Cidden çok fazla türk var yurt dışında. nedense hiçbiri gelmiyor. Belçika-İsviçre ve özellikle almanya. Kısa bir liste yaptım Kaan Ayhan Schalke Selim Kayacı Saint Etienne Adili endoğan Basel Yusuf Mersin Liverpool Ümit Eminoğlu aSton Villa Levent Ayçiçek Werder Robin Yalçın Stuttgart Okan Aydın Leverkusen Alpaslan Öztürk Belçikada oynuyor takımını bilmiyorum bek çözümü olabilir sol veya sağ bek. Keskiner Keskin Hannover
Bunların çoğu Türkiye'de oynayabilecek isimler. Daha gençken bence iknaya çalışmalıyız. Hatta Süper lige transfer ediliniebilinir.
Robin Yalçın-Emre 2 sezon önce U17 liginin en iyi 2 oyuncusuydu. Yusuf Mersin veÜmit Eminoğluda EPL altyapısındalar kendilerini hiç izlemedim. LEvent Ayçiçek genç dünya kupasında parladı. Adili Endoğan ve Alpaslan öztürkü Football managerdan biliyorum Okan Aydında iyi çok. Keskiner Keskin'de iyi bir santrafor olur umarım. Sizde yazın iyi olduğunu düşündüklerinizi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme