Şimdi Ara

Gunz Karmaşık Bir Ping Sorunu daha !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle ilk mesajımda acele ile yardım istediğim için k.bkmayın.
    İnternet Erişim Hızım=1024/256 kbps (TTnet)
    Amd Athlon Processor LE-1620
    2.40 Ghz 1 GB Ram ve 512 Mb GeForce 6600 GT ekran kartı ve Windows Xp Prof. Kullanıyorum.

Gunz ijji oynuyorum ve çözemediğim bir sorunum var.
    Oyunda yabancılara sorduğumda 100-170 arası bir ping söylüyorlar fakat türk arkadaslarım arasında daha yüksek 200+ bir ping cıkıyor bunun yanı sıra yan apartmandaki arkadaşımın pc özellikleri ile bnmkisi aynı tek fark onun vista kullanması ve limitsiz internet paketi olması- bnmkisi limitli aynı bölümde yabancılar onun için 50-90 ping arasında derken bana 150 civarı bir ping söylüyorlar ve türk arkadaslarla onun ping 10-30 arası değişirken bnmki yine 100 üstü oluyor bunun neden kaynaklandığını bir türlü çözemedim acaba DNS ayarları ile oynamam gerekir mi ? Arkadaşımın dns ayarları otomatik..

ben otomatik yptığımda ping daha da artıyor fakat 4.2.2.2 -- 4.2.2.1 deniyorum pek fark yok 20 30 ping azalıyor fakat yine 120 üstünde 150 170 gibi pinglerle karsılasıyorum.

Görüslerinizi bkliyorum..Bu sorun hakkında bir arama yaptım fakat herkez kendi özellikleri hakkında bir fikir beyan etmiş ve genelde agent error hatası var.Bnm öyle bir sorunum yok tek sorunum ping imin neden yüksek olduğu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi script17 -- 15 Nisan 2009; 23:51:52 >

• 30 kişiden 1 cevap yok mu :(
  • hmm bendede aynı böle bişe oluyodu bilgisayarıma format attıktan sonra olmuştu 1 hafta sonra düzeldi modem le ilgili olabilir

xp yada vista ile ilgili oldunuda sanmıyorum hatta gunz da vista lar bana göre daha kötüydü eskiden bazı hack leri çalıştırmıyo

bide oyunu yeniden indirmeyi deneyebilirsin
  • görüşün için saol bende modem ile kaynaklandığını dşünüyorum ama ne yapmam gerektiği hakkında pek bir fikrim yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi script17 -- 16 Nisan 2009; 22:05:20 >
  • portları açmayı dene forumumuzda war konulara bakarsan görürsün ayrıca sync ninde bir şey anladığı yok bakma sen ona xD
  • bişe değil

senden daha çok anladığım kesin
  • belli
  • quote:

Orjinalden alıntı: jklberk

portları açmayı dene forumumuzda war konulara bakarsan görürsün ayrıca sync ninde bir şey anladığı yok bakma sen ona xD

btün portları açtım yani o All port yzn yere ip yazıosn advance setup -- nat fln die gidior işte de sorunum düzelmedi hala ping 150 200 gidiyor
  • Yok mu bir bilgisi olan ?
  • dedim yha oyunu tekrar yükle yada pc ye format at
  • quote:

Orjinalden alıntı: script17

quote:

portları açmayı dene forumumuzda war konulara bakarsan görürsün ayrıca sync ninde bir şey anladığı yok bakma sen ona xD

btün portları açtım yani o All port yzn yere ip yazıosn advance setup -- nat fln die gidior işte de sorunum düzelmedi hala ping 150 200 gidiyor

Modemden kayaklanioyor bencede port acmak bunun cozumu all porttan filan diilde sadece gunz icin port acmani oneririm ayrica guvenlik duvarini vevirus programini kapatmayi dene

• quote:

Orjinalden alıntı: NER0

quote:

Orjinalden alıntı: script17

quote:

Modemden kayaklanioyor bencede port acmak bunun cozumu all porttan filan diilde sadece gunz icin port acmani oneririm ayrica guvenlik duvarini vevirus programini kapatmayi dene

Sadece gunz için nasıl port açabilirim yardım eder misin?
    Start Port No. End Port No. Ip Address
    1 All ports All ports ..Bnm ip adres yazıor burda btn portları acmıstım.
    2 [ 0 ] [ 0 ] [0.0.0.0]
    3 [ 0 ] [ 0 ] [0.0.0.0]

die 12 ye kadar gidiyor aynı şekilde.. oralara gerekli olarak neler yazmam gerekiyor gunz port açmak için ??

ZyxeL 660RU-T1 Modemi kullanıyorum.!

Ayrıca Şu Advance Setup kısmındaki Security bölümünde
    Telnet--Telnet traffic is blocked from the WAN to the LAN
    FTP-- FTP Traffic '' ''
    TFTP ----- '' ''
    Web --- '' ''
    SNMP ----- '' ''
    Ping.---- '' ''
    Gibi şıklar var hiçbiri işaretlenmemiş bunlardan herhangi birisini işaretlemelimiyim ? yoksa olduğu gibi kalsın mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi script17 -- 24 Nisan 2009; 23:40:40 >

• quote:

Orjinalden alıntı: [Sync]

dedim yha oyunu tekrar yükle yada pc ye format at

oyunu defalarca yükledim ama nafile.Format attıktan sonrada düzeleceğini sanmam ama en son çare deniyeceğiz artık.
  • Gunz için nasıl port açabilirim bilen yok mu ?? Gunz için!!!
  • Bak şimdi:www.portacma.net'e gir.Türü oyun olarak seç,daha sonra oyunu Gunz olarak seç.Devamında orada yazanların aynısını yap.

Artık port açmış olursun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.