Şimdi Ara

GUNZ ONLİNE HAKKINDA HERŞEY!.. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
318
Cevap
0
Favori
60.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bide bu oyundan asıl lwl kasılcak
  • adma doru nasl 44 lük yok 24 lük war yardım edin nasıl bulcaz biri upluads etsin kendidndekni
  • bak hem konuları hortlatmış taa ne zmnki konuyu bide flood yapmış töbe töbe
  • ya beyler ben fileplanet e girdim alttan search dan gunz yazdım gunz online beta cıktı onu indirdim ama patch felan istiyo error veriyo download var üstte ona tıklıyorum dil bişeyi cıkıyo iptal diyorum site acılmıyo onu dil i indirsemde acılmıcak galiba ya biri yardım etsin deli olcam
  • birsi upload etsin
  • az baksan görüceksin ama genede sölüyemhttp://gunz.ijji.com gir "Direct File Download" de sonra oyunu kur... siteden login ol "Play Live" de ve oyuna gir kolay gele
  • forumda önce arama yapın arkadaşlar direk atlamayın lütfen
  • son kez haret tusalrını sölyermsinz yani böle ucmayı miet geri geri ucyo üstüme doru ucuyp ben ypamıyom şimdidicn tşkrler sölersiniz cok mutlu olurum
  • elinde silah warken iki kere ileri veya geri yapıca öle yapıyor ayrıca sağ sola da uçuyor
  • ya kıyafet we sialh nasıl acma lwl'im 8 yardım edin lütfen yada birsi bu kıyafetle silah olayını anlatsın msn adresim dead_anger@hotmail.com
  • qel anlatam gunz_turb0lov3r@hotmail.com bu benim Gunz msnim olur gunz_painkiller kbl etmedi bilmiyorum niye
  • almışlar dmk önceden
  • duwarda kılıcla nasıl kalınır?
  • duvara doğru zıplayıp sağ tıka basılı tutçan öle kalıyor
  • biri bana pw gunz sölesin kolay lwl kasılın sitesi üye olıcagım yer bide download nı buraya yazsın
  • selo sanırım dr nin linkini vermişti biraz bakarsan görürsn
  • Beyler Bu Forumda Emegi geçen herkeze tşkrler ama bi sorunum war deamons ringde üyeliq alamıyorum üyeliyi fazla olan warsa werebilir mi msn adresim dead_anger@hotmail.com
  • almışın ama bilmiyince öle oluyor anladn sen
  • bişi sorcam beyler.ben yeni adam açıcam da hangisini önerirsiniz? kız mı erkek mi? tşkürler
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.