yaw beyler oyunu indirdim ve update yaptım ama karakter jurarjen nomgs(E-1)diye birşey diyor ve karakter açılmıyor neden bilen biri varsa lütfen yardım etsin
illegal karakter kullanmadıysan hiç bi fikrim yok... zaten illegal karaktere izin vermez ? fln olarak gösterir... belki daha önce alınmıs fln olabilir diyicem onu da zannetmem
diyosun da rakion da boru deil yani.ayrıca daha çok oyuncusu var.gerçi iki oyunun formatı ap ayrı.biri silah modern çağ havası dieri orta çağ silahları ve büyü...ama başka görüşü olan varsa saygı duyarım.bence rakion.
quote:
Orjinalden alıntı: crazyb
Arkadaşlar ben oyun hakkında ne varsa ındırdım ama %97 kalıp duruyor. sizler nasıl yaptınız .
bu şekılde kalması normal olamaz başka bır sorun var am a ne ben çözemedım sizden yardım istiyorum yardımcı olursanız sevınırım .
benim bildiğim %97 de 10-15 dk takılır ama açılır.diyerarkadaşımın dediği gibi hata vermiş ve başka link göstermiş.bence dene.(konu çok yukarda kaldı ama ben yine de söyliim)
diyosun da rakion da boru deil yani.ayrıca daha çok oyuncusu var.gerçi iki oyunun formatı ap ayrı.biri silah modern çağ havası dieri orta çağ silahları ve büyü...ama başka görüşü olan varsa saygı duyarım.bence rakion.
ya burası yeri değil ama genede sorucam kimse kusra bakmasın bu "RAKION" nedir? nerden indirilir? Orjinal server paralı mıdır? ve Oyunda lvl önemi nedir? yani KO gibi aldıgın lvlın önemi varmıdır baya bi? (mesela 70in gelipte 50 ye tek atması) yoksa gunzdaki gibi el becerisi daha mı önemlidir? (10 lvlın 50yi kesebilmesi gibi) cok özür dilerim eger ki cok tepki gsterirseniz silebilirim msj ı ama özel msj atmayı pek sevmiyorum... konusu açıldı diye söledim, gunzdan iyi diyen arkadaslar var kıyaslamak istedim tek dert bu
agent sorununu nasıl duzelcez beyler bir fikri olan varsa road_stroll@hotmail.com adresinden bana sölesin lütfn
ijji yi indirmek için sitesine giriyorum Dear users,
This ijji service is temporarily suspended because of spot maintenance check. We are very sorry for the inconvenience. We will do our best to stick to the above schedule. Thank you very much.
sürekli bu yazı çıkıyo neye tıklasam üffffffffffffffff
yaw beyler bende o 44 minutes 7 minutes olarak gösterio .indirmek için ne yapmam grk?? Biri yardım edebilirmi?
ya beyler adam gibi bişi soruyoz artık yeter bu ne böle agent sorunu ne söleyin ya adam gibi bilen varmı madem o kadar cok biliorsunuz oynamayı gösterin bakam ne kadar bildiğinizi
arkadaslar oynu kurdum siteden play live diyom launcer gelmiyo ??
@roadstroll azcık ararsan bulursun oyunun agentinden nasıl kurtulucagını oyunun port ayarlarıyla ilgili h4pp3 sölemişti... @furi544 valla bilmiyorum kanka... bende öle bir sorun cıkmadı... Connecting to server de diyo dedin.... hiç bi fikrim yok ayrıca... oyunu oynamayı bilmekle agentin bi alakası yok... ve kimse böle dedin diye sana yardım etmek zorundada değil... kimseye emir veremezsin... ne biz senin köleniz nede sen bizim kralımızsın... laflarını ölçte konuş!
ozman nerde yazdığı acıkladı madem at linkini bakalım oynayalım ! ban ban deyip durma zaten herkez öle dior ban ban ban mekralısınz o ayrı linki werin sonra banlayın cokta takardım yani banladım die
arkadaşlar oyunun açılmış halini birinden aldım...oyundayken direk lag a girio sonra hack hatası verio xtrap hatası çıkıo oyun kapanıo
nasıl yapıcaz nassı düzelir bu
sorun yasayanlar bence hiç urasmasın bu gunz da sırf problem adamlar aadam gibi sorunsuz client yapsa olucakta sorun bende dicem kac kisi sorun yasıyo hiç bi gunz a giremiyorum tamm girenler giriyo ama problem çok
ijji den oynayın da ii :D hec sorun yok xD bişi bilmediniz ortada
road stroll sen çok bildiğini zannediyosun ama ben ijji ye de giremiyorum play live diyorum siteden launcer felan geldiği yok
ben gunzonline.com sitesindne indirdim ve bi sorun göremedim.. şuan patch dolduruo buyuk konuşmayalım..