var kardeş yada bilerek yapıyorsun.burada polemik sen istedin ben olmayınca post kasamıyorsun anlaşılan.bnm orada demek istedigim üye olup ilk 3msj'ın char istemek bu pek tasvip edilici bi davranış değil.emin ol sende gunz online bölümü dışında pek fazla artistlik yapmazsın...
    çok bilmiş takılıyorsun burada.ve etrafında yalakalarınla dolu(bişi ima etmiyorum kimseye lafım yok ztn onlar hemen tepki verip kendilerini belli edicekler)
    bu postların 4/2 sini gereksiz yada polemk msjlarıyla kasdın...foruma benden çok sonra katılmana ragmen post sayın beni baya bi geçdi.işde ben bu yüzden rütbededigin elini kiri club'ındayım.

quote:

önemli olan adamın ne zamandır forumda mesaj okudugu

sen böyle demişsin. bu aynen benm takındıgım tavırdır.bir topic'de biri sana nsl bukdr post kasdıgını sormuş.sende aynen böyle yazmışsın.'ya ne biliyim okuyunca msj yazmazsam olmuyo' demişsin.ben gayet iyi hatırlıyorum fkt konuyu hatırlasam link'de koyardım.

Not:gelipde Ko bölümünde bu artistligi yapamazsın...senden çok daha iyi gunz oynayıp ağır başlı olanlar var.2-3 eziq'i kesiyorsun die burada hava atma millete...

DipNot:benide kesiyorsun.snnle 2-3 kere vs attık redsiz çıkamadın şimdi kesersin ztn ona hiç bişey demiyorum.

DipDipNot:senini post kasmana izin vermiyicem.vede bu konuyu kapatıcam... Özür Dilerim ben haksızım hepsinizden özrü dilerim...artık polemiikde bittigine göre post kasamıyıcaksın...biraz gözlerini aç derim sana yada gözlüklerine geri dön Gunz hayat değildir.

EnDipNot:Teror tek kelime ile eziqlerin lord'udur Dr gunzda az kesmedim onu atk def'de 30 lvl kız charımla...Hellz_angel clanına istesem çok rahat bi şekildede girerdim ama PandaSociety gibi dostluk clanını rank'ı iyi olan fakat eziq olan kişilerin bulundugu clan için terketmezdim.
    2-3 dandik clanla vs yapıp rank atlatan bi clandan ztn birşey beklenmez...pandasociety'de 3 kere Cwye girdim 3vs3 yapdık 1taneside hellz ileydi...teror'u zorlanmadan blue base'e girdim aldım çıkdım oradan ve yel hp kaldı pek kasmadım kendimi...Teror tek kelime ile eziqdir 2tane spray yada 2tane pompalı kullanan 2 kişi onu gayet rahat bir şekilde alır...Emoricat 14 saat oynayarakmı bu duruma geldin?hala b0k gibi kelimeler kullanıyorsun.biraz sosyalleş çık gez top oyna eglen ...hemde TheKinQ adamın oyun still i spray ise ona karışamazsın.spray lık pek güzel deil ama ozmn vs'e gitmiyiceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9E066D474 -- 20 Ağustos 2007; 18:49:58 >

• hellz Dr2nin en eziq clanıdır.clana giricekdim asisiti yan charıyla geldi beni eziq sandı heralde.Geldi 55 lvl charıyla bnmde Daise vardı çok iyi hatırlarsın.30 yapdım onu eziq wasabi_x i kese kese.bende onunla girdim. adamı vs'de Gladda 5-0 Atk Def.de 4-3 yendim.clana alıcakdı girmedim.pandasociety'den asisit gel clana alıyım dedi diye.üstelik noobsoldier seni zorlanmadan 100-0 yener!!!!!!!!buraya dikkat et!!!100-0 YENER!.hemde sen 6 ay bırakmışsın.ben o server'a geldigim zmn SS den başka bişi bilmiodum Bf'i birileri öretti ona ragmen sende REd bırakıyorum konuşmıyıcaksın.
    eed seninde hergün vs leri biraz çıkarttıgın gibi fire'ı 3 kere kesmişdin sonra Dr'i bırakdın ama bu 5 oldu sonra 10 artık bakalım nereye gidiceksanırım post sayın kdr kesmisşindri adamı.
    üstelik ztn bnm post ile bi sorunum yok sende probelem var. demişsin post sayısı önemli değil sonra gelip bana laf yapıyorsun ndnsiz yere.konuşma çek git kardeşim lütfen.snn dedigin gibi cesaretin varsa buraya gel...hani sen diosunya izmire gel izmir'e die...

Ben senini gözlük takmana bişeymi dedim?çıkartma tak dedim iyi okursunama dikkat et kırılmasınlar(kırmasınlar)

sen giremedn sanırım hellz'e almamışlardır
    hemde senin dedigin gibi bende gösteriş sevmem topic mi açıyım Hellz'in asisitini yendim die?okdr küçülmedim mrketme...üstelik Ko'yu adam gibi beceremezsin sen sadece parmak işi değildir ticaret kafa lazım o iş için...Logos'a gir'de biraz ticaret ile uraşanları gör.char abimle ortak yani bnm sayılır abim ile ortaklık =benim.yada onunu fark etmez
    Sen Ko'da ben hackledim die char ver bana ertesi gün bütün sitelerde 2006 tarihli postlar çıksın.işde buna ZUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAH NOOB denir.

Not:sen hiç bi zaman kötü değilsin mrk etme.kimse kötü değil.üstelik emoricat'ı tanınmam etmem iyi demedim ona kötüde demedim sanada kötü demedim

• Po0oP ile yapdım ztn ama alamadım massive attı insta dbf grimer hmn yattım ama başka bir asisiti vardı ama aklı inan bana hiç aklımda değil bırakalı baya oldu.
    hemde burada arkadaşlarımızı yarıştırmıyoruz.bnm söyledigim sadece örnek.sen kral değilsin!.ama sen böyle demiyorsun bunu diyicegini biliyorum ama konuşmalarından ve msn'de farklı konuşmalarından bu anlaşılıyor.

senini kuzenini bana kdr etti sen selim değilsino bunu yapmaz dedim bana sen öyle san yanımda ana bacı kdr ediyor sana dedi ya sen yalan söylüyorsun yada senini dediğin gibi senini kuzenin yalancı bir .... teki...

üstelik buraya gelirsen fiske vuramam orası doğru.yumruk varken fiske pek gzl durmazburaya gel ztn bekliyoum güvendigim kimse yok mahallede ztn 3-4 kişi var bnm arkadaşım olarak.buraya gel kapışırız ama daha sonra ilk yardm uçağı ile eve dönebilirsin diye ilk yardım uçagında bilet al derim

Özür dilerim haksızım polmeik kapasın lütfen senin üzerindne post kasmak istemiyorum yada senini benim üzerimden post kasmanı istemiyorum.
    Anlayışına güvenerek kapandı sayıyorum.

Not:eger buraya bişi yazarsan cvp veremiyicem üzgünüm polemik ile post kasmıyıcam!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9E066D474 -- 22 Ağustos 2007; 21:50:53 >

• palavra sıkma po0op dbf bilmiyor"du" orda öle adamlar var biliyorum... dogrudur

ben kralım mı dedim sana msnden? herkesi keserim diye 1 cümle kurmadım kurmamda... herkesi kesme ihtimalin vardır herkesinde seni kesme ihtimali vardır ufakta olsa büyükte

bilmiyorum belki kafa bulmasına demiş olabilir ramo ama küfür etmedim bunu bil.. küfür edicek olsam ana bacı değil daha kötü sekilde gelir )) küfür sevmiom diye züt cocuu diilim :)

