Avrupaya giderken schengen vizesi için 80Euro (1500TL yaklaşık) vereceksin(eğer yoksa) ve schengen çıkacağını %100 nereden biliyorsun ? Ayrıca zamana göre Ankara'dan Tiflis'e 707TL ye gidiş bileti var , sen avrupaya bu bilete uçak biletini bulabilecek misin ? Haa tabii ki senin schengen vizen vardır , ucuz uçaş bileti bulursun o konu ayrı ama herkes bulamaz ve schengen ALAMAZ |
Gürcistan - iPhone Satın Alımı (3. sayfa)
-
-
Hocam ,Mila hanım bizden herhangi bir şey talep edecek mi , mesela Batum'a ya da Tiflis'e alınmış uçak biletinizi görmek istiyorum yani gelmeniz kesin mi gibisinden ,yoksa bizim sadece bir sözümüze mi güvenecek .
Ben yarın kendisi ile irtibata geçeceğim , Tiflis'e gitme planımız var yarın uçak biletlerimizi alacağız .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 16 Kasım 2022; 4:48:23 > -
Karşılıklı güvene dayalı bir iletişim kuruldu, bir şey göstermek durumunda değilsiniz. Ancak ayırtıp da gidip alınmazsa, karşı taraf önlemini alacaktır. Tesis edilmiş güvenin nasıl devam ettirileceği kişilere bağlı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aslında somut birşey gösterilmeli, mesela ben itechnics Mila Hanım'ın yerinde olsam uçak biletlerinizi ya da otobüs biletlerinizi ya da bunlar yoksa 1 gün bile olsa ödenmiş hostel/otel rezervasyonunu görmek isterdim diyebilirdim .Çünkü bu ayırma olayı gerçekten çok çok değerli bir iş bence. sana da teşekkür ederiz hocam buna ön-ayak olduğun için .
Biz Kasım'ın son haftası Salı günü gibi gideceğiz ,önceliğimiz 2 tane 13pro 128gb renk önemli değil (2 kişi gidiyoruz) eğer bulamazsak 14 onu da bulamazsak 13 ,böyle bir şablon kurduk kafamızda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 16 Kasım 2022; 5:3:4 > -
Ayırtmak istediğiniz modeller mevcut ise bahsettiğiniz bilgileri göndermek tabiki güzel bir davranış olabilir. Bu modeller o an yok ise bahsettiğiniz 13 serisi için ayırtma talep de etmek faydalı olabilir. Bizim amacımız en baştan beri kimsenin elinin boş dönmemesi, ancak Gürcistan çok yoğun bir iPhone trafiğine sahip olduğu için şu an üçüncü stoklar bekleniyor.
Güncelleme kısmında yazdığım kodu söyleyerek Mila hanıma bu site üzerinden geldiğinizi söylemek faydalı olacaktır, bu konunun linkini kendilerine ilettim, ayrıca bu kodu indirimli aksesuar alışveriş için de kullanabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-85C97787F -- 16 Kasım 2022; 5:6:41 >
Uçak biletlerimizi aldıktan sonra , kendisi ile bu kodu söyleyerek iletişime geçeceğim hocam , uçuş bilgilerimizi de kendisi ile SS olarak paylaşırım bunda bir sıkıntı görmem maksat güven oluşsun ,desinki şu kişiler kesinlikle şu gün burada ,cihazları bu kişilere ayırabiliriz desin. ,hatta bizim amacımız Tiflis'te 2 gün kalmaktı , eğer stok bulamazsak , mağaza mağaza gezmek zorunda kalabileceğimizi düşündük o yüzden dedik ki kalalım en az 2 gün
-
Tiflis başkent olduğu kadar, firmaların da merkezi olduğundan iyi seçim yapmışsınız, ancak ben genelde stok sorgusu ve anlaşma yapıldıktan sonra bilet alınması taraftarıyım tabi siz planınızı yapmışsınız en iyisini en uygununu siz bilirsiniz.
Bizim ülkemiz global değil yani hocam
-
Maalesef bu konuda da 3. Dünya ülkesi rolümüzü korumayı başardık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Batumdan 14 pro yalnizca e simli olarak alsam tr de kayit konusunda sorun yasar miyim. E simli almanin deZavantaji nedir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Faydalı bir konu olmuş, konu sahibine teşekkür ediyorum. Yalnız verdiğiniz numaradan iletişime geçip Mila Hanım ile görüşmek istediğimi söylediğimde Mziko diye birisiyle sohbete başladım, Türkiye’den geleceğimi, cihaz ayırtmak istediğimi, kod numarasını söyledim. Gelen cevapta bu kod numarası ile indirimli aksesuar alabileceğimi söyledi, cihaz rezerve etmek ile ilgili bir bilgisi olduğunu düşünmüyorum. A2894 olan modelden almak istediğimi belirttim şu an için Japon modeli sattıklarını söyledi. İstediğim modelin ne zaman stoklara gireceğini sordum, herhangi bir cevap alamadım. Çok alakalı bir konuşma geçmedi. Bu şekilde kontak kurup cihaz alabilen var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mila hanım doğal olarak haftanın her günü çalışmıyor. Yarın yine deneyin. Aralarında iletişim kopukluğu olmuş olabilir. Olmaması lazım tabi. Stoklar geldiğinde hızlıca tükendiği için Japonya mağazalarından cihaz getirtmiş olabilirler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-85C97787F -- 16 Kasım 2022; 19:43:19 >
Bugün bende görüştüm fiyatı aşırı pahalı zoomera göre 500 lari daha pahalı Batum’a giriş çıkış yaparım trden daha ucuza alırım yurtdışıntelefonunu alırım
14 pro 256 gb. 4599 lari. Hem zoommer de, hem itechniste.
Fiyatlar zaten Zoommer’a göre pahalıydı ama üstüne bir daha güncelleme gelmiş, fark daha da açılmış gibi geldi bana. 14 Pro Max 512 gb, 6400 gel şuan iTechnics’de.
Zoomer ve iTechnics arasında fiyat farkı olduğu doğrudur, ancak Zoommer’in 1 yıl firma garantisi, iTechnics 1 yıl Uluslararası Apple Garantisi, artı 1 Yıl da firma garantisi veriyor, Zoommer’de sadece e-sim modelleri var gördüğüm kadarıyla (tüm modellere bakmadım yanlışım varsa düzeltin) ancak iTechnics bir e-sim bir fiziksel sim modeller sunar, Avrupa modelleridir. Fiyatları karşılaştırırken bu hizmetleri de değerlendirmek gerekir.
İthechnis de iPhone 14pro 128gb ne kadar ? 256 ile arasında fiyat farkı çoksa 128 alayım diyorum.
Bir de oraya dolar mı yoksa tl götürmek lazım. Ya da buradaki döviz bürolarından lari mi alsak acaba. Model olarak Hem sim hem de esim olanı Türkiye 5g uyumlu olanı almak istiyorum.
Link atıyorum ama DH sistemi linke birşeyler ekliyor ve de açılmıyor, çok ilginç. itechnics.ge sitesinde fiyatlar mevcut.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-85C97787F -- 16 Kasım 2022; 23:33:2 >
Geçen hafta 4500 lari idi, bugün bakıyorum 4800 lari olmuş.
Bizim vatandaşlar akın akın gittikleri için herhalde mağaza sık sık zam yapıyor..
Ne günlere kaldık ya
Maalesef ülkemizden iPhone trafiği dolayısıyla da stoklar geldiği gibi eriyor. Çünkü ilk mesajımda belirttiğim gibi en cazip yerlerden biri.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X