Şimdi Ara

Gürcistan - iPhone Satın Alımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
12
Favori
15.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, Gürcistan, iPhone satın alma konusunda ülkemize en yakın ve maliyet olarak en hesaplı ülkelerden birisi, pasaportsuz, vizesiz, sadece TC Kimliğinizle giriş çıkış yapabileceğiniz, iline göre aracınız, otobüs, uçakla gidip, günübirlik olarak alışverişinizi yapıp dönebileceğiniz bir ülke. Fiyatları da ülkemize göre neredeyse %40 oranında daha uygun.

Bu ülkede bulunan Apple Yetkili Satıcısı olan iTechnics firmasıyla yaptığım görüşmeler sonucunda, başkent Tiflis veya sınır kapısına çok yakın olan Batum şehrinde bulunan şubelerinden telefonunuzu siz gittiğinizde Hazır olarak isminize Ayırtılmış şekilde güvenle, stok sıkıntısı çekmeden, gidip boş dönmeden alabileceksiniz, ben aslında önce kendim gidip yol gösterici bir video çekecektim ancak mali durumum ve son 2 ayda Gürcü Larisindeki artış kendi hesaplarımı tamamen tersine döndürdüğünden ve telefonumu satıp bu işe girdiğimde cebimde 5000₺ civarı kalıyorken şu an 3000₺ vermem gerektiğinden iptal etmek zorunda kaldım ancak DH üyelerinin yararlanması adına firma ile bağımı koparmadım ve kendim ve sizler için yapmış olduğum gayri resmi anlaşmayı bırakmadım ve bu konuyu açtığım gün itibarı ile cihazların stoklara giriş bilgisi tarafıma ulaştı.

Size aşağıda vereceğim kurumsal numaradan Whatsapp ile müşteri hizmetlerinden Mila Hanım ile konuşuyor olacaksanız, alacağınız modeli, hangi şehir/şubeden alacağınızı söyleyip stok durumuna göre istişare ederek gideceğiniz zamanı ayarlayabilir ve boş dönme korkusu olmadan cihazınızı sizi bekler şekilde satın alabileceksiniz, firma Tax Free hizmeti veriyor, %11,5 gümrükte ve havalimanında iade alabileceksiniz. Bu hakkı kullanmak için mağazada ödeme yapmadan önce Tax Free kullanacağınızı söylüyorsunuz ve bir form dolduruyorsunuz. Gümrükte/Havalimanında Tax Free’yi alana kadar telefonun kutusunu açmamanız istenir. Bunu unutmayın.

———————————————

Cihaz maliyeti için aşağıdaki sayfada bulunan fiyatlardan %11,5 çıkaracaksınız. Cihaz fiyatları için;

Cihaz Fiyatları

———————————————

iTechnics Müşteri Kurumsal Whatsapp Hattı ;

Mila Hanım —> +995577337534

———————————————

Güncelleme 14.11.2022 ; Yaptığım görüşme sonrası cihaz yanında mağazadaki bazı ürünlerde %20’ye kadar indirim imkanı bulunmakta, mağazada alışverişi yaparken aşağıdaki kodu söyleyerek indiriminizi alabilirsiniz.

İndirim Kodu : #Itechnics12

———————————————

Gitmesi ve ulaşması en kolay olan Batum ve Tiflis mağazaları başta olmak üzere tüm mağaza adres ve harita konumları aşağıdadır ;

iTechnics Mağaza Konumları

———————————————

Uçak, otobüs ve araç ile gidişte sınıra ve havalimanına çok yakın olan, otobüs ve uçakla seyahat edenlerin taksi veya minibüs ile kısa sürede ulaşabilecekleri Batum Alışveriş Merkezi AVM içinde bulunan Batum şubesi konumu ;

iTechnics Batum Şubesi Konumu

Dip Not: Yapılacak satışlardan her hangi bir maddi çıkarım bulunmayıp, Forum ruhuna uygun şekilde üyelerin faydalanması adına tarafımca girişimlerim sonucu yapılmış bir uygulamadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-85C97787F -- 16 Kasım 2022; 23:41:18 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Gürcistan'da iPhone Satın Alımı

Gürcistan'da iPhone satın almayı mı düşünüyorsunuz? İşte size yardımcı olacak bilgilendirici bir rehber:

• Gürcistan'daki iPhone Fiyatları: Gürcistan'daki iPhone fiyatları, model, depolama alanı ve diğer özelliklere bağlı olarak değişebilir. En güncel fiyatları öğrenmek için yerel mağazaları veya çevrimiçi perakendecileri ziyaret etmeniz önerilir.
    • Gürcistan'daki iPhone Mağazaları: Gürcistan'da Apple'ın yetkili satıcılarının yanı sıra bağımsız iPhone mağazaları da bulunmaktadır. Yetkili satıcılar genellikle daha yüksek fiyatlar sunarken, bağımsız mağazalar daha uygun fiyatlar sunabilir.
    • Gürcistan'da iPhone Satan Yerler: iPhone'ları Gürcistan'da çeşitli yerlerde bulabilirsiniz, bunlar arasında alışveriş merkezleri, teknoloji mağazaları ve çevrimiçi perakendeciler yer almaktadır.
    • Gürcistan'daki Apple Yetkili Satıcıları: Apple'ın Gürcistan'da çeşitli yetkili satıcıları bulunmaktadır. Bu satıcılar orijinal Apple ürünlerini ve garantili hizmetleri sunmaktadır.
    • Gürcistan'daki iPhone Satan Mağazalar: Gürcistan'da hem yeni hem de kullanılmış iPhone'lar satan birçok mağaza bulunmaktadır. Fiyatlar ve kullanılabilirlik mağazadan mağazaya değişebilir.
    • Gürcistan iPhone Sitesi: Gürcistan'da iPhone'ları çevrimiçi olarak satın almak için çeşitli web siteleri mevcuttur. Bu siteler genellikle ürün yelpazesi ve fiyatlar açısından rekabetçidir.

iPhone satın almadan önce, farklı mağazaların fiyatlarını ve sundukları hizmetleri karşılaştırmanız önerilir. Ayrıca, satın almayı planladığınız iPhone modelinin Gürcistan'da mevcut olduğundan emin olmalısınız.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Emeğiniz ve yararlı bilgiler için teşekkürler. Yalnız Gürcistan Apple distribütörü Asbis'in internet sayfasına göre Isupport yetkili servis, Itechnics ise yetkili satıcılardan birisi olarak geçiyor.

Bu sayfadan bakabilirsiniz:

Gürcistan - iPhone Satın Alımıwww.asbis.com
    Apple Distribution
    https://www.asbis.com/apple/GE/EN/where-to-buy

Bunlar da faydalı olacaktır: Itechnics Batum konumu, Batum ve Tiflis'teki mağazaları için internet sitesi, iphone fiyatları ve genel iletişim için facebook messenger sayfaları:

Gürcistan - iPhone Satın Alımıitechnics | apple authorised reseller · batumi mall, 88 zurab gorgiladze st, batumi, gürcistan
    iTechnics | Apple Authorised Reseller · Batumi Mall, 88 Zurab Gorgiladze St, Batumi, Gürcistan
    https://www.google.com/maps/place/iTechnics+%7C+Apple+Authorised+Reseller/@41.6395792,41.6282504,15z/data=!3m1!5s0x406786726022c4f1:0xd5bb8d1e9b010fb2!4m5!3m4!1s0x4067866b4b2b6ca9:0xb113ba46c05279a!8m2!3d41.6438242!4d41.6195676?shorturl=1

Gürcistan - iPhone Satın Alımıwww.facebook.com
    iSupport • აისაფორთი • Apple Authorised Service Provider
    https://www.facebook.com/isupport.ge

• BM35 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bildiğim halde içerik ile ilgilenirken kelime hatası yapmışım, doğrudur, iTechnics Yetkili satıcılardan biridir, düzeltildi, teşekkürler.

• Güncel fiyat durumları nedir ? Erbil e göre biraz daha pahalı diye biliyorum. Bir de bu mila hanım ile hangi dil de konuşalım ;)

• akemals42 kullanıcısına yanıt
    Fiyatlara bu sayfadan bakılabilir. Mila hanımla ben ingilizce konuşmuştum, Türkçe hiç denemedim açıkçası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-85C97787F -- 12 Kasım 2022; 7:0:57 >
  • Yaklaşık 31 milyar yapıyor.
    Ne kadar tax free iade ediliyor.

Erbil ile Batum arasında kararsız kaldım ama batım fiyatları çok yüksek geldi bana..

Açıklamada yer alıyor, Tax Free %11,5. Son baktığımda Erbil fiyatı Batum’daki fiyattan 100$ civarı pahalıydı, ama artık takip etmediğimden fiyatlar oynadıysa bilemiyorum. Seçim sizin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-85C97787F -- 12 Kasım 2022; 7:5:5 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Tax Free %11,5 yazmıştım, onu çıkarmalısınız, çıkarmamışsınız, Cihazınız yaklaşık 27.700₺ yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-85C97787F -- 12 Kasım 2022; 7:9:1 >
  • Erbil de pasaport gerekiyor 1700₺ civarı. Bir de burada cihazın ayrılması olayı güzelmiş. Oraya kadar gidip cihaz yok ise boşu boşuna gitmek de var işin ucunda..
    ücretini sitesinden kart ile ödeyip, cihazı oradan teslim alma imkanı falan olabilir mi ?.

Ben nakit ödeyeceğimden ödeme ile ilgili soru hiç sormadım, tüm bunları Mila hanımla hızlıca halledersiniz, Kredi Kartı ödemede Tax Free nasıl işler bunları en iyi kendisi açıklayacaktır.

• Turkiyede internetten alinan telefonu bile yetkili servisler bakmiyor. Yurtdisi telefon arizalanirsa ne yapacagiz siradan telefonculara mi birakicaz işi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vasak09 kullanıcısına yanıt
    1 Yıl Uluslararası Apple Garantisi, artı 1 Yıl iTechnics Garantisi.

Garanti Kapsamı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-85C97787F -- 12 Kasım 2022; 7:26:2 >
  • Emeğinize sağlık hocam. Kurdaki hareketlilik yine yukarı çekti fiyatları.

• flypow3r kullanıcısına yanıt
    Maalesef, elimdekini satıp bu işe girdiğimde 5000₺ üstü cebimde kalıyordu, yani hem cebime para giriyor hem model yükseltiyordum, tüm masrafları çıkınca bir de. Şimdi cepte kalmayı geçtim benim üste 3000₺ civarı vermem gerekiyor, 2 ayda oldu bunlar…

• Eline sağlık bedava amne hizmeti.
    Lari artmış olabilir ama yurtiçi fiyatları sabit kalacak mı?

• Buraya göre kârlı olma durumunda sorun yok. Sadece zor erişilebilir oluyor. Yoksa kayıt 6000 olsa bile yine kârlı.

• rasmus61 kullanıcısına yanıt
    Yurtdışı cihaz dünyanın heryerinde bizden ucuz orası ayrı konu, ben elimdeki cihazı para koymadan model yükseltmek istemiştim, Lari sağolsun, olmadı.

Asıl hizmeti gidebilseydim yapacaktım, o kötü oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-85C97787F -- 12 Kasım 2022; 7:59:26 >
  • Teşekkürler oldukça faydalı bir paylaşım. Samsun’dan 399₺ ücret ile günü birlik tur gidiyor Gürcistan’a, tur gidiyor Gürcistan’a. Değerlendirilebilir.

• Cihaz avrupda 1300 euro, tax iadesiyle 1050 euroya geliyor yani 20.000tl civar. Ama gurcistanda 25.000tl oyle mi? Mantiksiz degil mi bu biraz?

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.