adma doru nasl 44 lük yok 24 lük war yardım edin nasıl bulcaz biri upluads etsin kendidndekni
bak hem konuları hortlatmış taa ne zmnki konuyu bide flood yapmış töbe töbe
ya beyler ben fileplanet e girdim alttan search dan gunz yazdım gunz online beta cıktı onu indirdim ama patch felan istiyo error veriyo download var üstte ona tıklıyorum dil bişeyi cıkıyo iptal diyorum site acılmıyo onu dil i indirsemde acılmıcak galiba ya biri yardım etsin deli olcam
birsi upload etsin
az baksan görüceksin ama genede sölüyemhttp://gunz.ijji.com gir "Direct File Download" de sonra oyunu kur... siteden login ol "Play Live" de ve oyuna gir kolay gele
forumda önce arama yapın arkadaşlar direk atlamayın lütfen
son kez haret tusalrını sölyermsinz yani böle ucmayı miet geri geri ucyo üstüme doru ucuyp ben ypamıyom şimdidicn tşkrler sölersiniz cok mutlu olurum
elinde silah warken iki kere ileri veya geri yapıca öle yapıyor ayrıca sağ sola da uçuyor
ya kıyafet we sialh nasıl acma lwl'im 8 yardım edin lütfen yada birsi bu kıyafetle silah olayını anlatsın msn adresim dead_anger@hotmail.com
duvara doğru zıplayıp sağ tıka basılı tutçan öle kalıyor
biri bana pw gunz sölesin kolay lwl kasılın sitesi üye olıcagım yer bide download nı buraya yazsın
selo sanırım dr nin linkini vermişti biraz bakarsan görürsn
Beyler Bu Forumda Emegi geçen herkeze tşkrler ama bi sorunum war deamons ringde üyeliq alamıyorum üyeliyi fazla olan warsa werebilir mi msn adresim dead_anger@hotmail.com
almışın ama bilmiyince öle oluyor anladn sen
bişi sorcam beyler.ben yeni adam açıcam da hangisini önerirsiniz? kız mı erkek mi? tşkürler