arkadaşlar bugun gunz online i indirdim ijji reactor üde indirdim sonra giriş yaptım fln herşey acıldı sıra geldi server seçmeye seçiorm serveri There is no Character to select.create a character frist.(m2021) bu hatayı alıyorum 2. defa yeni char actım yine aynı şey oldu sizce nedendir nasıl düzelir?
O bir hata değil. Henüz karakter açmadığını söylüyor. Sen onu okeyle geç. Açılan sayfada "Create" de kendine güzel bi karakter yarat ^^ Sonra altta galiba "Select"e basarak karakterini seç. Sana doğru yürüyüşünü izle. İyi oyunlar!
quote:
Orijinalden alıntı: TheAsasinTR
O bir hata değil. Henüz karakter açmadığını söylüyor. Sen onu okeyle geç. Açılan sayfada "Create" de kendine güzel bi karakter yarat ^^ Sonra altta galiba "Select"e basarak karakterini seç. Sana doğru yürüyüşünü izle. İyi oyunlar!
2. defa yeni char açtım diyo zaten
Hmm ikinci kez açtığını görmemişim. Özür dilerim.
Kaç kere denedin bunu ve hatayı aldıktan sonra önceden açtığın karakter duruyor mu yoksa hiç karakter yokmuş gibi mi görünüyor ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme