Şimdi Ara

Gürcistan - iPhone Satın Alımı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
12
Favori
15.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Apple ile bizzat görüştüm, 12 serisi üstündekilere verilmiyor dendi, 3 farklı departman da aynı bilgiyi verdi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kötü olmuş hocam bu durum, o kadar para veriyoruz Allah korusun bir sıkıntıda garantiye bile gönderememek kötü olmuş :(

• alexdesouza.10 A kullanıcısına yanıt
    İşin siyasi bir boyutu var, yoksa Apple dediki “Uluslararası Garanti; Uluslararası Garantidir, biz elbette vermek istiyoruz” dedi bana telefonda.

• Zoomer dan bahaediyprum evet. Diğeri itechnic se deki bayan her gün fiyata zam yapıyor, telefon stokta yok diyor, bir de gelse bile ayırtma yok diyor.
    O yüzden o mağazadan bize fayda yok.
    Umudumuz zoomer mağazası inşallah

• akemals42 kullanıcısına yanıt
    Konuyla ilgilenicem. Ama Zoommer ile ilgili bilgim yok.

• Üstat oradan Salı gününe iPhone 14 pro 128gb ayırtabilirsen alabilirim.
    Yalnız fiyatları biraz düşmesi lazım. İki mağaza arası 300 lari fark var neredeyse..

Ayırtmayı gidecek olan yapabilir, ben fiyatları takip ediyorum, tespitiniz doğru, ona birşey diyemem firma yetkilisi değilim ama Ayırtmama olayını anlamadım, o konuda şu an mesaj attım.

Bu arada zoommer arasındaki fiyat farkı normal olmasa da aşağıdaki mesajımı okumanız yararlı olabilir.

Zoomer ve iTechnics arasında fiyat farkı olduğu doğrudur, ancak Zoommer’in 1 yıl firma garantisi, iTechnics 1 yıl Uluslararası Apple Garantisi, artı 1 Yıl da firma garantisi veriyor, Zoommer’de sadece e-sim modelleri var gördüğüm kadarıyla (tüm modellere bakmadım yanlışım varsa düzeltin) ancak iTechnics bir e-sim bir fiziksel sim modeller sunar, Avrupa modelleridir. Fiyatları karşılaştırırken bu hizmetleri de değerlendirmek gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-85C97787F -- 20 Kasım 2022; 19:57:34 >
  • Gürcistan - iPhone Satın Alımı

• Merhaba, öncelikle bilgilendirme ve yardımlarınız için teşekkür ediyorum. Bende 18.11.2022 tarihinde Batum Zoommer mağazasından iki 14 pro max A2894 model aldım. Çalışanın çat pat Türkçesiyle bana anlattığı bir yıl global garanti iki yıl Gürcistan( Belki burada anlatmaya çalıştığı sizin dediğiniz gibi kendi firma garantisini anlatmak istemiştir) olduğuydu. Özellikle garanti konusunda tekrarlattım ve aynı şeyi söyledi.

• aallii06 A kullanıcısına yanıt

garanti için fatura gerekiyor zoommer den faturalarını da aldınız mı, tax free kağıdı haricinde fatura da vermeleri gerekiyor, tax free kağıdı iade alırken onlarda kalıyor

3 gün önce alım yapmışsınız. Yeni alacaklara özellikle şunlara dikkat etmeniz gerekir dediğiniz bişey var mı ?
    A2894 modeli Türkiye’de satılan ile aynı galiba.

1-Ne kadar ücret ödediniz ?
    2-Ne kadar vergi ödediniz ? Ve geri aldınız.
    3-Stok durumu nasıldı?

Kusura bakmayın sorular için 🙏🏻

Merhaba, cihazınız hayırlı olsun, ben firmaların sitelerinde yazan bilgiyi verdim sizlere, firma resmi sitesinde yazan bilgiden farklı uygulama yapıyorsa bilemiyorum.

