Şimdi Ara

GUNZ ONLİNE HAKKINDA HERŞEY!.. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
318
Cevap
0
Favori
60.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1. si hackerleri report adresi oyunun(Globalse) LAUNCHER inde yazar replay(F11) cekip yollarsanız banlanacaktır...
    2. hackerlerin hepsi noobdur bunu herkes bilir... bileğinin hakkıyla kesenleri kıskanan veletler hack kullanır
    3. biz nası oynuyacagız öle diyosan oyun kurallarını oku derim...! HACK VB PROGR PAYLASIMI YASAK!
  • ya bu dr gunz sapıtmıs oyuna 1 haftadır giremiyorum lütfen biri yeni patch cıktıysa slesin
  • pach çıkdı tabiki 3/20/07 pach çıkdı sanırım yeni pach de çıkıcak siteye girersen seni foruma yönlendirecek oradan getting conneting var oraya girerek yeni pach çıkıp çıkmadıgını örenebilirsin

ayrıca kız erkek char açma konusu baya yukarda ama söliim dedim bende erkek char gzl dir ndn i ise silahı hızlı kullanması ve bf sinin zor olması 'sen manyakmısın madem bf si zor ndn erkek açıyosun' diyenler olabilir ama oda bnm zevkim elemetsiz kılıç kullanın erkekde bf yapmak daha eğlenceli olur ama bi yandan kız char kasıyorum ben bulunsun die 10 dk oldu 22 şuan quest deil ama cnm sıkılınca char açıp kasıyorum sonra siliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9E066D474 -- 27 Mart 2007; 11:35:00 >

• emeğe saygı yararlı bir topic
  • ya 3/20 patchi iyi hoş ta bence şu d/c atan adamları ayırmaları lzm... çok kıl bişi ya adam sinir oldumu cakıyor herkese DC i

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 27 Mart 2007; 16:08:28 >
  • beyler yalvarrim yardim edin indirdim oyun yüklenmio yalvariommmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

• yalvariom yardim oyuna girtmek için yardim plss
  • http://gunz.ijji.com dan indir yukle olur siteden login olup sora "Play Online" gibi bişey var ona basıcaksın oynuycaksın
  • silah fln alabilsem kılıç kullanmak istiyom nasil ?
  • oyunda herangi bi odaya girmeden önce charını seçtikten sonra lobby de SHOP var yukarı otrada ordan lvl ına ve bounty(oyun parası) göre item alabilirsin sonra o itemleri EQUIP kısmında üstüne giyersin ve hazırsın
  • ya ben şu ijji gunz dan inidrdim filan oyun herşeyi yaptım ama servere baglanamıyorum qest 1 den 5 e kadar var üstüne tıklayıp connected mi ne ole bişi var ona tıklıom alltta okutunun biraz kenarında cannot access server yazıo biri bana anlatırmı
  • beyler bi yardim edin ben bu file planet e üye olamiorum

<<<<We are sorry, but based on the information provided we are unable to process your registration.>>>>>

Hata bu
  • file planetle ne alakası varki??? ben de tam anlamadım ama kaydını yapmaya uygun değiiliz vs. diyor ama sorunun senden oldugunu sanmam cunku çözüm vermiyo sunu dene bunu yap diye sadece yapamıyom fln fln... gerçi fileplanetle pek alakası yok ya konunun
  • paylaşım için saolun dh yede tşklr
  • Ya babiş indirdim & 96.93 de tıkıldı kaldı 3 saat bekledim gelmedi bana bi yardımcı olsan msn mi de veriyim oynamak istiyorum fakat oynayamıyorum LÜTFEN YARDIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

• benim 22 lc char vardı oyun degisince silinmis yeni accam simdi clan kurarız
  • %90 indiryorum ins sorun cıkarmaz
  • ijji indirdiysen sorun cıkmaz
  • Arkadaşlar ben oyun hakkında ne varsa ındırdım ama %97 kalıp duruyor.
    sizler nasıl yaptınız .
     GUNZ ONLİNE HAKKINDA HERŞEY!..

bu şekılde kalması normal olamaz başka bır sorun var am a ne ben çözemedım sizden yardım istiyorum yardımcı olursanız sevınırım .
  • walla bilmiyorum ama anladıgım kadarıyla bi hata gibi bişi vermiş launcher sana orda verdiği linkten indir ve tekrar kurup dene diyor :( bilmiyorum yanlış sa da çevirmen fln kullan
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.