arkadaşlar bence yeni başlanyanlar kolay lvl olan server a gelmesinler ndn i ise quest ile lvl kasarsınız fkt o mnda player larla oynarken bişi yapamazsınız ...Bence sadece player keserek bi 50-60 olun sonra queste girin
saol arkadaşım.50-60 lvl fazla deil mi?ayrıca söylermisin kız mı oliyim yoksa erkek mi? karar veremedim
ben güçlü bi de oynarken keyif alıcağım bir karakter istiyorum.lütfen yardımcı olun.hangi karakteri seçmeliyim kız mı erkek mi?
bak sana olayı anlatam oyunu.... KIZ CHAR: oyunun en gerekli silahı kılıcı cok daha seri kullanır kullanır erkekle arasında baya fark vardır.. ERKEK CHAR: Kılıctaki avantajsızlıgını seri silah cekebilmesiyle kapatır.. karsılıklı pompalı değiştirerek sıksalar(RS) Kız charı rahatlıkla alabilir..(Eşit özellikler için birisi lvl 50 diğeri 10 sa arada fark eder tabiki)
teşekkürler.ben erkek char açtım.daha 4lvl im. bir şey dah sorucam.bir adam gördüm etrafa ışık saçıo herkez ölüo.o hacker mi?bir de kılıçtan nasıl ışık çıkartıp vurabiliriz?teşkürler
kılıç kullanma sanatı tuşlarını biri söler mi lütfen?bir de duvarda yapılan harekelerinkileri ?
onlar o kadar sölemekle olmaz da gene söleyem bu arada sürekli durmadan ısık sacıyorsa hacktir kılıcla duvara hızlıca cıkmak... duvara dogru zıpla + Dash(ww) + Slash(Sol tık) + Zıpla + Dash + sol tık.... BF(BoyFriend değil Butterfly :P ) : Zıpla + Dash + Slash + Block(Korunma)... SS(SlashShot) : Elinde kılıc varken basladıgın kabul edilirse... Zıpla + Dash + Slash(basılı tutarak silah değiştir) RS(Reload Shot): Sol tık basılı tut silahları değiştir... bu basit RS bi de daha karmasıgı var ama 4 lvl da zaten silah olmaz daha düzgün sonra diğerlerini de yazarım
teşkürler.6 oldum üstüme eldiven falan herşey aldım şimdi para biriktirip shotgun alcam. ayrıva dediklerin biraz türkçe olsa tam süper olacak
ne yapalım terimler onlar.. tam türkçesi yok zaten
bir de download ediyomuş her grafiği.bu doğru mudur?gunz çok kota doldurur mu?ben tırstım böyle bir şey duyunca da
kota yediğini bende duydum ama bende dogru dürüst bi sorun cıkarmadı her zamanki kadar aşıyorum hep
Neden öyle aslında MU Online kökenli biri olarak ben grafikleri indireceğini pek sanmıyorum. Client hikaye o zaman...???
evet.bi de silahlar olarak bir şey sorucam.8 lvlim şimdi giysiler tmm.bi de ayriyetten nicro mu micro mu ne taramlaı tüfek eski deyişi ile aldım.ikili uziler var ya.onları satıp tabanca mı alsam diorum.bir de tabancalarda 2 li raptordan sonraki 2li tabancayı mı yoksa altın renkli magnumun en ezik 2li olanını mı önerirsiniz?
bir de unuttum kol ve ya stagelerde napçaz.özellikle stageleri anlamadım.et gibi bişi çıkıo no item fln dio napçam?
ben bu oyunu yükledim açtım olmadı sonra updateyi yükledim şimdi ne yapıcam ne olur cevap werinbenim bu oyunu oynamam gerek o kadar emek boşa gitmesin ne olurrrr
updateyi yükledim sonra oyunu açtım yine %97 oldu durdu bu sorunu nasıl çözebilirim oyunu açamıyorum yardım edin lütfennnnnnnn