• Müşteri hizmetleri ile görüştüm “ayırtma yapmıyorlar” konusu ile ilgili;

Maalesef aklıma gelen başımıza gelmiş, arkadaşlar fiyatlar pahalı olabilir bu konuda bir şey yapamam elbette ucuz olan mağazadan isteyen alır, ancak “ya biz ayırttıralım kalsın ne olacak başka mağazada bulamazsak en son buradan alırız artık” diye düşünen, yapılan hizmete, temin edilen güvene saygı duymayıp ticaret ahlakından bihaber olan verdiği sözü tutmayan aklı sıra çakal insanlar yüzünden, ayırtma yapılıp gelip alınmadığı ve mesajlara müşteri hizmetleri geri döndüğünde cevap verilmediği gerekçesiyle ayırtma işleminin uygulanamadığı bilgisini aldım.

Ben ilk mesajda belirttiğim üzere lari ve dolar artışı yüzünden alışverişimi maalesef iptal edip bunu müşteri hizmetlerine insan gibi bildirdiğim ama Donanım Haber üyeleri için uygulamayı bitirmeyip sırf forum ruhuna yakışır şekilde hiç bir çıkarım olmadan yardımcı olmak adına firmayla kontak halinde kalıp zaman ayırmama ve firmanın arkadaşlarınız için bu uygulamayı devam ettirebiliriz demesine rağmen milletimizin yapmakta çok iyi olduğu bu Çakal hareketler yüzünden almak isteyenlerin planı da sekteye uğradı, bunu yapan tipler beş adet cihazı sırt çantasında sokabilir miyim diyenlerle aynı insanlar zaten, lafın kısası bir desteğe daha köstek olundu, bu arkadaşları alkışlıyorum bravo.

Hala düzgün bir şekilde alışveriş yapmak isteyen insanlara tavsiyem otobüs bileti vs görseli atmayı önererek güven telkin etmek suretiyle alışverişinizi yapmayı deneyebilirsiniz. Ancak ben çakallık yaptığını sanıp ticaret ahlakına verilen hizmete verdiği söze uymayan tipler için burada olmayacağım maalesef, bu arkadaşları alkışlıyorum, konu silinebilir. Benden bu kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-85C97787F -- 21 Kasım 2022; 11:12:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence konu faydalı kardeş. Üç beş kendini bilmez için enerjini boşuna harcama 😉

Merhaba. Kusura bakmayın biraz geç cevaplamak zorunda kaldım. Evet aldığım ürünler ülkemizde de satılan modeller.
    👉🏽 Cihazın tanesini 4499 lari’ ye aldım. Her cihazın yanında aksesuar almamı istedikleri için zaten alacağım orijinal adaptör ve kabloyu oradan aldım. 4499(cihaz) + 70(adaptör) = 4569 lari ödedim.
    👉🏽 Bunun yaklaşık 520 lari’sini vergi iadesi olarak aldım.
    👉🏽 İki pro max vardı ve şans eseri ben onları aldım. Ancak sonrasında kargo geldi ve içerisinde 14 pro modelleri oldunu söylemişti çalışanlar. İşim biter bitmez sınıra gittiğim için kaç cihaz geldiğinden haberim yok.

• BM35 kullanıcısına yanıt
    Sadece bize garanti kağıdı verdiler elde yazdıkları ve bizim imzaladığımız. tax free de dediğiniz gibi onlarda kaldı.

• Genelde fatura vermiyorlar herhalde başka bir konuda da bir arkadaş fatura vermediklerini iletişime geçip isteyeceğini yazmıştı.

• Arkadaşlar. 2 gün önce Batum’a gezmeye giden bir arkadaş bana 14 pro 128gb getirdi. İmei kayıtla beraber toplam maliyet 30,5₺. Zoomer mağazasından alındı. Tax free için adaptör ve kılıf zorla satılıyor. Apple mağazasında şu an 40₺. Kesinlikle bulaşmayın. Yol parası vs vs ödemedim…

• Operatör olarak Turkcell kullanıp kendi tarifesini Batum da kullanan arkadaşlar nasıl bir ücretlendirme ile karşı karşıya kalıyor acaba

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.