Şimdi Ara

Gunz da en yüksek lwl Türklerin Gururu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
3.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ya arkaşlar bu oyunda lvl yüksek olması o kadar ön planda tutulaçak bişe degil önemli olan oyunda en iyi oyuncu olmak nedenmi benim lvl 73 ama oynamayı tam bilmiyom ne oldu lvl bana faydası varmı yok o yüzden lvl degilde oyunda oyuıncu ya bakın sonra lvl yaparsınız bunu neden mi yazdım diye düşüneneler varsa cevap ben öyle yaptım hata ettim sizde aynı hataya düşmeyin diye yazdım lvl önemli degil önemli olan oynu iyi oynamakta sizde öyle yapın derim oyuncu olarak adım önemli degil ama merak edenler için yazıyım ciloz 73 lvl ve bende artık oynu ögrenmeye bakıyom
  • quote:

Orjinalden alıntı: ciloz

ya arkaşlar bu oyunda lvl yüksek olması o kadar ön planda tutulaçak bişe degil önemli olan oyunda en iyi oyuncu olmak nedenmi benim lvl 73 ama oynamayı tam bilmiyom ne oldu lvl bana faydası varmı yok o yüzden lvl degilde oyunda oyuıncu ya bakın sonra lvl yaparsınız bunu neden mi yazdım diye düşüneneler varsa cevap ben öyle yaptım hata ettim sizde aynı hataya düşmeyin diye yazdım lvl önemli degil önemli olan oynu iyi oynamakta sizde öyle yapın derim oyuncu olarak adım önemli degil ama merak edenler için yazıyım ciloz 73 lvl ve bende artık oynu ögrenmeye bakıyom

sen o charı shower sız hacksiz swapsız 5 ayda kasmışsan.Oyunu öğrenip başlasan 2 aylık hatta 1 aylık char o... Diğer konuda lvl için ölüyordun burada böyle... Neyse hatanın neresinden dönsne kârdır. bide en sonra msj 10 gün önce

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.