Şimdi Ara

Gürcistan - iPhone Satın Alımı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
12
Favori
15.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tiflis stokları Batum’a göre daha sağlam, Mila hanımla iletişime geçip Tiflis’ten alabileceklere duyurulur. Konuşma başında ana mesajdaki kodu söylemeyi unutmayın ki buradan geldiğinizi anlayabilsin. Aynı kodu indirimli aksesuar alımı için mağazada da kullanabileceksiniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ya biz alacağız diye adamlar fiyatı yükseltiyor. Stoklarda yok diyorlar. Ne günlere kaldık ya

Eğer imei kayıt için pasaport vs varsa sarı siteden alın geçin, bunlara ağız burun eğmeyin

Gürcistan - iPhone Satın Alımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akemals42 -- 17 Kasım 2022; 12:21:22 >
  • akemals42 kullanıcısına yanıt

Hocam zaten şu anda 14 Pro 256 bahsettiği fiyat ile 29.000 TL’ye (%11.5 çıkarınca) geliyor. 14 Pro Max 256 ise 30.850 TL.

Zaten aynı fiyatlara sarı siteden alabiliyorsunuz ve 1 yıl uluslararası garantisi olduğunu söylüyorlar. Tabii kontrol de etmek lazım ancak bir daha uçak bileti aldın, gittin geldin derken hem zaman hem daha fazla para harcanmış oluyor.

Yanlışım varsa düzeltebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Woozie kullanıcısına yanıt

Adam japonyaya sevkedilen telefonu almış ona da 1yıl garantili yazıyorlar , sarı sitedeki satıcıların %90 ına güvenilmez. adama mesaj atıyorsun telefon nereden alınma diye , kasten cevap vermiyor ,verse ürünün gerçekte garantisi olup olmadığı anlaşılacak çünkü . birde kapalı kutu yok , %90 ı kutusundan çıkarılmış , neden güveneyim ki

ya da faturasını soruyorsun fatura yok , o faturasız ürünü TR'de 1 yıl garantili olmasının mümkünatı yok , Troy,Gürgençler,KVK hepsi 1 yıl uluslarası garantiyi kullanman için faturayı ŞART koşuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 18 Kasım 2022; 3:59:46 >
  • Hirotaro kullanıcısına yanıt
    Hangi modeli tercih etmek lazım ? Gürcistan daki cihazların da Türkiye’de garantisi yok diyorlar. Ne yapacağımızı şaşırdık. Bu şartlarda iyisini alalım, imei kaydının günü geçmeden yapalım, uzun süre alamayacağız diye iyice Maymun olduk 😅

Apple ile bizzat görüştüm, 3 ayrı departmanla; 13 ve sonraki serilerin 1 yıl uluslararası garantisi mevcut değil dedi, detay verirdim ama konu siyasete kayar. Bana verilen bilgi bu.

• Kimlik kartıyla Kıbrıs,Gürcistana çıkış giriş yaptıktan sonra bu giriş çıkışımıza aldığımız telefonu işletebildiğimizi sorduğumuz hiç kimse neden bilmiyor? Telefoncular da illa pasaport olmalı diyor.

• CRaFTY_35 kullanıcısına yanıt
    Ana İPhone konusu başlığında çok kez paylaşıldı bu bilgi; kimlik ile girilen ülkelerde pasaporta gerek yoktur, imei kaydını e-devlet üzerinden Yurda giriş yapılan belge no kısmına kimlik seri numarasını yazarak yapıyorsunuz. Pasaportsuz gezilebilen bir ülkede imei kaydı için boş pasaportla dolaşmak zorunda olduğunuzu söyleyen o telefoncu adı altındaki dolandırıcılardan uzak durmanızı şiddetle tavsiye ederim.

• Bilgi için çok teşekkürler. Bazıları pasaportta yeterli değil vize de olmalı falan diyorlar :)

• CRaFTY_35 kullanıcısına yanıt
    Vize uygulaması kalkan bir ülkeden nasıl vize alacaklar, şu an merak ediyorum. Boş pasaportla gezsinler etrafta,

• hocam belge no kısmına ne yazacağımı arıyordum uzun zamandır. bu yanıtınız sorumun cevabı oldu. teşekkürler

• Zoomer online sitesinde iPhone 14 pro 128 GB 4099 lari demişler.
    1. Sorum zoomer mağazasında stok varmıdır ve aynı fiyat geçerlimidir? Yoksa online nasıl alabiliriz kart ile mi yoksa ? 2 gün orada kalıp otele sipariş verebilirmiyiz
    2. Sorum 4099 lari içinde vergi varmıdır ?
    3. Batum a dolar mı yoksa tl mi götürmek avantajlıdır? Yoksa Türkiye’den lari almak mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akemals42 -- 20 Kasım 2022; 14:40:16 >
    Dolar götürmeniz daha avantajlı, diğer sorularınız için Zoommer sitesine bakmanız gerekir.

Stok yoktur hocam.

• ferber F kullanıcısına yanıt
    Nasıl yani ? Arkadaş dolar alacak, 2 günde orada kalacak. Stok açılır mı o arada ? Online alsa otel e istese kargo ile gelmez mi ? Ya da başka bir çözüm

Siz Zoommer mağazasından bahsediyorsunuz, benim o mağaza hakkında bilgim maalesef yok. Sorabiliyorsanız mağaza iletişimden stok sorun.

• yurtdışından iphone aldığımızda hiç garantisi olmayacak mı hocam şimdi ? Ben 1 yıl garantili diye biliyordum demekki yanlışmış :(

• alexdesouza.10 A kullanıcısına yanıt
    1 yıl garantisi var ama faturasını saklamanız gerekli.

• Bu fatura olayına çokta takılmayın. Ben daha önce kullandığım 6s yurtdışı cihazdı ve o zamanlar 1 yıl global garanti TR de geçerliydi. Telefon %20 şarj altında kapanma sorunu yaşamıştım, kargo ile apple a gönderdim İstanbul’a birebir değişim oldu geri geldi. Fatura vs sormadılar hiç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pendik05 kullanıcısına yanıt

artık garanti yok deniyor hocam , bu konuda emin misiniz güncel bilgi midir ?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.