inan bana bi an nerdeyse atlayıp geliyodum oraya sinirden gercekten cok kızdım ana bacı saydı dediğinde... ^^

ama ilk yardım ucagına bilet derken sizin orda hastane mi yok^.^ ayrıca pcde vakit geçiriyom diye celimsiz değilim Allah a sukur :P her nese
    dediğin gibi kapansa ii olcak xD kavgayı kesmek lzm cocuk gibi tartısıp durduk.. post kasma konusuna gelince umrumda bile değil post sayısı olmadı da ben sadece okuyunca post atmadan duramıyom.. Nedenini sormuycan bende bilmiyorum ^.^

ayrıca bence sadece sen değil 3ümüzde haksızız.. ya okuyorum yukarıyı bilmiyorum belki sinirden mi ne kör gibi atmısım bir dolu post.. cocuk gibi kavga etmişiz üften püften seylere... ben sahsen üstteki bütün postlarımı siliyorum ve sadece bunu sen okuyana kadar kalsın diye bırakıyorm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 23 Ağustos 2007; 5:44:54 >

• Po0oP dbf grimer yapdı buna yemin bile edebilirim.
    ana bacıyı kuzenine sor bana dediki selo yanımda çok kızdı ana bacı kfr ediyor.aynen böyle dedi yoksa ben ztn ilk demişdim selim bukdr alçalmaz diye.

bende bi imza düzenliyimde açık yeşil biraz bozmuş snn imzadaki olayı zor okunuyor yani.sarı lacviert yap imzayı gzl durur:P
  • bilmiyorum belki öğrenmiştir Po0op ^^
    sarı kırmızı yapıcam ^^ ya ondan deil de böle cırtlak renkler hosuma gider oldu son zamanlarda^^
    saçımı da boyuycam yesile.. begenmezsem 1-2 gün begenirsem bakıcez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 23 Ağustos 2007; 13:22:09 >
  • yeşilmi?
    mavi yap mavi ^^ çırtlak renkler neomansion'dan kapdın sanırım ss si hala var bende:P

ztn ben ilk dbf grimer'ı Po0oP da gördüm sonra Var die bi adamda^^

Not:pm'den bana şark ismi söylermisin warior vs movie'e uygun bişiler?msn olmadıgı için forumu msn'e dönüşdürdük ^^(Kibakmayın lütfen:))
  • tarz söle sölüyüm rap dersen pek çakmam ama bangırtı istersen bakabilirim + süresini de söle
  • yha abim baya bi seçdi müzik ama 1tanesini ben seçicem^^ 10-11 dk video olucak işde 2-3 dk bi müzik istiyorum metal.
    Die Mf Die gibi bişi olsun bilirsin işde gaza getiricek warıor' yansıtıcak bişi olsun^^

Not:rap müzik sendne isticek değilim:P:P
    Rap4Ever bence ama warıor'a rap uymaz pek rap asas için^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9E066D474 -- 23 Ağustos 2007; 13:39:21 >
  • bencede rap assas için ama metal hepsiyle gider
  • rap asas içindir çnkü asas hızlı rap'de hızlı^^
    Mage Hafif rock müzikler öyle sarsıcı olmıyıcak
    Priest Pop(ınt ise) Metal(str ise)
    WArıor ztn en baba class xD Metal yakışır xD

pm'dende yolla şarkı ismini pls
  • Benim bildim en yüksek lvl türk ciloz bide benim arkadaş 61 lvl
  • lan ijji deki herkes gazap clan nına gitmek istiyor †ü®k~Pøw€®™ değil
  • öle clanmı var ijjide lol... nerde takılıyolar Quest 2-3 ?
  • ikiside ezik clan ciloz kazmanın teki hayatımda gördüüm en ezik o kadar yüksek level adam sırf shower room kasıo 10 level charla alırım o eziği...

adam taramalı kullanmayı bile bilmio öyle böyle ezikkk
  • bence konu en yüksek lvl diil de en sağlam player olmalıydı...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.